Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ "ΣΕΛΗΝΗΣ" (Μέρος Α)

 Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου  



Στο έργο : " περί του Εμφαινομένου προσώπου τω  κύκλω της Σελήνης",  ουσιαστικά με την λέξη "Σελήνη", κρυπτογραφούν  τον Συνοδό του Σείριου και, κωδικοποιημένα περιγράφονται στο έργο τα δυναμικά πεδία του "Συνοδού- Σελήνη":

"...  ΑΜΑ ΔΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΥΧΑΙ ΤΗΝΙΚΑΥΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΟΔΥΡΟΜΕΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΑΛΑΖΟΥΣΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ..."

(Μετάφραση : ... Γύρω από τον ουρανό σαν μπαίνουν στη σκια. Ταυτόχρονα από κάτω οι ψυχές των κολασμένων με αλαλαγμό και οδυρμό πλησιάζουν....)



Μέσα από περίτεχνες περιγραφές η "Σελήνη",  του Ήλιου-Σείριου,  εμφανίζεται το ισχυρό δυναμικό πεδίο σαν την τρύπα του Τάρταρου. Έχουν άμεση σχέση ολα αυτά με  την διαπεραστικότητα  και τον ιονισμό, που συγκρατεί όλα τα ουράνια στοιχεία. 
Κατά βάση  όλα αυτά που αναφέρει στο έργο του ο Πλούταρχος, που ήτο ιεροφάντης του μαντείου των Δελφών, αποδίδουν επιστημονικές- μυστικιστικές έννοιες για τις ψυχές που με το αιθερικό τους σώμα κινούνται σαν την πνοή του ανέμου στη Στύγα και τις πύλες του Άδη, που οδηγούν στο Σείριο....   Δείτε παρακάτω:

  "... ΠΕΡΑΙΟΥΤΑΙ ΓΑΡ ΑΙ ΨΥΧΑΙ ΔΙ' ΑΥΤΩΝ, ΝΥΝ ΜΕΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΝΥΝ ΔΕ ΠΑΛΙΝ ΕΙΣ ΠΡΟΣ ΓΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΣΘΑΙ ΔΕ ΤΑ ΜΕΝ ΠΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΗΛΥΣΙΟΝ ΠΕΔΙΟΝ..."
 (Μετάφραση :... Μέσα διέρχονται οι ψυχές , τη μια προς τη μεριά της Σελήνης, τη στραμένη στον ουρανό, την άλλη προς τη μεριά τη στραμένη στη γη . Τα δε μέρη της Σελήνης προς ουρανό ονομάζονται ΗΛΥΣΙΟ ΠΕΔΙΟΝ...)

 Η κρυπτογράφηση είναι σαφής με τα ΗΛΥΣΙΑ- ΠΕΔΙΑ του Σείριου τον "Δευτερόκοσμο", που ταυτίζεται στις μυστικές παραδόσεις με τον  δρόμο της αρετής και τον "ουράνιο παράδεισο".

Αμέσως μετά ο Πλούταρχος περιγράφει το κάτω μέρος του Σείριου, που είναι η γη:


"... ΤΑ Δ'  ΕΝΤΑΥΘΑ ΦΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΟΥΚ ΑΝΤΙΧΘΟΝΟΣ..."

 (Μετάφραση :...  Ενώ τα προς τη γη λέγονται Φερσεφόνης... όχι του αντιθέτου της γης...)

Έτσι, με την φράση  "... ΤΑ Δ'  ΕΝΤΑΥΘΑ ΦΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΟΥΚ ΑΝΤΙΧΘΟΝΟΣ..." , δηλώνεται ο  "Τριτόκοσμος", ένας κατώτερος γειτονικός κόσμος του προηγούμενου, που θεωρείται ζωντανό ον.
Το επόμενο κομμάτι που ακολουθεί είναι εντυπωσιακό, ο Πλούταρχος  συσχετίζει τα κοιλώματα και τα βάθη γύρω από την Ερυθρά με τα της Σελήνης:

".. ΑΛΛ' ΩΣΠΕΡ Η ΠΑΡ' ΗΜΙΝ ΓΗ ΚΟΛΠΟΥΣ ΒΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΕΝΑ ΜΕΝ ΕΝΤΑΥΘΑ ΔΙΑ ΣΤΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΝ ΑΝΑΧΕΟΜΕΝΟΝ ΕΙΣΩ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ, ΕΞΩ ΕΡΥΘΡΑΝ ΘΑΛΑΤΤΑΝ, ΟΥΤΩΣ ΒΑΘΗΣ ΤΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙΛΩΜΑΤΑ..."
(Μετάφραση :... όπως η γη έχει κόλπους βαθείς και μεγάλους, έναν εδώ που περνά από τις Ηράκλεις στήλες χύνεται εντός μας , έξω από τον Κάσπιο κόλπο και τριγύρω της Ερυθράς θάλασσας, έτσι κι αυτά είναι κοιλώματα και βάθη της Σελήνης...)

 Πράγματι, ο Kolosimo στο βιβλίο του: " Ναυάγια",  αναφέρει ότι μερικοί ερευνητές των απόκρυφων επιστημών γνωρίζουν ότι υπάρχουν υποθαλάσσια αστροδρόμια , που κατασκευάστηκαν για να δέχονται αμφίβια διαστημόπλοια. Συγκεκριμένα αναφέρεται στον Ρενέ φουερέ που διαθέτει λεπτομερή χάρτη με κύριες βάσεις την Ερυθρά θάλασσα, τον περσικό κόλπο  στα ανοιχτά των Βερμούδων και αλλού.

Δηλαδή, υπάρχουν εδώ στη γη δίαυλοι ή δίνες ή οφθαλμοί,  που αποτελούν το πέρασμα και ακαριαία σε "οδηγούν αστρικά"  στο σύστημα του Σείριου ή και αλλού...


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα