Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Τips για τα μαλλιά σας πριν το λούσιμο



Οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν ότι η περιποίηση των μαλλιών ξεκινάει με το λούσιμο κι όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν. Υπάρχουν όμως πράγματα που μπορείτε να κάνετε πριν λουστείτε και να δώσετε στα μαλλιά σας extra λάμψη και ζωντάνια.
Μάθετε 2 tips που θα σας βοηθήσουν να ζωντανέψετε τα μαλλιά σας:


• Μπορείτε να βάλετε ζεστό ελαιόλαδο γύρο από το στεφάνι των μαλλιών σας και από την κάτω μεριά. Αν θεωρείτε ότι το λάδι είναι πολύ λιπαρό, χρησιμοποιείστε εναλλακτικά σουσαμέλαιο ή λάδι καρύδας. Αφήστε το για λίγο και ξεβγάλτε. Συνεχίστε με το λούσιμο κανονικά. Κάντε το μία φορά την εβδομάδα.
• Είναι γνωστό ότι η πρωτεΐνη είναι βασικό στοιχείο για υγιή μαλλιά. Μία συνταγή που μπορεί να σας προσφέρει αρκετή τέτοια βιταμίνη είναι να χτυπήσετε 2 ασπράδια αβγού μαζί με λίγε σταγόνες από λεμόνι. Βάλτε το μείγμα στα μαλλιά σας μισή ώρα πριν το λούσιμο. Έπειτα ξεβγάλτε και συνεχίζετε κανονικά με το σαμπουάν σας.
Extra tip: Να θυμάστε ότι το καθαρό πράσινο σαπούνι είναι επίσης ευεργετικό για τα μαλλιά σας. Δοκιμάστε να λουστείτε με πράσινο σαπούνι μία φορά την εβδομάδα ή κάθε δύο. Παρ’ όλο που δεν κάνει πολύ σαπουνάδα καθαρίζει και θρέφει τα μαλλιά. 

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα