Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Η αλήθεια για τα μαλλιά και γιατί οι Ινδιάνοι διατηρούν τα μαλλιά τους μακριά

 

Ο πολιτισμός οδηγεί εμάς τους ανθρώπους να πιστεύουμε ότι το στυλ των μαλλιών είναι  θέμα προσωπικής προτίμησης, ότι το στυλ των μαλλιών είναι θέμα μόδας και / ή την πεποίθηση ότι το πώς οι άνθρωποι διατηρούν τα μαλλιά τους είναι απλά ένα καλλυντικό θέμα. Πίσω στον πόλεμο του Βιετνάμ, ωστόσο, μια εντελώς διαφορετική εικόνα προέκυψε, αυτή που έχει προσεκτικά καλυφθεί μέχρι που κρύφτηκε από την κοινή θέα.

Στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα, η Sally [ άλλαξα όνομα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής] ήταν παντρεμένη με έναν ψυχολόγο ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο VA Medical. Εργάστηκε με παλαιμάχους με PTSD, διαταραχή μετα-τραυματικού στρες. Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν υπηρετήσει στο Βιετνάμ.


Η Sally είπε, "Θυμάμαι καθαρά ένα βράδυ, όταν ο σύζυγός μου επέστρεψε στο διαμέρισμά μας μεταφέροντας έναν παχύ επίσημο  φάκελο στα χέρια του. Μέσα ήταν εκατοντάδες  σελίδες ορισμένων μελετών που εκπονήθηκαν από την κυβέρνηση. Ήταν σε κατάσταση σοκ από το περιεχόμενο. Αυτά που διάβασε στα έγγραφα αυτά άλλαξαν ριζικά τη ζωή του. Από εκείνη τη στιγμή ο συντηρητικός συζύγος μου άφησε μακριά τα μαλλιά και τα γένια του και ποτέ δεν τα έκοψε ξανά. Επιπλέον, το VA Medical Center τον άφησε να το κάνει, και άλλοι πολλοί συντηρητικοί άνδρες από το προσωπικό ακολούθησαν το παράδειγμά του.

Όταν διάβασα τα έγγραφα, έμαθα γιατί. Φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ ειδικές δυνάμεις από την υπηρεσία πολέμου  είχαν στείλει μυστικούς εμπειρογνώμονες για να ανακαλύψουν νέους  ταλαντούχους Ινδιάνους , τους οποίους θα εκπαίδευαν έτσι ώστε να μπορούν να κινούνται χωρίς να γίνονται αντιληπτοί μέσα από ανώμαλο εχθρικό έδαφος. Άνδρες με εξαιρετικές, σχεδόν υπερφυσικές, ικανότητες παρακολούθησης . Πριν από την προσέγγισή τους, αυτοί οι προσεκτικά επιλεγμένοι άνδρες θα έπρεπε τεκμηριωμένα να είναι ειδικοί στον εντοπισμό και την επιβίωση. 

Χρησιμοποιώντας τα συνήθη θέλγητρα, και καλά αποδεδειγμένες ομαλές φράσεις κάποιοι από τους Ινδιάνους ενέδωσαν και  στρατολογήθηκαν. Μόλις στρατολογήθηκαν, ένα καταπληκτικό πράγμα συνέβη.Όλες οι λίστες στρατολόγησης και μαζί οι ικανότητες των στρατολογηθέντων, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς . 

Σοβαρές απώλειες και αποτυχίες  οδήγησαν την κυβέρνηση στη σύναψη  ακριβών δοκιμών αυτών των προσλήψεων, και αυτό είναι ό, τι βρέθηκε.
Όταν ρωτήθηκαν για την αποτυχία τους να λειτουργήσουν όπως αναμενόταν, οι παλαιότεροι νεοσύλλεκτοι απάντησαν με συνέπεια ότι όταν έλαβαν την απαιτούμενη στρατιωτική περικοπή των μαλλιών τους, δεν μπορούσαν πλέον να «αισθανθούν» τον εχθρό, δεν μπορούσαν πλέον να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια «έκτη αίσθηση», η «διαίσθηση» τους δεν ήταν πλέον αξιόπιστη, δεν μπορούσαν να «διαβάσουν» ανεπαίσθητες ενδείξεις, καθώς και δεν είχαν πρόσβαση σε λεπτές εξωαισθητικές πληροφορίες.
 

Έτσι, ο έλεγχος του ινστιτούτου επικεντρώθηκε περισσότερο στους ινδιάνους, αφήνοντας τους να κρατήσουν τα  μακριά μαλλιά τους, και δοκιμάζοντας τους σε πολλές περιοχές. Στη συνέχεια πήραν δύο άνδρες μαζί που είχαν λάβει τα ίδια αποτελέσματα σε όλες τις δοκιμές. Στον έναν άφησαν τα μαλλιά του μακριά , και στον άλλον έδωσαν ένα στρατιωτικό κούρεμα. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες ξαναπήραν μέρος στις δοκιμές. 

Επανειλημμένως, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά διατηρούσε υψηλή βαθμολογία. Επανειλημμένως, ο άνδρας με τα κοντά μαλλιά δεν πέρασε τις δοκιμές στις οποίες είχε σημειώσει προηγουμένως υψηλές βαθμολογίες. 

Εδώ είναι ένα τυπικό Test:
Η δοκιμασία περιελάμβανε διανυκτέρευση έξω στο δάσος. Ένας ένοπλος «εχθρός» πλησίασε τον άνδρα στον ύπνο του. Ο μακρυμάλλης άντρας ξύπνησε από τον ύπνο του, από μια ισχυρή αίσθηση του κινδύνου και αισθάνθηκε τον εχθρό από πολύ μακριά, πριν ακόμη αυτός πλησιάσει σε κοντινή απόσταση  και πολύ πριν ακουστεί οποιοσδήποτε ήχος από την προσέγγιση του εχθρού.  

Στην άλλη εκδοχή της δοκιμής αυτής, ο μακρυμάλλης άνδρας αισθάνθηκε μια προσέγγιση και κατά κάποιο τρόπο <<γνώριζε>> ότι ο εχθρός θα εκτελέσει μια φυσική επίθεση. Ακολουθεί την «έκτη αίσθηση» του και περιμένει , προσποιείται ότι κοιμάται, αλλά γρήγορα αρπάζει τον εισβολέα και  τον «σκοτώνει»καθώς ο επιτιθέμενος προσπαθεί να τον στραγγαλίσει. 

Ο ίδιος άνδρας, αφού πέρασε τις εξετάσεις και τις άλλες δοκιμές, έλαβε τότε ένα στρατιωτικό κούρεμα και επανειλημμένα απότυχε σε αυτές τις δοκιμές, καθώς και σε πολλές άλλες δοκιμασίες που είχε περάσει προηγουμένως. 

Έτσι, το έγγραφο συνιστούσε ότι όλοι οι Ινδιάνοι θα έπρεπε να απαλλαγούν από τα στρατιωτικά κουρέματα. Στην πραγματικότητα, αυτό που απαιτήθηκε ήταν να κρατήσουν οι Ινδιάνοι τα μαλλιά τους μακριά. " 

Σχόλιο:

Το σώμα των θηλαστικών έχει εξελιχθεί με την πάροδο εκατομμυρίων ετών. Οι δεξιότητες επιβίωσης των ανθρώπων και των ζώων κατά καιρούς φαίνονται σχεδόν υπερφυσικές. Η επιστήμη συνεχώς έρχεται σε επαφή με περισσότερες ανακαλύψεις σχετικά με τις εκπληκτικές ικανότητες επιβίωσης των ανθρώπων και των ζώων . Κάθε μέρος του σώματος είναι πολύ ευαίσθητο στην εκτέλεση της εργασίας για την επιβίωση και την ευημερία του σώματος. Το σώμα έχει λόγο για κάθε μέρος του εαυτού του.

Τα μαλλιά είναι μια επέκταση του νευρικού συστήματος, μπορούν να θεωρηθούν ως σωστά εξωτερικευμένα νεύρα, ένα είδος εξαιρετικά εξελιγμένων »διακενόμετρων» ή «κεραιών» που μεταδίδουν τεράστιες ποσότητες σημαντικών πληροφοριών στο στέλεχος του εγκεφάλου, το μεταιχμιακό σύστημα, και το νεοφλοιό. 

 Δεν είναι μόνο το μαλλιά στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των τριχών του προσώπου στους άνδρες, που παρέχουν έναν μεγάλο αριθμό πληροφοριών που φτάνουν στον εγκέφαλο, τα μαλλιά επίσης εκπέμπουν ενέργεια, ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπεται από τον εγκέφαλο στο εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό το έχουμε δει στην φωτογραφία Kirlian, όταν ένα πρόσωπο φωτογραφίζεται με μακριά μαλλιά και στη συνέχεια, φωτογραφίζεται ξανά με τα μαλλιά κομμένα.


Όταν τα μαλλιά είναι κομμένα, η λήψη και η αποστολή μεταδόσεων προς και από το περιβάλλον εμποδίζεται σημαντικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα μούδιασμα.

 Η Κοπή μαλλιών είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στην άγνοια των περιβαλλοντικών αγωνιών σε τοπικά οικοσυστήματα. Είναι επίσης ένας παράγοντας που συμβάλλει στην έλλειψη ευαισθησίας στις σχέσεις όλων των ειδών. Συμβάλλει στη σεξουαλική απογοήτευση.
  
Συμπέρασμα:

 Σε αναζήτηση λύσεων για την αγωνία στον κόσμο μας, μπορεί να ήρθε ο καιρός για μας να θεωρήσουμε ότι πολλές από τις πιο βασικές παραδοχές μας για την πραγματικότητα είναι λάθος. Μπορεί  ένα μεγάλο μέρος της λύσης να είναι το κοίταγμα του προσώπου  μας κάθε πρωί, όταν βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη.

 Η ιστορία του Σαμψών και της  Δαλιδά στην Αγία Γραφή έχει πολλές κωδικοποιημένες αλήθειες να μας πει. Όταν η Δαλιδά κόβει τα μαλλιά του Σαμψών, ο κάποτε ανίκητος Σαμψών νικήθηκε.

Από  thehairshaman
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα