Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΦΡΟΔΙΤH...




ΑΦΡΟΔΙΤH 

O πλανήτης Αφροδίτη είναι ο δεύτερος από τον Ήλιο και είναι ο θερμότερος κόσμος του ηλιακού μας συστήματος (...μαζί φυσικά με τον δορυφόρο του Δία Ιώ)...δηλαδή ...φωτιά και λαύρα....!

Η Αφροδίτη είναι καλυμμένη από μια παχιά ατμόσφαιρα,...δηλαδή σαν να είναι «στρουμπουλή»....η οποία θερμαίνει την επιφάνεια σαν να πρόκειται για το εσωτερικό ενός θερμοκηπίου.

Έτσι με την θερμοκρασία των 460 βαθμών Κελσίου δεν πρόκειται καθόλου για.....παράδεισο....αλλά για κόλαση....με την έννοια που ορίζουν οι Χριστιανοί....!

 Η Αφροδίτη παρουσιάζει τέτοιες ομοιότητες με την Γη που πολλές φορές....την αποκαλούμε και “δίδυμη αδελφή”. Η διάμετρος, η μάζα, η χημική σύνθεση είναι ακριβώς ίδιες, συν ότι και οι δύο πλανήτες έχουν σχετικά νεαρές επιφάνειες, με την Αφροδίτη να έχει δεχθεί πλήρης ανανέωση του φλοιού της πριν από 300 με 500 εκατομμύρια χρόνια.


Το ερώτημα όμως είναι γιατί  να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας;

Αρχικά...η πρώτη εξερεύνηση της Αφροδίτης έγινε....με την βοήθεια ραντάρ...το 1962. Απέδειξαν τότε....ότι ο πλανήτης κινείται γύρω από τον άξονά του αριστερόστροφα και όχι όπως οι άλλοι πλανήτες με την φορά του ρολογιού. Αυτό αποτελεί....ένα πρώτο μυστήριο....!!!

Ένα δεύτερο μυστήριο....που έχει σχέση μ’ αυτό το γεγονός είναι ότι κάνει ΑΔΕΛΦΙΑ τον Ήλιο στην Αφροδίτη....να βγαίνει από τη Δύση και να πέφτει στην Ανατολή .....!!!

Έτσι μία κανονική ηλιόλουστη ημέρα πάνω στην Αφροδίτη...αντιστοιχεί με μια κανονική συννεφιασμένη ημέρα πάνω στη Γη...με ελαφρό ήπιο αεράκι στο έδαφος.

Εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης και ατμοσφαιρικής πίεσης πάνω στον πλανήτη Αφροδίτη...κανένα έως τώρα διαστημόπλοιο που προσεδαφίστηκε εκεί.....δεν έχει αντέξει περισσότερα από μία ώρα.

Η βασική σύσταση της Αφροδίτης και της Γης είναι παρόμοια...όπως μας αναφέρει ο «Hakan Svedhem» της ESA. Προσέξτε όμως ότι υπάρχει  μία διαφορά….δηλαδή.... η Αφροδίτη έχει ελάχιστο νερό.

Τώρα  εάν το νερό των ωκεανών της Γης μοιραζόταν ισομερώς σε όλη της την επιφάνεια...θα σχηματιζόταν ένα υδάτινο στρώμα βάθους 3 χλμ. Δηλαδή....εάν μπορούσαμε να υγροποιήσουμε στην επιφάνειά της την ποσότητα του νερού που εξατμίζεται στην ατμόσφαιρα της Αφροδίτης, τότε θα δημιουργούνταν μία μικρή λίμνη μόλις...3 εκατοστά σε βάθος.

Παρόλα αυτά όμως...υπάρχει μία ακόμα ομοιότητα  μεταξύ των δύο πλανητών. Πριν από δισεκατομμύρια χρόνια, η Αφροδίτη ενδεχομένως να είχε πολύ περισσότερο νερό. Αυτό μας το επιβεβαίωσε το «Venus Express»....πως ο πλανήτης έχασε μεγάλη ποσότητα νερού στο διάστημα. Αυτό συνέβη...γιατί η υπεριώδης ακτινοβολία από τον Ήλιο περνάει στην ατμόσφαιρα της Αφροδίτης και διασπά τα μόρια του νερού σε άτομα: δύο υδρογόνα και ένα οξυγόνο...τα οποία στη συνέχεια διαφεύγουν στο διάστημα. Εάν λοιπόν η Αφροδίτη είχε κάποτε νερό στην επιφάνειά της, ο πλανήτης ενδεχομένως....να βρισκόταν σε μία πρώιμη κατοικήσιμη φάση.

Εάν κάτι τέτοιο αληθεύει, τότε το μοντέλο του «Chassefière» (.....Ο Eric Chassefière είναι στο Πανεπιστήμιο του Νότιου Παρισιού και έχει αναπτύξει ένα μοντέλο που μας δείχνει....πως το νερό ήταν σε μεγάλο βαθμό στην ατμόσφαιρα της Αφροδίτης....και δεν αποκλείει την πιθανότητα κομήτες, που συγκρούστηκαν στον πλανήτη, να έφεραν περισσότερο νερό μετά την κρυσταλλοποίηση της επιφάνειας και να δημιουργήθηκαν σώματα νερού, στα οποία μπορούσε να σχηματιστεί ζωή.)

Τώρα ένα άλλο αξιοπερίεργο σημείο που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι στις 18 Φεβρουαρίου του 2012 το διαστημόπλοιο της ESA Venus Express ανακάλυψε πως ο καλυμμένος από πυκνά σύννεφα πλανήτης ΑΦΡΟΔΙΤΗ περιστρέφεται με μια ταχύτητα ελαφρώς μικρότερη από εκείνη που είχε υπολογισθεί παλαιότερα. Έχοντας τη δυνατότητα να διαπεράσει την πυκνή ατμόσφαιρα της Αφροδίτης, ανακάλυψε ότι κάποια χαρακτηριστικά της επιφάνειας της...δε βρίσκονταν ακριβώς εκεί όπου θα έπρεπε.



Έτσι με τη βοήθεια του VIRTIS , ένα επιστημονικό όργανο σχεδιασμένο να λειτουργεί στην περιοχή του υπέρυθρου για να διεισδύει στο στρώμα από σύννεφα που καλύπτει τον πλανήτη...οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι χαρακτηριστικά της επιφάνειας του....είχαν μετατοπιστεί μέχρι και 20 χιλιόμετρα από τη θέση....όπου θα βρίσκονταν εάν η Αφροδίτη περιστρεφόταν με την ταχύτητα που είχε μετρήσει το διαστημόπλοιο της NASA Magellan....στις αρχές της δεκαετίας του '90....!!!



Οι νέες μετρήσεις που έχει συγκεντρώσει το διαστημόπλοιο σε τροχιά γύρω από την Αφροδίτη έχουν βοηθήσει τους επιστήμονες να καθορίσουν εάν ο πλανήτης διαθέτει ένα στέρεο ή υγρό πυρήνα, κάτι που θα μας βοηθούσε να κατανοήσουμε καλύτερα τη δημιουργία του, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε.

Η Αφροδίτη είναι ο δεύτερος σε απόσταση από τον Ήλιο πλανήτης του Ηλιακού μας Συστήματος. Όταν παρατηρούμε την Αφροδίτη με γυμνό μάτι....είναι το πιο λαμπερό αντικείμενο στον ουρανό μετά από τον Ήλιο και τη Σελήνη.

Έχει μέγεθος λαμπρότητας -4,3 μέχρι -3,0 και δύει λίγες ώρες, 3.5 ώρες το μέγιστο, μετά τη δύση του ήλιου και τότε λέγεται....Εσπερινός ή αποσπερίτης και ανατέλλει λίγες ώρες πριν τον ήλιο, 3,5 ώρες το μέγιστο, και τότε λέγεται ....Εωσφόρος ή αυγερινός, και μάλιστα στην αρχαιότητα....νόμιζαν ότι είναι δύο διαφορετικά ουράνια σώματα, ένα που παρουσιαζόταν στον ουρανό το βράδυ, μετά τη δύση του Ηλίου και ένα άλλο που ανέτελλε το πρωί. Η συμπεριφορά της αυτή εξηγείται από τη σχετική της θέση ως προς τη Γη.

Η Αφροδίτη λοιπόν είναι ένας από τους 4 εσωτερικούς, γαιώδεις πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος  και απέχει κατά μέσο όρο 108 εκατομμύρια χιλιόμετρα από τον Ήλιο.

Το περίεργο είναι ότι η τροχιά της περιφοράς της Αφροδίτης γύρω από τον Ήλιο είναι σχεδόν κυκλική, αντίθετα με τους άλλους πλανήτες των οποίων οι ελλειπτικές τροχιές και παρουσιάζουν μεγαλύτερη εκκεντρότητα.

Η περίοδος περιφοράς είναι 0,62 γήινα έτη. Η ελάχιστη απόσταση από τη Γη είναι 38 εκατομμύρια χιλιόμετρα, ενώ η μέγιστη είναι 257 εκατομμύρια χιλιόμετρα· έτσι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που βρίσκεται πιο κοντά στη Γη. Είναι λοιπόν ο πιο εύκολα προσεγγίσιμος πλανήτης του ηλιακού συστήματος για αποστολές από τη Γη.

Ένα ταξίδι έως την ΑΦΡΟΔΙΤΗ απαιτεί, με τη σημερινή τεχνολογία, μόλις 4 μήνες. Έτσι, υπήρξε στόχος πολλών μη επανδρωμένων εξερευνητικών διαστημικών αποστολών κυρίως από τις ΗΠΑ και τη Σοβιετική Ένωση, όμως το ενδιαφέρον ατόνησε κάπως όταν διαπιστώθηκαν οι ακραίες συνθήκες που επικρατούν στην επιφάνειά της. Η πρώτη επιτυχημένη αποστολή ήταν ο Mariner 2 των Αμερικανών, που μας έστειλε τις πρώτες κοντινές φωτογραφίες από τον πλανήτη το 1962.

Το φωτεινό σημάδι που φαίνεται αποτελεί ακόμη ένα  μυστηριώδες φαινόμενο. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν παρατηρηθεί φωτεινά σημάδια πάνω στην Αφροδίτη. Εδώ και δεκαετίες οι αστρονόμοι έχουν δει ανάλογα φαινόμενα, όμως δεν έχουν δώσει μέχρι σήμερα κάποια βέβαιη εξήγηση.

Οι επιστήμονες δεν μπορούν ακόμα να εξηγήσουν τι είναι αυτό που κάνει την ατμόσφαιρά της να περιστρέφεται 60 φορές ταχύτερα από την ίδια.



Επίσης, ερωτήματα προκαλεί....ένας παράξενος διπλός στρόβιλος στο νότιο πόλο της.



Κι ενώ πλανητικά....αυτός ο πλανήτης δημιουργεί πολλά ερωτήματα....εξίσου περίεργα εμφανίζονται και στην μυθολογία.



Το όνομα ΑΦΡΟΔΙΤΗ.....χωρίζεται σε ΑΦΡΟΣ και ΔΙΤΗ.

Επίσης με αναγραμματισμό γίνεται : ΔΙΑΤΡΟΦΗ....και χωρίζεται σε ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗ.....δηλαδή η Τροφή του Διός.



Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ.....προκαλεί και τα αφροδίσια νοσήματα...παρότι είναι κούκλα και ωραία...αλλά μπορεί να αποδειχθεί μοιραία.

Εντελώς διαισθητικά σας λέγω ότι .....η ΑΦΡΟΔΙΤΗ.....ο ΚΡΟΝΟΣ....το αστρόπλοιο ΣΕΛΗΝΗ.....και η ΓΗ.....θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο....εις την ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι πλανήτες δεν συμμετέχουν στην διαδικασία. Αρχηγός και ρυθμιστής όμως θα είναι.....ο ΗΛΙΟΣ.

Από αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι ο επικρατέστερος μύθος για την προέλευσή της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ είναι ότι γεννήθηκε σε μια ακτή της Κύπρου. Από εκεί ο άνεμος Ζέφυρος μ' ένα απαλό φύσημα την έσπρωξε στη θάλασσα, μέσα στα κατάλευκα αφρισμένα κύματα. Την υποδέχτηκαν οι Ώρες (δηλαδή....οι εποχές του χρόνου), την έντυσαν και τη στόλισαν. Της φόρεσαν πλουμιστά, λουλουδάτα φορέματα από πορφύρα, μετάξι και άλλα γυαλιστερά υφάσματα. Έπλεξαν τα πλούσια μαλλιά της και τα στερέωσαν με μια όμορφη, μαλαματένια πόρπη. Στόλισαν τον κατάλευκο λαιμό της με περιδέραια πολύτιμα. Τέλος, φόρεσαν στ' αυτιά της μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Μετά τη μετέφεραν στον Όλυμπο και την παρουσίασαν στον Δία και τους υπόλοιπους θεούς. Όλοι τη θαύμασαν, θαμπώθηκαν από την ομορφιά της, της έλεγαν αμέτρητα ωραία λόγια και ήθελαν να την κάνουν γυναίκα τους.

Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί μύθοι....όπου εμφανίζεται η θεά ΑΦΡΟΔΙΤΗ έχοντας πάντοτε ως όπλα της τη σαγηνευτική ομορφιά και τον ακαταμάχητο ερωτικό πόθο. Τη συναντάμε αρχικά να πολεμά στη Γιγαντομαχία στο πλευρό των Ολυμπίων. Με τα ασύγκριτα θέλγητρά της παρέσυρε δεκαπέντε Γίγαντες σε μια σπηλιά όπου ήταν κρυμμένος ο Ηρακλής εκεί τους εξόντωσε έναν έναν με μεγάλη ευκολία.

Η Αφροδίτη με το γλυκό πόθο που μπορούσε να κυριεύσει όλους τους θεούς και τους θνητούς μα και τ' αγρίμια της ξηράς και της θάλασσας, και ασκούσε μεγάλη εξουσία σ' ολόκληρο το σύμπαν. Μάλιστα η μεγαλύτερη διασκέδασή της ήταν να κυριεύει τους θεούς με ερωτικό πόθο για θνητές γυναίκες και τις θεές για θνητούς άντρες.

Αφού κατάφερνε το σκοπό της, μετά κορόιδευε τους Ολύμπιους που καταδέχονταν να ξεπέφτουν και να ζευγαρώνουν με κατώτερες υπάρξεις. Οι μόνες που δεν μπόρεσε να ξεγελάσει πάνω στον Όλυμπο ήταν οι θεές της αιώνιας παρθενίας, η Αθηνά, η Άρτεμις και η Εστία.

Μεγαλύτερό της θύμα ήταν φυσικά ο Δίας, τον οποίο συχνά πυκνά έριχνε στην αγκαλιά της μιας ή της άλλης θνητής προκαλώντας έτσι το ασυγκράτητο μίσος της Ήρας. Βέβαια, και η ίδια προσπαθούσε πάντα να μη φτάνουν οι αταξίες του Δία.....στ' αυτιά της γυναίκας του.

Ιδιαίτερα για τον Τρωικό πόλεμο μπορούμε να πούμε ότι η θεά στάθηκε η αιτία να ξεσπάσει μια δεκάχρονη πολεμική σύρραξη. Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η Αθηνά, η Ήρα και η Αφροδίτη διεκδίκησαν τον τίτλο της ομορφότερης. Ο Δίας τότε όρισε κριτή τον Πάρη, το βασιλόπουλο της Τροίας, που έβοσκε τα πρόβατα του πατέρα του πάνω στην Ίδη. Σ' αυτά τα ιδιόμορφα καλλιστεία ο Πάρης έδωσε τον τίτλο στη θεά της ομορφιάς με αντάλλαγμα να του χαρίσει την πιο ωραία γυναίκα του κόσμου, την Ελένη, σύζυγο του βασιλιά της Σπάρτης Μενέλαου. Ο Πάρης πήγε με πλοία στη Σπάρτη και φιλοξενήθηκε στο ανάκτορο. Τότε η Αφροδίτη κυρίεψε με ακατανίκητο ερωτικό πόθο την Ελένη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελένη να ακολουθήσει το φιλοξενούμενό της στην Τροία. Η αρπαγή της Ελένης ήταν η αιτία για να ξεσπάσει ο πόλεμος. Φυσικά.....ο μύθος εδώ είναι μία απλοποίηση των γεγονότων και απόκρυψη των όσο έγιναν....εις το τρίτο σημαντικό ενεργειακό μέρος του πλανήτη ΓΗ. Η Αφροδίτη.....ήταν περισσότερο θεά της ομορφιάς και του έρωτα και σπανιότερα προστάτευε τη συζυγική ζωή.

Ο Δίας θέλοντας να τιμωρήσει την Αφροδίτη επειδή συνεχώς με το ερωτικό της πάθος κυρίευε τους αθάνατους και τους παρέσυρε σε ερωτικές περιπέτειες με θνητούς και μετά τους περιγελούσε, αποφάσισε να την ρίξει στην αγκαλιά ενός θνητού. Έτσι κατάφερε να της προκαλέσει ερωτικό πόθο για τον Αγχίση, ένα νεαρό βοσκό πάνω στην Ίδη. Η Αφροδίτη αισθάνθηκε ακατανίκητη έλξη για το νεαρό βοσκό κι άρχισε με την βοήθεια των Χαρίτων να στολίζεται και να καλλωπίζεται. Στο τέλος η Αφροδίτη έδεσε στη μέση της τη θεϊκή ζώνη που έκλεινε τους πόθους και τους έρωτες και πέταξε στην Ίδη. Όταν έφτασε σ’ ένα ξέφωτο του βουνού, μεταμορφώθηκε σε βασιλοπούλα για να ξεγελάσει τον Αγχίση. Όταν έφτασε στην καλύβα του και την είδε ο νεαρός βοσκός θαμπώθηκε από την ομορφιά της και κατάλαβε πως ήταν κάποια θεά. Η Αφροδίτη όμως τον έπεισε πως ήταν η κόρη του βασιλιά της Φρυγίας Οτρέα και πως την είχε φέρει ο γοργοπόδαρος Ερμής για να ζευγαρώσει μαζί του. Ο Αγχίσης μη μπορώντας ν’ αντισταθεί στο ερωτικό πάθος που τον είχε κυριεύσει έσμιξε με τη θεά στο κρεβάτι της καλύβας κι από την ένωσή τους γεννήθηκε ο Αινείας.

Ιερά της σύμβολα ήταν τα λευκά περιστέρια....(ΠΥΡΙΝΑ...ΑΣΤΕΡΙΑ). Μάλιστα ένα ζευγάρι από τα πουλιά αυτά έσερνε το άρμα της. Άλλα σύμβολά της ήταν το μήλο, η παπαρούνα, το άνθος της ροδιάς, το τριαντάφυλλο, η μυρτιά και η ανεμώνη.

Θέλω να τονίσω ότι ακόμη.....δεν έχουμε αποκωδικοποιήσει σχεδόν τίποτα.....από την Μυθολογία μας...και είμαστε ακόμη σε μερική άγνοια. Φυσικά υπάρχουν κάποια φωτεινά μυαλά σήμερα εις τον πλανήτη....που δεν τους βλέπετε....αλλά και δεν τους ξέρετε....οι οποίοι έχουν την ικανότητες...καθώς έχουν πάρει το χρίσμα, το χάρισμα να ερμηνεύουν και να αποκωδικοποιούν μυθολογικά κείμενα που μέχρι πρότινος....δεν τα συνέλαβε και δεν τάπιανε κανένας......!!!

Μετά από το έτος 2013 και δώθε ΑΔΕΛΦΙΑ....θα εμφανίζονται ολοένα και περισσότερες ανακαλύψεις/γνώσεις  και πληροφορίες γύρω από τη συμμετοχή των ΕΛΛΗΝΩΝ στο Συμπαντικό γίγνεσθαι....που αν τώρα ανακοινώνονταν....θα δημιουργούσαν πάταγο. Κάθε πράμα στον καιρό του.

Μερικοί αναρωτιούνται και λένε....γιατί τελικά δεν βγαίνουν όλα στη δημοσιότητα....όλα στη φόρα.

ΑΔΕΛΦΙΑ....απλά.....πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος να δεχτεί το νέο....αλλά και να το εφαρμόσει όμως.....στην κάθε του πράξη.

Το ανθρώπινο είδος οφείλει να προετοιμαστεί και να είναι ψιλιασμένο....για τα μελλούμενα....όχι μόνον από τυχόν πληροφορίες που κυκλοφορούν από εδώ μέσα αλλά και από την ίδια μας την ύπαρξη....που είναι η ίδια πηγή Γνώσης....!!! Ασφαλώς ΑΔΕΛΦΙΑ.....θέλει και πολύ μεγάλη προσοχή...μιας και υπάρχει πολύ μεγάλη παραπληροφόρηση. Αρκετοί....τσιμπάνε τώρα τελευταία....και γίνονται φανατικοί υποστηρικτές μάλιστα.....για να σώσουν δήθεν την ΕΛΛΑΔΑ. Δηλαδή....αν σώσουμε το οικονομικό σκέλος....θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ή ψάχνουμε και πάλι ΣΩΤΗΡΕΣ....!!! Τα τελευταία χρόνια.....με τη συσσώρευση του ψεύτικου πλούτου...ερωτώ....είδαμε κάποια ακμή της χώρας που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ.....ή ακριβώς βλέπαμε μια μαζική υπερκατανάλωση αγαθών...πολλές φορές άσκοπων αγορών.....και να λικνίζονται....και να διασκεδάζουν οι περισσότεροι...ολονύκτια...και να τρώνε ασύστολα....έως πρωίας...; Τότες τα πετούσαμε τα φαγητά.....τώρα...πολλοί πεινάνε και βρίσκονται σε εξαθλίωση....και χρειάζονται τη βοήθεια μας...και την αλληλεγγύη μας. Απορώ...τι νέο, τι καινούριο δώσαμε ΕΜΕΙΣ ως οντότητες.....στο σύνολο μιλάω.... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.....εις την Ανθρωπότητα...τα τελευταία χρόνια; Μου λέτε; Τρώμε χαστούκια....καθημερινώς....κι έχουμε σκύψει το κεφάλι. Όταν ακούω να φωνασκούν....οι πολίτες μέσω τηλεοράσεως....αγανακτισμένοι....γιατί τους έκοψαν τη σύνταξη κλπ....αναρωτιέμαι.....για τα άγια τούτα χώματα...για τα ιερά μνημεία μας....έχει ξεσηκωθεί ποτές ο λαός; Δεν μιλάμε .....για τις λίγες περιπτώσεις ΕΛΛΗΝΩΝ....που βρίσκονται σε πραγματικούς ΑΓΩΝΕΣ...για να διασώσουν...ότι έχει απομείνει....μιας και σιγά σιγά θα μας εξαγοράσουν....οι μασόνοι....κι ΕΜΕΙΣ....θα βρίζουμε. Όχι δεν ΑΔΕΛΦΙΑ....οι φωνές και οι εντυπωσιασμοί....δεν αρκούν....Η ΣΙΩΠΗ...και η ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ.....θα διώξουν τον ΕΧΘΡΟ....από τη χώρα. Η οργή λαού....είναι να τον πάρεις και να τον σηκώνεις....ψηλά μετέωρο....τον ΕΧΘΡΟ....να τον πάρει ο ΑΕΡΑΣ....και να εξανεμιστεί.....! Και μετά; Τι γίνεται; Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Δεν ξέρουμε τι θέλουμε....δεν έχουμε όραμα....δεν προστατεύουμε....την ίδια μας τη ζωή. Αν δεν έχουμε χρήματα....όμως νιώθουμε άδειοι...κενοί. Που είναι η ΔΥΝΑΜΗ.....αυτού του λαού; Δυστυχώς μας πήραν χαμπάρι.....και λόγω κεκτημένης ταχύτητας.....είπαν ας κάνουμε τα ίδια...και στους Κύπριους....ΕΛΛΗΝΕΣ....είναι κι αυτοί....και πήραν το ΟΧΙ...των πολιτικών και του ίδιου του λαού. Κανονικά....έπρεπε να είχαμε συνολικό πένθος....ΟΛΟΙ μας....και να κλαίγαμε ΕΜΑΣ....τους ίδιους....γιατί παραδοθήκαμε να μπούμε στην κάσα...οικειοθελώς....!!! Ντροπή μας....!!!

ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ κάνετε ένα μεγάλο ΛΑΘΟΣ..... η ΓΝΩΣΗ είναι ΜΕΣΑ μας.

Αναζητείστε την....! Όχι από περιέργεια.....αλλά βαθύ στοχασμό και σκέψη....και αναζήτηση της ρίζας του καθενός....

Αφεθείτε στη διαδικασία. Μήπως.....και ξυπνήσει καμία ΣΠΙΘΑ μέσα μας....ΦΩΤΟΣ....και μετατραπεί η ΣΠΙΘΑ....σε ΣΠΑΘΙ.....!!!
ΚΑΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ....!
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)




ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα με όλο το σεβασμό και αν μου επιτρέπει ο συντάκτης του κειμένου,θα έλεγα πως τα μπέρδεψε λίγο προς το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα