Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος...Το μέλλον της Γερμανίας...Το μέλλον της Ρωσίας...ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Σύμφωνα με τις αστρολογικές ενδείξεις, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια οι παγκόσμιες ισορροπίες θα αλλάξουν δραματικά.

Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος    

Οι εχθροπραξίες έχουν ήδη ξεκινήσει και πρόκειται κατά βάση για έναν Οικονομικό πόλεμο. Θα μου πείτε- και με το δίκιο σας- ότι όλοι οι πόλεμοι, ανεξάρτητα από το τι προβάλλεται ως αιτία τους, έχουν οικονομικά αίτια. Σωστά αλλά στην εποχή μας η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ότι έχουμε βάσιμες πιθανότητες να γλιτώσουμε το παγκόσμιο «μπαμ» και έναν ενδεχόμενο «Αρμαγγεδδώνα», χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να νοιώθουμε ευτυχείς, αφού η πείνα και η δυστυχία έχουν... πολλά ποδάρια.

Σύμφωνα με τις αστρολογικές ενδείξεις, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια οι παγκόσμιες ισορροπίες θα αλλάξουν δραματικά. Ήδη έχετε πάρει μια γεύση από τα δύο άρθρα μου για το μέλλον της Γερμανίας και της Ρωσίας και ουσιαστικά αν εξετάσει κανείς τα ωροσκόπια των λοιπών Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής φαίνεται ξεκάθαρα ότι η «αναμπουμπούλα» είναι προ των πυλών.
Αιχμή του δόρατος είναι σίγουρα το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο υποδαυλίζει κάθε είδους κρίσεις, ανοίγοντας το δρόμο σε έναν «θαυμαστό» καινούριο κόσμο, πέραν όμως τούτου είναι σκόπιμο να εξετάσουμε τα πράγματα χρησιμοποιώντας και κάποιους άλλους δείκτες, ιδιαίτερα τους συνοδικούς κύκλους των αργών πλανητών και το τι επαγγέλλονται για την πορεία της Ανθρωπότητας.
Όπως έχω επισημάνει παλιότερα στο άρθρο «Οι συνισταμένες του 21ου αιώνα», μια τέτοια σύνοδος είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού μέχρι να γίνει η επόμενη δίνει το ρυθμό και τη βασική θεματολογία στις εξελίξεις, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο συμβαίνει.
Εδώ θυμίζω τρεις από τις συνόδους που «κάνουν κουμάντο» στις μέρες μας
Την σύνοδο Ουρανού-Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, που η επιρροή της θα λήξει γύρω στο 2.150, την σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο με «τερματικό» σταθμό το 2.100 και σε μικρότερη αλλά εξαιρετικά σημαντική κλίμακα, τη σύνοδο Δία-Κρόνου.
Ξεκινώντας από τον συνοδικό κύκλο Δία-Κρόνου, ο οποίος δρομολογεί εξελίξεις με χρονικό ορίζοντα μια εικοσαετία (η σύνοδος τους γίνεται κάθε 20 χρόνια περίπου), τα μηνύματα που παίρνουμε δεν είναι διόλου ενθαρρυντικά για το άμεσο μέλλον.
Η τελευταία σύνοδος τους έγινε στον Ταύρο το έτος 2000 και βέβαια λόγω της φύσης του ζωδίου οι εξελίξεις που δρομολογεί αυτή η συνάντηση τους είναι κυρίως οικονομικές, όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα.
Εδώ, κάνοντας μια συγκριτική μελέτη, μπορούμε να ανατρέξουμε στην προηγούμενη σύνοδο Δία-Κρόνου στον Ταύρο, η οποία έγινε το 1940, με την επιρροή της να απλώνεται μέχρι και το 1960. Κοινό στοιχείο με την σύνοδο του 2000 είναι η συμμετοχή του Ουρανού (σύνοδο το 1940, τετράγωνο το 2000), ο οποίος έβαλε την «ουρά» του στις μεγάλες ανατροπές που συνέβησαν στην δεκαετία του 40 και συμβαίνουν στις μέρες μας.
Και βέβαια όλοι γνωρίζετε ότι η «καμπύλη» της συνόδου του 1940 ξεκίνησε καθοδικά με έναν Παγκόσμιο Πόλεμο που εκμηδένισε κάποιες οικονομίες κρατών αλλά στη συνέχεια περάσαμε σε μια φάση οικονομικής ανάπτυξης, όπως συμβαίνει συνήθως μετά από μια μεγάλη καταστροφή. Αυτή η «καμπύλη» αποτύπωσε παραστατικά και την παραδοσιακή φύση των δύο πλανητών χωρίζοντας την εικοσαετία σε δύο φάσεις, μια «στερητική» του Κρόνου κι άλλη μια αναπτυξιακή του Δία.
Το πρόβλημα για μας είναι ότι όπως φαίνεται η «καμπύλη» της συνόδου του 2000, ξεκίνησε ανάποδα. Είχαμε δηλαδή μια ανάπτυξη μέχρι το 2008 κι ύστερα... άρχισαν τα όργανα!
Μέχρι λοιπόν τις 21/12 του 2020, όταν οι δύο πλανήτες θα κάνουν την επόμενη σύνοδο τους στον Υδροχόο, αναμένεται η συνέχιση και η κορύφωση της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει τις αναπτυγμένες κοινωνίες.
Μέχρι εδώ πάντως δεν υπάρχει κάτι που να αποτρέπει έναν «κανονικό» πόλεμο, ίσα-ίσα που τα συγκριτικά στοιχεία τον υποδεικνύουν. Η... καλή είδηση έρχεται από τον συνοδικό κύκλο Ουρανού-Πλούτωνα, ο οποίος δεν είναι «επικεντρωμένος» σε πολέμους αλλά σε πεδία που άπτονται του ζωδίου της Παρθένου, δηλαδή την τεχνολογική ανάπτυξη, το περιβάλλον και όπως θα δούμε παρακάτω, για έναν ειδικό λόγο την Οικονομία.
Για να καταλάβετε τη διαφορά με τον προηγούμενο συνοδικό κύκλο των δύο πλανητών (1849-1966), ο οποίος «φιλοξένησε» δύο Παγκόσμιους Πολέμους και μια σειρά ακόμη από διακεκριμένες ένοπλες συρράξεις, αρκεί να σας επισημάνω, ότι η σύνοδος του 1849-50 έγινε στον... Κριό, ένα ζώδιο δηλαδή που «πετάει τη σκούφια του» για καυγάδες!
Μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι στο τσακ γλιτώσαμε κι έναν Γ΄ Παγκόσμιο, το 1962 με την κρίση της Κούβας. Όλα αυτά όμως τελείωσαν με την αλλαγή ρυθμού που «επεβλήθη» από τη σύνοδο του 1966 στην Παρθένο.
Αυτή είναι και η ενθαρρυντική ως προς την παγκόσμια ειρήνη- λεπτομέρεια που ελπίζουμε ότι θα φανεί αρκετή για να μην έχουμε τραγωδίες, ανάλογες με εκείνες του 20ου αιώνα.
Βέβαια «περιφερειακές» συγκρούσεις υπάρχουν και θα υπάρξουν, το ζήτημα όμως είναι να αποφύγουμε μια απ' ευθείας ένοπλη αντιπαράθεση ανάμεσα στους κολοσσούς της εποχής.
Η σύνοδος Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο έχει επιπλέον κι ένα οικονομικό προφίλ, αφού συνέβη σε ένα ζώδιο, που σύμφωνα με τις έρευνες μου βρίσκεται στον 2ο οίκο του άτυπου «ωροσκοπίου της Ανθρωπότητας». Αυτό πριμοδοτεί κοσμογονικές εξελίξεις στην διεθνή Οικονομία, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνουν μόνον αλλαγές στους συσχετισμούς δυνάμεων ή τις οικονομικές πολιτικές αλλά επίσης «άλματα» στους τρόπους συναλλαγής και γενικά οτιδήποτε αφορά το χρήμα.
Όσον αφορά στη σύνοδο Ουρανού-Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, όπως έχω ξαναγράψει είναι εκείνη που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ένα παγκόσμιο κράτος, ανάλογων προδιαγραφών με το Ρωμαϊκό. Η «παγκοσμιοποίηση» είναι δηλαδή σχεδόν μοιραία και η παράλληλη τόνωση του πατριωτισμού ή του εθνικισμού είναι η αναπόφευκτη άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
Τελικά το Παγκόσμιο Κράτος θα επιβληθεί και για τα επόμενα 150 χρόνια η σοφότερη πολιτική που μπορούμε να ακολουθήσουμε απέναντι σε όσα το συνοδεύουν είναι η διατήρηση των εθνικών ιδιαιτεροτήτων μας, μέσα από την διαχρονική δύναμη του πολιτισμού μας, χωρίς «μαγκιές» και ανούσιες κόντρες.

Το μέλλον της Γερμανίας

Ένα ακόμη «κύκνειο άσμα» 


Το μέλλον της Γερμανίας    

Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... Αυτήν την παροιμία θυμίζει πλέον η Γερμανία, που δεν φαίνεται ικανή να απαλλαγεί από τις κακές συνήθειες και τις εμμονικές βλέψεις της.
Κι αν προς το παρόν κινείται μέσα στα πλαίσια της «δημοκρατικής νομιμότητας» -με την δέουσα «ελαστικότητα» φυσικά- δεν θα αργήσει να έρθει η εποχή που θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι το γνωστό Γερμανικό πείσμα είναι δίκοπο μαχαίρι. Το σύμπλεγμα κατωτερότητας των Γερμανών έναντι των άλλων παραδοσιακών αποικιοκρατικών δυνάμεων δεν τους αφήνει σε ησυχία και όπως φαίνεται πολύ σύντομα θα δούμε «φόρα παρτίδα» τον τρίτο γύρο της μάταιης απόπειρας τους να κυριαρχήσουν παγκοσμίως.
Θα μου πείτε, τι φταίνε οι υπόλοιποι αλλά εδώ ταιριάζει μια χαρά το «ας προσέχαμε».
Όσο υπερβολική ήταν η τιμωρία της Γερμανίας μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο άλλο τόσο επιεικής και «αβανταδόρικη» έγινε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο, με αποτέλεσμα να «βγάζει γλώσσα» σήμερα ο κ Σόιμπλε, ξεχνώντας εντέχνως την μεταπολεμική οικονομική «αμνηστία» και το «συγχωροχάρτι» της δεκαετίας του 1950.
Η σύγχρονη Γερμανία ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού με τον Ήλιο της να βρίσκεται στην 9η μοίρα του ζωδίου ακριβώς απέναντι από το Μεσουράνημα της στην 10η μοίρα του Κριού. Ο Ωροσκόπος της είναι στο Λέοντα και σίγουρα η εκεί παρουσία του Δία είναι ένα από τα «υπερόπλα» του ωροσκοπίου της
Από τα υπόλοιπα δεδομένα, μόνον το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό παραπέμπει εν δυνάμει σε «ακρότητες», ωστόσο μια ματιά στην ιδιοσυναστρία της αποκαλύπτει πολύ περισσότερα.
germany1990
Ο αστρικός Άρης σε αντίθεση με τον τροπικό Πλούτωνα στο Σκορπιό (στον 4ο οίκο) και ο αστρικός Ουρανός σε αντίθεση με τον τροπικό Άρη στους Διδύμους, θέτουν σε θέση μάχης τον πλανήτη του πολέμου, αναιρώντας την σχετικά «ακίνδυνη» θέση που κατέχει τυπικά (στον 11ο οίκο, σε τρίγωνο με τον Ήλιο).
Ο ίδιος ο Άρης ως αστρικός (στον Ταύρο) είναι η «κρυφή» πλευρά της Γερμανικής μηχανής, που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα πάψει ποτέ να στοχεύει στο να... καταβροχθίσει τα πάντα.
Και ένα βασικό ερώτημα είναι βέβαια το πότε θα αποκαλυφθούν εντελώς οι «βάρβαρες» διαστάσεις του συγκεκριμένου Άρη, όχι πια με τον...trendy τρόπο της οικονομικής κυριαρχίας αλλά με την old fashion μέθοδο της στρατιωτικής επιβολής.
Στην τρέχουσα Ηλιακή επιστροφή της, το ετήσιο Μεσουράνημα, «πέφτει» πάνω στον γενέθλιο Δία της στο Λέοντα και τον 1ο γενέθλιο οίκο, ένα δεδομένο που προοιωνίζει μια μάλλον θριαμβευτική χρονιά. Από αυτήν την άποψη, μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, η Γερμανία θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τη θέση της, εκμεταλλευόμενη τις ευνοϊκές για αυτήν συγκυρίες.
Από το φθινόπωρο όμως, παρότι μέρος αυτής της ουράνιας υποστήριξης παραμένει σε ισχύ, παράλληλα ξεκινά μια φάση ανατροπών, μηδενισμών και ακροτήτων, αφού τίθεται σε εφαρμογή το... σχέδιο «Ουρανός-Πλούτωνας».
Στην Ηλιακή επιστροφή του 2013-14, οι δύο μεγάλες πλανητικές δυνάμεις του Ουρανού και του Πλούτωνα, παίρνουν δεσπόζουσα θέση, επιταχύνοντας έτσι τις ακραίες επιλογές, τόσο εντός, όσο και εκτός των Γερμανικών συνόρων.
Παράλληλα, στο αστρικό Ηλιακό τόξο οι προοδευμένοι πλανήτες είναι μόλις 1,5 μοίρα -δηλαδή 1,5 χρόνο- πριν «κλειδώσουν» πάνω στις γενέθλιες τροπικές θέσεις τους, αναπαράγοντας έτσι την φανερή και την κρυφή δυναμική του γενέθλιου χάρτη της Γερμανίας.
Ένα ακόμη δεδομένο αυτής της περιόδου που δραματοποιεί τις εξελίξεις είναι οι αστρικές διελεύσεις του Ουρανού (στους Ιχθύες) και του Πλούτωνα (στον Τοξότη), οι οποίες «πλήττουν» την γενέθλια Δήμητρα (στις 17 Παρθένου) και τη γενέθλια Σελήνη (στις 19 Ιχθύων) της Γερμανίας. Αυτό πρακτικά σηματοδοτεί μια μεταστροφή της Γερμανικής κοινής γνώμης και πολιτικής, προς ακραίες επιλογές, και την ενίσχυση-άνοδο στην εξουσία εθνικιστικών κύκλων και προσώπων που θα κάνουν την κ Μέρκελ και τον κ Σόιμπλε να φαντάζουν αγγελούδια!
Το «φάντασμα» του Γ' Ράιχ ετοιμάζεται να ζωντανέψει κι αυτό είναι που πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας.
ΠΗΓΗ

Το μέλλον της Ρωσίας

Τελικά όσο «πολιτικά ορθή» είναι η στάση της στα λόγια, άλλο τόσο επιθετική μπορεί να γίνει στην πράξη.
Το μέλλον της Ρωσίας    
Με αφορμή κι αιτία την Κυπριακή κρίση, πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το ρόλο της Ρωσίας, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί τι ήταν τελικά αυτό που έκανε ή κατ' άλλους έπαθε. Παρότι γεωπολιτικά έχει κάθε λόγο να πατήσει πόδι στην ανατολική Μεσόγειο (εκτός των άλλων ψάχνει και βάσεις για το στόλο της), όσοι περίμεναν μια άμεση αντίδραση στον οικονομικό πραξικόπημα της Γερμανικής Ένωσης με έναν εναγκαλισμό της Κύπρου υπό την προστασία της, ίσως να απογοητεύτηκαν, από την υπερβολικά... δημοκρατική στάση της.
Ωστόσο, το «αποφασίστε πρώτα εσείς κι ύστερα βλέπουμε» υποκρύπτει μια στρατηγική προσανατολισμένη στην ενδυνάμωση της χώρας και την εξασφάλιση της από τους κραδασμούς στην Ευρωζώνη, η οποία πνέει τα λοίσθια ως οικονομική Ένωση. Όπως θα δούμε εξ άλλου, η Ρωσία αστρολογικά είναι διπρόσωπη και τελικά όσο «πολιτικά ορθή» είναι η στάση της στα λόγια, άλλο τόσο επιθετική μπορεί να γίνει στην πράξη. Και τα ουράνια σημάδια υποδεικνύουν ότι απλά δεν ήταν η ώρα της να αναλάβει δραστικές πρωτοβουλίες, έστω κι αν δέχθηκε μια ισχυρή δόση Άρη-Ουρανού. Αυτή η ώρα όμως δεν αργεί και μάλιστα με δεδομένο το ότι ο Πούτιν είναι άσσος στους αιφνιδιασμούς και τις υπονομεύσεις, πολύ σύντομα θα έχουμε... νέα του!
Προς το παρόν ο Ρώσος Πρόεδρος είναι προσανατολισμένος στην δρομολόγηση της συνεργασίας του με την Κίνα αλλά και την ανάδειξη της ομάδας BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότιος Αφρική) σε παγκόσμια οικονομική υπερδύναμη, που θα παρακάμψει τα γνωστά κέντρα εξουσίας (ΔΝΤ, ΕΕ κλπ) και τα γνωστά... νομίσματα. Με αυτόν τον τρόπο, όταν πια η Ευρωζώνη διασπαστεί, θα «εισπράξει» κάποια κομμάτια της, που θα πέσουν στην αγκαλιά της νεότευκτης οικονομικής ένωσης σαν ώριμα φρούτα.
Όλα αυτά βέβαια δεν θα γίνουν ήρεμα κι απλά, αφού στο χορό θα μπουν τόσο η «απερχόμενη» Γερμανία με τους βόρειους συμμάχους της, όσο και οι ΗΠΑ διεκδικώντας το δικό τους μερίδιο από τα Ευρωπαϊκά συντρίμμια. Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ήδη στα σκαριά, μόνο που αυτή τη φορά ανεξάρτητα από τις ενδεχόμενες τοπικές αναφλέξεις θα είναι κυρίως οικονομικός.
Ας δούμε όμως πως αποτυπώνεται το μέλλον της Ρωσίας στον γενέθλιο χάρτη της.
Η σύγχρονη Ρωσία ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, έχει τον Ωροσκόπο της στην Παρθένο και ανεξάρτητα από αυτό το «εμπορικό» προφίλ είναι αλήθεια ότι ο γενέθλιος χάρτης της έχει άφθονα... πολεμικά στοιχεία! Γιατί πως αλλιώς να ερμηνευθούν τα τετράγωνα του Άρη στον Κριό και τον 7ο οίκο, με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και το Δία;
russia1990
Συνολικά πάντως, το ωροσκόπιο της είναι εξαιρετικά προικισμένο (ο αστρικός Δίας σε σύνοδο με τον τροπικό Ήλιο) και εμπλουτισμένο με τη δυναμική 8 (!) γωνιακών πλανητών. Ο Δίας, η Δήμητρα και ο Χείρων στο 10ο οίκο και τον Καρκίνο παραπέμπουν σε ένα κράτος με ισχυρή παράδοση και ικανό να εξελιχθεί σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς.
Ακόμη, ανεξάρτητα με τις εσωτερικές «τριβές» και τα προβλήματα που μπορεί να επιφέρει η παρουσία του Κρόνου, του Ουρανού και του Ποσειδώνα στον 4ο οίκο και τον Αιγόκερω, η υπεροπλία στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω σηματοδοτεί μια παγκόσμια δύναμη. Εδώ οφείλω να επισημάνω και την «ανταπόκριση» πολλών δεικτών του ωροσκοπίου της με τις δύο μεγάλες πλανητικές συνόδους, που δίνουν το στίγμα της εποχής μας: Την σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο και τη σύνοδο Ουρανού-Ποσειδώνα στον Αιγόκερω. Από αυτήν την άποψη και μέχρι να κλείσουν οι δύο συνοδικοί κύκλοι (μετά τον 21ο αιώνα), η σύγχρονη Ρωσία συντονισμένη απόλυτα με τις κοσμικές δυνάμεις, καλείται να ξαναπαίξει το ρόλο μιας υπερδύναμης κι αυτή τη φορά με πιο «συμφέροντες« όρους.
Επιπρόσθετα, η παρουσία της Έριδας στον 7ο οίκο μπορεί να συνδέεται με την τεχνολογική ανάπτυξη (ήδη ο Πούτιν έδωσε το σύνθημα για μια εκ βάθρων high tec αναβάθμιση στους εξοπλισμούς και τις παραγωγικές μονάδες) αλλά και με ιατρικές εφαρμογές, ενώ «λόγο» στα πράγματα έχει και ο Ερμής στους Διδύμους, αφού κάνει σύνοδο με το αστρικό Μεσουράνημα και τετράγωνο με τον αστρικό Ωροσκόπο. Κι αυτή η εμφατικότητα του Ερμή είναι που απεικονίζει την μια «προσωπικότητα» της Ρωσίας, την προσανατολισμένη δηλαδή στον εμπορικό-επικοινωνιακό τομέα. Η... άλλη έχει να κάνει με την επιθυμία της να κυριαρχήσει και άπτεται του Άρη.
Επιπλέον, οικονομικά, δείχνει εν δυνάμει πανίσχυρη (ο Πλούτωνας στο Σκορπιό και τον 2ο οίκο, σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τον 8ο) και ικανή να κερδίζει από τις απώλειες άλλων ή ακόμη και να τις... δημιουργεί!
Όσον αφορά το άμεσο μέλλον, είναι φανερό ότι θα έχουμε την ενεργοποίηση του γενέθλιου τετραγώνου Άρη-Ουρανού, κάτι που θέτει τη Ρωσία σε «κόκκινο συναγερμό» και σίγουρα δημιουργεί ανησυχίες για την παγκόσμια τάξη. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ήλιος του Πούτιν βρίσκεται στην 13η μοίρα του Ζυγού και όλα δείχνουν ότι όσο κι αν το θέλει θα χρειαστεί να συγκρουστεί με άλλες δυνάμεις, δημιουργώντας τετελεσμένα, αντί να τα υποστεί. Παράλληλα, τόσο ο Ήλιος του Μεντβέντεφ στην 21η μοίρα της Παρθένου, όσο και ο Ήλιος της Ρωσίας στην 21η των Διδύμων (είναι αυτό που λένε «βίοι παράλληλοι»), θα δεχτούν την «επίσκεψη» του αστρικού Ουρανού (αντίθεση) και του αστρικού Πλούτωνα (τετράγωνο) αλλάζοντας δραματικά τις ισορροπίες. Αυτό για τον νυν πρωθυπουργό της Ρωσίας μπορεί να μην είναι καλό, για τη χώρα ωστόσο σηματοδοτεί την έναρξη μιας λυσσαλέας σύγκρουσης που με δεδομένη την γενέθλια «προίκα» της, θα την οδηγήσει σε μια παγκόσμια κυριαρχία.
Ακόμη, στο αστρικό Ηλιακό τόξο, οι πλανήτες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής (δύο μοίρες, δηλαδή δύο χρόνια) από να «επιβεβαιώσουν» τις γενέθλιες προδιαγραφές τους, «πέφτοντας» πάνω στους τροπικούς γενέθλιους. Με κεντρικό χρονικό σημείο λοιπόν την άνοιξη του 2015, φαίνεται ότι θα «ταρακουνηθεί» όλος ο χάρτης της Ρωσίας, αναδεικνύοντας τα ευπαθή αλλά και τα δυνατά του σημεία, με τα τελευταία να πλεονεκτούν.
Το «άνοιγμα» ή με άλλους όρους η επίθεση της Ρωσίας θα ξεκινήσει από τα φετινά γενέθλια της τον Ιούνιο, αφού στην Ηλιακή της επιστροφή δεσπόζει η σύνοδος του Ήλιου με το Δία.
Εξετάζοντας τα επί μέρους δεδομένα, μπορεί κανείς να σταθεί στον ετήσιο Ωροσκόπο στην 14η μοίρα του Ταύρου, επάνω δηλαδή στην γενέθλια αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα. Αυτή είναι μια σαφής ένδειξη οικονομικών επιδιώξεων που εύκολα θα εξελιχθούν σε οικονομικό πόλεμο εξ αιτίας της συνεισφοράς του Άρη (ως αστρικός βρίσκεται επίσης στην 14η μοίρα του Ταύρου). Το «κερασάκι» έρχεται από το ετήσιο Μεσουράνημα στην 15η μοίρα του Αιγόκερω, σε αντίθεση ακριβείας δηλαδή με τον γενέθλιο Δία, μια ένδειξη που παραπέμπει άμεσα σε επεκτατικές κινήσεις, ικανές να φέρουν «όλο το χαρτί» στο Κρεμλίνο.
Φυσικά σε όλη αυτή τη διαδικασία θα συμμετάσχει και ο Ποσειδώνας, περιπλέκοντας ενίοτε τα πράγματα με τις νεφελώδεις μπλόφες του αλλά και προτάσσοντας ένα νέο «όραμα», που τα πρώτα εμφανή σημάδια του αναδύθηκαν στην πρώτη επίσημη συνδιάσκεψη των BRICS τον Ιούνιο του 2009 (τριπλή σύνοδος Δία, Χείρωνα, Ποσειδώνα στον Υδροχόο).
Φυσικά -και βλέποντας πια ακόμη πιο μακριά στο χρόνο- δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις για το ωραίο «περιτύλιγμα» της νέας οικονομικής υπερδύναμης, που θα δρέψει τους καρπούς της πάνω στα κουφάρια μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, προβάλλοντας ζηλευτές αξίες και προοπτικές. Στην πορεία, αυτό το «όραμα» θα ξεθωριάσει, αφού τουλάχιστον όσον αφορά στη Ρωσία, ξέρουμε από τον γενέθλιο χάρτη της ότι οι συνεργασίες δεν είναι το δυνατό της σημείο και πρακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνον σαν όχημα προς την κυριαρχία της.
Γιάννης Ριζόπουλος
Γιάννης Ριζόπουλος
 ΠΗΓΗ                                                         
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα