Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Κομπάρσος ή Σκηνοθέτης;!



Τα Θέατρα [Ελέγχου] της Ζωής
 

 
 
...Κάποτε ήσουν λέει ένα *μυρμήγκι σε μία μυρμηγκοφωλιά ανάμεσα σε πολλά άλλα ίδια μυρμήγκια - κι έκανες πάντα ό,τι και τα υπόλοιπα μυρμήγκια - επαναλάμβανες κάθε μέρα την ίδια εργατική ρουτίνα..
 
...Κάποτε ήσουν λέει *μαριονέτα σε ένα κουκλοθέατρο. Τα χέρια και τα πόδια σου κινούσαν άλλοι. Κι έκανες ό,τι αυτοί ήθελαν..
 
...Κάποτε ήσουν λέει ένας *μασκαράς σε μια καρναβαλική γιορτή, όπου τα κοστούμια και οι μάσκες σε θάμπωναν - ήθελες να αφήνεσαι σε αυτό το πάρτυ ρόλων θεωρώντας το γοητευτικό..
 
...Κάποτε ήσουν λέει ένας *ηθοποιός σε ένα θεατρικό έργο, το οποίο έπαιζες και ξανά έπαιζες κάθε βράδυ σε μια θεατρική σκηνή, όπως σου το υπαγόρευαν, 'υποβολείς', 'σκηνοθέτες', 'ενδυματολόγοι', 'μακιγιέζ' και άλλοι πολλοί. Κι υπεραντλούσες ενέργεια από τα αποθέματα της ψυχής σου για να ευχαριστήσεις τους άλλους μόνο..
 
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
 
...Κάποτε, η Καρδιά σου εκπυρσοκρότησε, όντας ως μυρμήγκι σε μια μυρμηγκοφωλιά η οποία ξαφνικά εμφανίστηκε όπως πραγματικά πάντα ήταν - μία Τυραννική φυλακή! Τα υπόλοιπα *μυρμήγκια - άνθρωποι, γύρω σου, δούλοι, φυλακισμένοι..
 
...Κάποτε, η Ψυχή σου επαναστάτησε, όντας ένας *μασκαράς - μια ψυχή χωρίς ταυτότητα, σε μια διαρκή καρναβαλική φιέστα, όταν άρχισες να βλέπεις τα τέρατα πίσω από τις μάσκες και τρόμαξες από την ασχήμια της ψυχής τους, συνειδητοποιώντας ότι δεν είσαι στην πραγματικότητα ίδιος με αυτούς..
 
...Κάποτε, το Είναι σου ούρλιαξε, όταν ως *ηθοποιός - ρόλος χωρίς υπόσταση, συνειδητοποίησες ότι δεν θες να υποδύεσαι μία ταυτότητα - περσόνα που δεν είσαι πραγματικά.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * *
 
Συνειδητοποίησες ότι δεν ήθελες να φοράς μάσκες ως μασκαράς, αλλά να είσαι ο Εαυτός σου, το ίδιο το Φως της Ψυχής σου γυμνό! Κι όποιος αντέξει!
 
Συνειδητοποίησες όταν ο πόνος από τα σχοινιά της μαριονέτας που σου έκοβαν τα χέρια και τα πόδια έγινε αφόρητος, ότι δεν ανήκεις στο σχέδιο κανενός μικρού θεού, ψυχοπαθή γονιού, ανασφαλή συντρόφου, θρασσύδειλου βαμπίρ ενέργειας, ψυχαναγκαστικής πολιτικοθρησκευτικής ψευδοκοινωνίας του μάτριξ..
 
Συνειδητοποίησες ότι δεν ήθελες να σε κατευθύνουν σα μυρμήγκι, το τηλεκατευθυνόμενο από ένα τυραννικό υποβαλλόμενο δοτό 'ένστικτο', να δουλεύεις για λογαριασμό άλλων, να τους ταίζεις κυριολεκτικά με την ενέργειά σου, αλλά θε να πηγαίνεις όπου θέλει η Καρδιά σου!
 
Συνειδητοποίησες ότι δεν είσαι Δούλος αλλά Γιός και Κόρη του Θεού!
Ότι δεν είσαι μυρμήγκιμαριονέταμασκαράςηθοποιός...
Αλλά ένας Μικρός Θεός!
Ένας θεός μέσα στο Θεό!
 
Κι αποφάσισες να δημιουργήσεις, να υλοποιήσεις όλα όσα θέλεις να ζήσεις με τη δύναμη της Καρδιάς, τηςΨυχής κι ολόκληρου του Είναι σου!
 
Γιατί ακόμη κι αν σου απέκρυψαν τη δύναμη που έχει η Σκέψη, το Συναίσθημα και η Θέληση, εσύ συνειδητοποίησες αυτά τα Ιερά Εργαλεία καθώς και το Δώρο της Ελεύθερης Βούλησης που σου δόθηκε από το Δημιουργό σου.
 
Έμαθες να υλοποιείς με τη Σκέψη, να σκέφτεσαι με την Καρδιά, τη λουσμένη στα οράματα και στα Συναισθήματα, να επικαλείσαι το Θεϊκό Δικαίωμα της Ελέυθερης Βούλησης, να Ζητάς και να σου Δίνεται από το Σύμπαν..
 
Έμαθες, παρά τα μαθήματα που ήρθες να μάθεις και τα καρμικά χρέη που ήρθες να αποσβέσεις με την Αγάπηκαι τη Συγχώρεση, ότι κάποια μέρα η σταθερή στωική επιμονή κι υπομονή σου θα σε ανταμοίψει..
 
Για ξημερώσεις ένα πρωί στο Όνειρο
- όχι στον εφιάλτη που σου έδωσαν για ζωή.
 
Συγχαρητήρια!
 
Από κομπάρσος στο έργο κάποιου άλλου,
έγινες ο σκηνοθέτης στο έργο της Ζωής σου!
 
Αυτοδιδάχτηκες το πως να κάνεις Πραγματική Πραγματικότητά σου, το Όνειρο..
 
 
Φίλις Χρυσού [Αndromeda Galactica]


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα