Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΤΟ ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΟ

Μερικά παιδιά, μεγαλώνουν πριν την ώρας τους. Νομίζω ότι είναι ένα απωθημένο που έχουν οι μαμάδες και το βγάζουν όλο πάνω στα παιδιά τους. Δηλαδή ότι δεν μπόρεσαν  να κάνουν, έχουν την απαίτηση να το κάνουν τα παιδιά τους. Όμως αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, που οδηγεί το παιδί να χάσει την προσωπικότητα του. Δεν είναι και λίγες οι φορές που βλέπουμε ένα δεκάχρονο να βάφεται σαν μασκαράς, με έντονη σκιά και κραγιόν και η μαμά απλά να καμαρώνει. Δεν διστάζουν ακόμα και να βάψουν τα μαλλιά των κοριτσιών αυτών, που στην ουσία είναι βρέφη. Εδώ αρχίζει και η περιπέτεια του παιδιού όμως, γιατί χάνει την παιδικότητα, μαζί με την αθωότητά του.

Οι παιδεραστές καραδοκούν, νιώθουν μεγάλη επιθυμία στο άρρωστο μυαλό τους για τα παιδιά και κάνουν τα πάντα να το πλησιάσουν.  Αν ένα παιδί δεν νιώσει την διαφορά του μικρού παιδιού, από του μεγάλου ανθρώπου,  χάνει αυτόματα την ισορροπία του και  αρχίζει να ξεφεύγει, τότε μοιραία θα πέσει στα δίκτυά κάποιου επιτήδειου.  Αλλά φανταστείτε και την εικόνα ενός οκτάχρονου να είναι βαμμένο και επιμελημένο, σαν καμιά έμπειρη τριαντάρα, πόσο άσχημα χτυπάει στα μάτια σας; Εγώ γίνομαι έξαλλη όταν τα βλέπω και όχι με τα παιδάκια, γιατί αυτά είναι ακόμα μωρά, με τους γονείς τα έχω και ιδίως με την μάνα, που εκθέτει έτσι το παιδί της.

Αφήστε τα παιδιά να ζήσουν την παιδική τους ηλικία, μην τους δημιουργείτε τραύματα που θα κουβαλάνε σε όλη τους την ζωή. Αύριο σαν  μεγαλώσουν ίσως σας ζητήσουν να απολογηθείτε, για το κακό που τους κάνατε. Θυμηθείτε τα δικά σας παιδικά χρόνια, πως τρέχατε παίζατε και γελούσατε και πως μεγαλώσατε αθώα και όμορφα. Γιατί θέλετε να στερήσετε από το παιδί σας την ομορφιά της παιδικής ηλικίας;  Γιατί δεν σκέφτεστε σε τι κινδύνους τα σπρώχνετε άθελα σας; Αφήστε τα παιδιά ελεύθερα στην φύση τους, έχουν χρόνο να ζήσουν σαν μεγάλα και μάλιστα αρκετό, τα παιδικά χρόνια δυστυχώς είναι λίγα αφήστε τα να τα απολαύσουν.






















Μύριαμ Κ. Ρόδος
 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα