Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η Ταχύτητα του φωτός στο κενό δεν είναι πραγματικά σταθερή...Α, και ένα κενό δεν μπορεί να είναι πραγματικά κενό της ύλης!!

Light from the sun speeds toward Earth 

Μπορείτε να εμπιστευθείτε τίποτα στη ζωή; Μία νέα έρευνα φυσικής υποδηλώνει ότι η ταχύτητα του φωτός στο κενό δεν μπορεί να είναι σταθερή, και ότι ένα κενό αέρος δεν είναι στην πραγματικότητα εντελώς κενό.


Το έγγραφο, από μια ομάδα Γάλλων επιστημόνων, διαπιστώνει ότι η ταχύτητα ενός φωτονίου στο κενό κυμαίνεται από 50 quintillionths του δευτερολέπτου ανά τετραγωνικό μέτρο, όπως ανέφερε η Christian Science Monitor. Επιπλέον, αυτό προϋποθέτει ότι τα κενά μπορεί να έχουν στην πραγματικότητα εξαιρετικά βραχύβια σωματίδια μέσα τους που συνεχίζουν να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται.

Αυτές οι ιδέες μπορεί να είναι ελέγξιμες, έγραψαν οι φυσικοί . Εξαιρετικά γρήγορα λέιζερ θα πρέπει να είναι σε θέση να συλλάβουν τις αλλαγές στην ταχύτητα του φωτός , προτείνουν.

Ταυτόχρονα, στο ίδιο περιοδικό, δύο γερμανοί φυσικοί μελέτησαν τις ιδιότητες του κενού και πρότειναν μια εκτίμηση για το σύνολο των φορτισμένων στοιχειωδών σωματίδιων στη φύση-της τάξης των 100.

Και οι δύο έρευνες εμφανίστηκαν στο τεύχος Μαρτίου της
European Physical Journal D.


Από popsci

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα