Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ένα φανταστικό(;) σενάριο



Ας το παρουσιάσουμε σε απλά βήματα..
1. Αλυσιδωτές πτωχεύσεις Ευρωπαϊκών κρατών Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία.
2. Κατάρευση της οικονομικής Ευρωπαϊκής ένωσης και κατάρευση και κατάργηση του Ευρώ.

3. Πτώχευση της πολιτείας της ....Καλιφόρνιας και αμέσως μετά αρνητικές αλυσιδωτές εξελίξεις σε όλες τις ΗΠΑ που θα οδηγήσουν στην κατάρευση του δολαρίου.

4. Η Παγκόσμια τράπεζα και το ΔΝΤ αναλαμβάνουν την διάσωση της Παγκόσμιας οικονομίας με την ίδρυση νέου παγκόσμιου νομίσματος με την ονομασία Cosmo. Το νέο νόμισμα αποτελεί χρεώγραφο και εκδίδεται μέσα σε μία νύχτα με υπογραφές σε λευκές σελίδες και γέννηση του νομίσματος εκ του μηδενός και χωρίς κανένα πραγματικό αντίκρυσμα σε χρυσό.
5. Το νέο νόμισμα μοιράζεται σε όλα τα κράτη. Το ΔΝΤ καθορίζει τα ποσά που θα δοθούν σε κάθε κράτος και επίσης καθορίζει και τα ύψη των κοινωνικών παροχών και μισθοδοσίας ανά κράτος. Όλα τα οικονομικά κάθε χώρας ελέγχονται από την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ τα οποία ήδη επεξεργάζονται την δημιουργία ενός νέου Παγκόσμιου φορέα που θα αναλάβει την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση όλων των χωρών υπό το νέο νόμισμα.
6. Ο νέος φορέας δημιουργείται και ουσιαστικά λειτουργεί ως Παγκόσμια κυβέρνηση αφού οικονομική διαχείρηση και διακυβέρνηση όλων των Εθνικών οικονομιών σημαίνει και πολιτική διακυβέρνηση.
7. Οι εκλογικές διαδικασίες σε κάθε χώρα μέλος της νέας ένωσης και του νέου νομίσματος περνούν σε δεύτερη μοίρα. Ανοίγουν συζητήσεις για ενδεχόμενη οριστική κατάργηση των εθνικών κυβερνήσεων και δημοκρατιών που ήδη έχουν κατ'ουσία καταργηθεί.
8. Η Νότια Αμερική δεν αντέχει οικονομικά και υποκύπτει στην νέα παγκόσμια οικονομική ένωση.
Το Cosmo είναι πλέον νόμισμα και της Λατινικής Αμερικής.

9. Μοιραία ενδίδουν στην ένωση όλες οι Ασιατικές χώρες και η Ιαπωνία πλην της Κίνας που αντιδρά.
10. Δραματική η κατάσταση στις Αφρικανικές χώρες και σε όσες Μουσουλμανικές χώρες δεν προσχώρησαν στην νέα ένωση. Σημειώνονται σ'αυτές εσωτερικές πολεμικές συγκρούσεις και οι κρατικές τους δομές καταρρέουν.
11. Οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Αφρική, οδηγούν σε στρατιωτικές επεμβάσεις στις παραπάνω χώρες από τον νέο επονομαζόμενο και νεοϊδρυθέντα παγκόσμιο στρατό ( πρώην ΝΑΤΟ). Καταφέρνουν σε πολλές περιπτώσεις να ελέγξουν αυτές τις χώρες και να τις επιβάλουν ένα παράλληλο και υποδεέστερο του Cosmo νόμισμα το οποίο είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό πληθωριστικό και ισχύει μόνο στις χώρες του λεγόμενου νέου τρίτου κόσμου.
12. Η Κίνα μετά από τις τελευταίες εξελίξεις βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση. Ζητά να ξεκινήσει διάλογος με την Παγκόσμια οικονομική ένωση για να καταλήξουν σε συμβιβασμούς σχετικά με το νόμισμα της Κίνας και την ισχύ του έναντι του Cosmo δεδομένου ότι οι εξαγωγές της Κίνας έχουν σχεδόν μηδενιστεί.
13. Οι συζητήσεις κρατούν δύο εβδομάδες και οδηγούν σε αποτυχία. Η Κίνα αρνήθηκε πρόταση για ένταξή της στην Παγκόσμια οικονομική ένωση.
14. Συνεχίζεται η δινή οικονομική κατάσταση της Κίνας ενώ παράλληλα ο Παγκόσμιος στρατός αναπτύσει αντιπυραυλική ασπίδα γύρω απ'όλα τα σύνορα της Κίνας.
15. Η Κίνα αντιδρά θεωρώντας την ανάπτυξη της αντιπυραυλικής ασπίδας ως πολεμική πρόκληση. Έρχεται σε συζητήσεις με την Βόρεια Κορέα και συνάπτουν στρατιωτική συμμαχία.
16. Απροσδόκητα η Κίνα με την σύμπραξη και της Βόρειας Κορέας ξεκινούν μαζικούς βομβαρδισμούς σε όλες τις εγκατεστημένες πυραυλικές θέσεις.
17. Ο Παγκόσμιος στρατός ανακοινώνει πώς βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με την Κίνα.
Παράλληλα μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις του Παγκόσμιου στρατού αποτελούμενες από πρώην Ευρωπαϊκές, Αμερικανικές, Ρωσικές και Ασιατικές χώρες προελαύνουν προς την Κίνα από δύο κύρια μέτωπα αυτό της πρώην Ρωσίας και από χώρες της νότιας Ασίας.

18. Ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος έχει και επίσημα ξεκινήσει.
19. Γίνεται μερική χρήση πυρηνικών όπλων. Υπάρχουν τεράστιες απώλειες και από τις δύο πλευρές. Στην Ασία όπου είναι και τα πεδία των μαχών εξολοθρεύεται το μεγαλύτερο ποσοστό του πολιτικού πληθυσμού.
20. Ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος λήγει με οριακή ήττα της Κίνας. Λόγω των πολεμικών συγκρούσεων και της παγκόσμιας έλλειψης τροφίμων που επέφερε ο πόλεμος, ο παγκόσμιος πλυθησμός έχει μειωθεί κατά δύο τρίτα.
21. Η γενική οικονομική και πολιτική κατάσταση εξαναγκάζουν να ανακοινωθεί και επίσημα πως καταργούνται όλες οι τοπικές εθνικές κυβερνήσεις της Παγκόσμιας οικονομικής ένωσης. Καταργείται η Δημοκρατία σε κάθε χώρα της Ένωσης και ορίζεται μία πολιτική επιτροπή για τον έλεγχο όλου του Πλανήτη.
22. Ανακοινώνεται επίσημα και παρουσιάζεται ο νέος Πρόεδρος αυτής της επιτροπής και του δίνεται ο τιμητικός τίτλος του Παγκόσμιου Κυβερνήτη.
23. Η Παγκόσμια δικτατορία έχει πλέον επιβληθεί παντού. Παράλληλα εμφυτεύονται ηλεκτρονικά μικροτσίπ ταυτοποίησης προσώπου αναγκαστικά σε όλο τον Παγκόσμιο πληθυσμό για τον πλήρη έλεγχο των μαζών. Το μικροτσίπ εμφυτεύεται στο μέτωπο για να μπορεί να σαρώνεται εύκολα από ειδικές συσκευές τοποθετημένες σε ύψος και σε καίρια για την ασφάλεια σημεία.
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα