Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ενισχύστε την σεξουαλική σας ορμή με φυσικούς τρόπους!!





Τα βότανα έχουν χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος για την ενίσχυση της σεξουαλικής ορμής για χιλιάδες χρόνια.

Η σεξουαλική ορμή μπορεί να επηρεαστεί με διάφορους τρόπους. Τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να επηρεάσουν την σεξουαλική ορμή. Προσωπικές περιστάσεις που σχετίζονται με την εργασία και την οικογένεια, μπορούν  να την αναστέλλει σε μεγάλο βαθμό. Καθώς και ψυχολογικοί παράγοντες, όπως η προσωπικότητα και το άγχος. Ο τρόπος ζωής, ιατρικές καταστάσεις, προβλήματα σχέσεων και τα φάρμακα μπορούν επίσης να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας.

Ευτυχώς, υπάρχουν μια σειρά από φυσικές θεραπείες, τόσο για τους άνδρες και για τις γυναίκες, που μπορούν να βοηθήσουν. Παρακάτω αναφέρονται οι 6 πιο δημοφιλή:



Ginseng: Γνωστό κυρίως για την ενίσχυση της ενέργειας βοηθά στην βελτίωση της ψυχικής και σωματικής αντοχής παρέχοντας μια καλή βάση για τη σημαντική αύξηση της σεξουαλικής ορμής σε άνδρες και γυναίκες.



Ashwagandha: Είναι γνωστό στην Ινδία ως ένα αρσενικό φυτικό σεξουαλικό τονωτικό.Λειτουργεί με την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στα αρσενικά γεννητικά όργανα.



Yohimbe: Θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο ισχυρά βότανα για την ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία. Είναι τόσο ισχυρΌ που, εάν καταναλώνεται σε υπερβολικές ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει ζητήματα που σχετίζονται με την πίεση του αίματος  . Είναι διαθέσιμο σε μορφή συμπληρώματος και όταν χρησιμοποιείται στη σωστή δοσολογία μπορεί να είναι ένας καλός φυσικός τρόπος για την αύξηση της σεξουαλικής ορμής. Δεν έχουν υπάρξει μελέτες που να πειστοποιούν  ως προς την  καταλληλότητα του για τις γυναίκες και ως εκ τούτου δεν συνιστάται λόγω του κινδύνου παρενεργειών.



Damiana:  Είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους Μάγια  για την ενίσχυση της σεξουαλικής λειτουργίας στους άνδρες και στις γυναίκες. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επί του παρόντος  επιστημονικά στοιχεία που να το υποστηρίζουν αυτό, έχει χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει τόσο την διάθεση όσο και την σεξουαλική ορμή.



Horny Goat Weed: Επίσης γνωστό και ως Yin Yang Hue έχει το πλεονέκτημα της βελτίωσης της συνολικής υγείας, βοηθώντας παράλληλα και την σεξουαλική ορμή αλλά και την αντοχή. Η μόνη αρνητική πλευρά σε αυτό το χορτάρι είναι ότι χρειάζεται περίπου μία εβδομάδα για να γίνουν ορατά τα αποτελέσματα.



Maca: Ένα από τα παλαιότερα γνωστά βότανα σεξουαλικής ενίσχυσης, που χρησιμοποιείται ήδη από την εποχή των Ίνκας. Είναι, επίσης, κοινώς γνωστό ως περουβιανό Ginseng. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τις γυναίκες.

Από naturalcuresnotmedicine
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Στην παραπάνω περιεκτική λίστα αξίζει να προστεθεί και ένα άλλο εξαιρετικό αφροδισιακό βότανο είναι και το Κορντισεπς.

    Πλέον, είναι ιδιαίτερα γνωστό και στη Δύση ενώ το "παρατσούκλι" του είναι το "Βιάγκρα των Ιμαλαΐων".

    Στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, το Κορντισεπς χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας αλλά και για την μειωμένη ερωτική επιθυμία και λίμπιντο.

    Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 1-2 γραμμάρια ημερησίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα