Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Λεπτές Διαστάσεις - Μια Εξελικτική Επανάσταση Πίσω Από Αόρατους Κόσμους Των Αισθήσεων...Μέρος Τρίτο



Λεπτές Διαστάσεις (Μέρος 3 από 7) - Μια εξελικτική επανάσταση πίσω από αόρατους κόσμους Αισθητηριακή


Από αμνημονεύτων χρόνων ξέρουμε ότι ο κόσμος υπέστη αλλαγές οποιουδήποτε είδους κατά τη διάρκεια των εποχών. Από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στη Γη, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι συνέβη στο μακρινό παρελθόν. Από τις πληροφορίες που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα, γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος έχει μοιράσει τον κόσμο που ζούμε σε δύο κατηγορίες:





Ορατά και αόρατα



Η υποτιθέμενη θέση του αόρατου διακλαδώνεται σε διαφορετικές ιδεολογικές έννοιες που συχνά οδηγούν σε εικασίες ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάπου στο φυσικό σύμπαν. Δύσκολο να γίνει αντιληπτό , αλλά είναι πολύ πιο λογικό να φανταστεί κανείς, ότι το αόρατο χέρι δεν μπορεί να ανήκει στον υλικό κόσμο, αλλά σε μια περιοχή αστρική ή "αισθητική".Ωστόσο, ένα αιώνιο ερώτημα παραμένει: τι κρύβεται πίσω από αυτό που γίνεται αντιληπτό και ελέγχει;

 


Τα τελευταία χρόνια, το αδιανόητο συμβαίνει γύρω μας, μία πλήρης «επανάσταση» σαρώνει κάθε τομέα της πλανητικής και κοσμικής σκηνής. Όλα τα στάδια ανάπτυξης φαίνεται να υφίστανται τις συνέπειες: από τις χαμηλότερες βαθμίδες, σχετικά με τα ζητήματα της κοινωνικής ζωής, έως τις ανώτερες από αυτές, που σχετίζονται με τις κλιματικές αλλαγές  που γίνονται όλο και πιο ανεξέλεγκτες, της απροσδόκητης συμπεριφοράς του Ήλιου και όλων αυτών που είναι εκτός του συστήματος μας και έξω από το ηλιακό μας σύστημα ... μέχρι να φτάσουμε στο πραγματικό "κλειδί" σε αυτή την εξελικτική επανάσταση: την εξωγήινη παρουσία .
 
Ακριβής και "ύποπτη" είναι στην πραγματικότητα η σύμπτωση πολλών παραγόντων, "ορατά και αόρατα», βαδίζουν χέρι-χέρι σε μια πρωτοφανή κοινωνική και οικονομική αλλαγή, όπως αυτή που βιώνουμε. Όπως και σε ένα σενάριο γραμμένο από θεϊκό χέρι, η ανθρωπότητα κινείται με μία νέα εξελικτική δύναμη. Αν και αόρατη, φαίνεται να  χτυπάει  σκληρά και χωρίς επιείκεια οτιδήποτε είναι ξεπερασμένο σε αυτόν τον πλανήτη, από το πιο απλό μέχρι το πιο σημαντικό, φθάνοντας στις ρίζες του ανθρώπινου πνεύματος. Ένα κύμα αόρατης ενέργειας κατεβαίνει στη συνείδηση ​​του ανθρώπου και ίσως είναι αυτό που μας φέρνει ενώπιον μιας νέας πραγματικότητας, όπου πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε  τι πραγματικά θέλουμε  να είμαστε.


Η αντίληψη του αόρατου

Ζώντας στο φυσικό επίπεδο, όπως το δικό μας,  στο οποίο είμαστε κλειδωμένοι μέσα σε μία << πυκνή>> μορφή, θα μπορούσε, ο άνθρωπος, να είναι απλά  μια ψευδαίσθηση, παρόμοια με εκείνη μίας κίνησης που συμβαίνει κατά τη διάρκεια παρακολούθησης μιας ταινίας. Ένα πλάσμα που ζει στο φυσικό επίπεδο, έχει τη γνώση του χώρου και του χρόνου, είναι "κλειστό" σε ένα σχήμα, πρέπει να ταξιδέψει για να φτάσει σε οποιοδήποτε σημείο, και για να κάνει κάτι, χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Στο αστρικό επίπεδο, ο χώρος και ο χρόνος χάνουν εντελώς τα χαρακτηριστικά τους και απλά και μόνο η επιθυμία ή η θέληση  αυτού του πλάσματος μπορεί να πραγματοποιήσει τα πάντα ή το αντίθετο: Αυτό είναι ό, τι ακριβώς κάνουν οι εξωγήινοι  κατά τη διάρκεια μιας " αλληλεπίδρασης με τον κόσμο μας.
 

Οι οντότητες που ζουν στο αστρικό επίπεδο, στην πραγματικότητα δεν είναι ορατές από εκείνους που ζουν στο φυσικό επίπεδο, εκτός από "τις" στιγμές κατά τις οποίες αλληλεπιδρούν στο υλικό επίπεδο μαζί τους και μερικών ακόμη  περιορισμένων εξαιρέσεων. Είμαστε γνώστες ότι τα πολυδιάστατα αυτά πλάσματα, τηρούν πάντα την εξέλιξη του ανθρώπου, δεν ανήκουν στον κόσμο μας, πόσο μάλλον στο φυσικό επίπεδο μας, και μερικά από αυτά τα όντα προέρχονται από άλλο αστρικό επίπεδο ενώ άλλα πιθανώς κατάγονται από «αισθητικούς κόσμους"  γνωστούς ως Lokas ή Talas.


Κόσμοι Των Αισθήσεων


 Οι περιοχές αυτές είναι "απόκρυφες", φαινομενικά αόρατες και ανεπαίσθητες για τα κανάλια πληροφόρησης που ανήκουν στον άνθρωπο, αλλά δεν είναι αδύνατο να επιτευχθεί πρόσβαση σε αυτές. Το DNA μας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξουμε πύλες διαστάσεων, που ονομάζονται Ringhole, ένα είδος μικροσκοπικών αστροπύλων, μέσω των οποίων μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε άλλα παράλληλα σύμπαντα και αυτό μπορεί να συμβεί ειδικά κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, σε ακραία χαλάρωση. Η πιο κοινή εμπειρία αντ 'αυτού, η οποία δείχνει πώς είναι δυνατόν να αντιληφθούμε τις αστρικές και αισθητικές περιοχές , είναι αυτή των διαυγών ονείρων. Τα Διαυγή όνειρα είναι πραγματικές πνευματικές εμπειρίες, κατά τις οποίες έχουμε πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει στο περιβάλλον, σε σημείο που να είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε πλήρως τις επιλογές στο εσωτερικό. Αυτό δείχνει πώς μπορούμε να συνδεθούμε με αυτές τις  'μυητικές' περιοχές . Πρόκειται για κόσμους που εμφανίζονται με τη μορφή των παράλληλων ζωών παγιδευμένων ανάμεσα στις διαστάσεις του "μη χρόνου», μέσω της αντίληψης των βαθιών μας αισθημάτων τα οποία μετασχηματίζονται σε μία  ημι-πραγματικότητα  που πλήρως βιώσαμε.
 





 Δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτές τις «στιγμές»  της τόσο έντονης υπεραισθητικής αντίληψης  αυξάνεται στο σημείο της σύλληψης, κρυμμένη ανάμεσα στις γειτονικές διαστάσεις αόρατη σε εμάς, η ουσία μιας υποθετικής μετά θάνατον ζωής. Οι κόσμοι των αισθήσεων ή Lokas και Talas, σε ορισμένους αρχαίους σανσκριτικούς πολιτισμούς συμβολίζουν την  διττή φύση της πραγματικότητας, πνευματικής και υλικής. Ως εκ τούτου, πολλές εξωγήινες οντότητες  απλά δεν προέρχονται από άλλους πλανήτες όπως συνήθως ισχυρίζονται, αλλά προέκυψαν από ένα αιθερικό επίπεδο, το οποίο παρεμβάλλεται στο δικό μας, ένα επίπεδο επάνω από αυτό της Γης, ​​αόρατο και ανεπαίσθητο με τα ανθρώπινα αισθητήρια όργανα. Οι φορείς αυτών των όντων, και ακόμη και εκείνοι των οχημάτων τους,  «υλοποιούνται» αυτόματα καθώς εισέρχονται στην δονητική συχνότητα της πυκνής ύλης μας. Μπορούν να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της κάθε κατάστασης,  ώστε να  αλληλεπιδρούν με τον κόσμο μας. Βρίσκονται σε "Ρόλο Κηδεμόνα» των διαστάσεων χαμηλότερων επιπέδων  από το δικό τους.


Αυτό το βίντεο δείχνει καθαρά το πώς αυτά τα πολυδιάστατα όντα μπορούν να υλοποιηθούν διερχόμενα μέσα από τα επίπεδα των διαστάσεων. Αλληλεπιδρούν με τον κόσμο μας και πιθανότατα προέρχονται από το αστρικό ή αισθητηριαλό επίπεδο και συνορεύουν με το Φυσικό επίπεδο μας. Αυτό το βίντεο είναι μια αυθεντική απόδειξη.

                        



Το αόρατο γίνεται πλέον ορατό

Αυτό που αποκαλούμε σήμερα «ορατό» είναι η ανεξέλεγκτη και  μυστηριώδης εξωγήινη παρουσία στο ηλιακό σύστημά μας. Γινεται πραγματικότητα με όλους τους πρακτικούς σκοπούς μια συνεχή αλληλεπίδραση με το υπαρξιακό μας επίπεδο. Ο καθορισμός αυτών των πολυδιάστατων οντοτήτων, που  αλληλεπιδρούν στην εξέλιξη με το αστέρι μας και με τον πλανήτη μας, δεν είναι τίποτα λιγότερο από αμηχανία. Είναι παράλογο, γιατί όλα αυτά δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την επιστήμη γενικά και τις κυβερνήσεις που κινούν τα νήματα.

 


Τι συμβαίνει και αυτό αυξάνεται δραματικά, και  έχει τον αέρα του να είναι μια πραγματική «εισβολή». Όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο  αντιλαμβανόμαστε ότι αυτός ο πλανήτης δεν μας ανήκει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όρος «εισβολή» ή «αποικιοκρατία», στην προκειμένη περίπτωση, δεν σημαίνει μια επίθεση, κατάκτησης μια περιοχής με τη βία,  αυτές είναι έννοιες, που  μόνο ο άνθρωπος μπορεί να εφαρμόσει. Η Γη στην οποία ζει η ανθρωπότητα   είναι σίγουρα μία από τις πολλές περιοχές που ανήκουν σε «κάποιους» και οι οποίοι βρίσκονται σε ένα ή περισσότερα αστρικά αισθητηριακά επίπεδα , υψηλότερων  διαστάσεων από το δικό μας. Αυτές οι εξωγήινες οντότητες και τα πολυδιάστατα πλάσματα, έχουν ως καθήκον την παρακολούθηση"  των επιπέδων των περιοχών μας και διασχίζουν τις διαστάσεις αλληλεπιδρώντας με τον κόσμο μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ φαίνεται να έχουν αποφασίσει να δείξουν τους εαυτούς τους με μικρά βήματα, ίσως για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα για την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της αλήθειας ...  που ακόμη δεν είναι απολύτως σαφής.

 Ο άνθρωπος είναι "φιλοξενούμενος" σε αυτόν τον πλανήτη και υπονομεύει το δώρο που του έχει χορηγηθεί.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους "αυτοί" είναι επίμονοι και φανερώνονται τόσο ανοιχτά στο φυσικό επίπεδο μας, θα μπορούσε να συνδεθεί με την κακή συμπεριφορά των ανθρώπων προς τη φύση και τον υπόλοιπο πλανήτη. Ο άνθρωπος δείχνει ακόμα πώς υποχώρησε στο πνευματικό επίπεδο και συνεχίζει να κάνει τα ίδια λάθη . Επιπλέον, η συνεχής παρουσία των τεράστιων «τεχνητών» πλανητών γύρω από τον Ήλιο, η αδιάκοπη κυκλοφορία στους ουρανούς μας  ευφυών ανιχνευτών, η συνεχής παρακολούθηση των ενεργών ηφαιστείων και οι αμέτρητες αναγνωρίσεις των αεροσκαφών τους σε όλο τον κόσμο, υποδεικνύουν έντονα ότι μια «εξελικτική επανάσταση» είναι πραγματικότητα. Η προοδευτική παρουσία τους, σε συνδυασμό με την επιμονή να παρουσιάζονται σε μας αποτυπώνεται μέσω αγρογλυφικών μηνυμάτων, οδηγώντας τα ανθρώπινα όντα, που μπορούν να αισθανθούν την κλήση, σε μια ειδική προετοιμασία στα βάθη του πνεύματός τους, έτσι ώστε να είναι έτοιμα να αποδεχθούν μια δύσκολη πραγματικότητα που θα επιτευχθεί πλήρως μέσω της συνείδησης. Ένα "Πιστεύω" καθαρό, άθραυστο και πρόθυμοι να απαλλαγούμε από αυτό, το οποίο είναι παρών μέσα στον καθένα μας.

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από το αόρατο πέπλο  και συνεχίζουν να ταξιδεύουν με λάθος τρόπο. Τώρα το "Πεπρωμένο" φαίνεται να έχει αποφασίσει να αναγκάσει τις επιλογές της ανθρωπότητας να κινηθούν σε μια διαφορετική κατεύθυνση από εκείνη που αντιλαμβάνονται. Πιθανότατα δεν θα υπάρξει ευκαιρία πισωγυρίσματος, το πεπρωμένο συνεχίζει να καθοδηγεί αυτή την εξελικτική επανάσταση που έρχεται σταθερά προς τα κάτω στην παγκόσμια σκηνή, και έχει «επιλέξει» ως σύμμαχό του τις πιο ισχυρές και πειστικές επαναστατικές δυνάμεις: τις δυνάμεις της Φύσης.

(Τέλος του τρίτου μέρους)

Από segnidalcielo


Απόδοση Κειμένου dorieas

Λεπτές Διαστάσεις - Εξωγήινοι Προσπαθούν Να Κατευνάσουν Την Οργή Του Ήλιου...Μέρος Πρώτο

 

Λεπτές Διαστάσεις - Αλληλεπίδραση Με Πολυδιάστατα Πλάσματα Πέρα Από Τα Σχέδια Της Ύπαρξης...Μέρος Δεύτερο



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα