Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Επιτάχυνση Μετατόπισης Μαγνητικού Πόλου!


Παρατήρησα για πρώτη φορά την μετατόπιση του μαγνητικού πόλου γύρω στο 2006, καθώς ως πιλότος  και  ηλιακός μηχανικός έπαιρνα συχνά μετρήσεις, και για μεγάλο διάστημα, τίποτα δεν ευθυγραμμιζόταν με τις συντεταγμένες που γνώριζα.Έτσι δοκίμασα μερικές διαφορετικές πυξίδες. Σκέφτηκα ότι είναι παράξενο,που κανείς δεν μιλούσε γι 'αυτό.


Δεν θα έλεγα ότι αυτό ήταν το "εναρκτήριο λάκτισμα" για να έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει πάνω στον  πλανήτη. Ίσως το πρώτο ήταν ο διπλασιασμός της αξίας των ακινήτων σε λιγότερο από 2 χρόνια που μου επέτρεψε  να έχω σημαντικό κέρδος.

Αλλά ας το θέσω έτσι .... οι "ειδικοί" συχνά κάνουν μόνο όσα πιστεύουν ότι θα τους επιτρέψουν να πάρουν τα χρήματα της επιχορήγησης τους και να βοηθήσουν τα πανεπιστήμια τους λαμβάνοντας την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση.

Η NASA υποβαθμίζει την μαγνητική μετατόπιση λέγοντας ότι "αυτό συμβαίνει όλη την ώρα», όπως και οι άλλοι παπαγάλοι του "μην πανικοβάλετε τα πρόβατα" καρτέλ. Αυτά τα πράγματα είναι ύποπτα. Οι εμπειρογνώμονες δικαιολογούν όλες τις δράσεις τους με τον εξορθολογισμό ότι η αποφυγή πανικού είναι καλύτερη από το να ασχοληθούν με το τι πρόκειται να συμβεί ούτως ή άλλως.

Τα κλασσικά έγγραφα λένε ότι μία μετατόπιση του μαγνητικού πόλου βορρά-νότου συμβαίνει κάθε 320.000 χρόνια περίπου, με μεγάλες διαφορές, και ότι η τελευταία ήταν πριν από 700.000 χρόνια.

Ωστόσο,  αρκετά αξιόπιστα στοιχεία που συσχετίζονται μετη Μαύρη Θάλασσα, το γεγονός Laschamp στο Massif Central, και τα δεδομένα από τη Γροιλανδία ,  παρουσιάζουν μια "ταχεία" 250 χρόνων πλήρη μετατόπιση του πόλου, περίπου 41.000 χρόνια πριν, που ακολουθείται από ένα ευρωπαϊκό σούπερ ηφαίστειο περίπου 39.500 χρόνια πριν.

Και επιτρέψτε μου να αναφέρω κι αυτό .... τι γίνεται με την πραγματικά μεγάλη αύξηση των Κρο-Μανιόν και των επικών  ζωγραφιών των σπηλαίων περίπου 35.000 έως 39.000 χρόνια πριν; 

Πράγματι, η μετατόπιση του μαγνητικού πόλου φαίνεται να συμβαίνει με ελάττωση του συνολικού μαγνητικού πεδίου, το οποίο επιτρέπει περισσότερη κοσμική ακτινοβολία στον πλανήτη , που  με τη σειρά της δημιουργεί βλάβες στο DNA και με τελικό αποτέλεσμα την κατά καιρούς επιτυχή μετάλλαξη να αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα. 

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο πολύς γρήγορης κίνησης του μαγνητικού πόλου, και φαίνεται ότι ο βόρειος πόλος μετακινείται πολύ γρήγορα σε αντίθεση με τον νότιο πόλο που είναι πιο σταθερός.


Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε .... Η NASA λέει ότι ο πόλος μετακινείται "όλη την ώρα", και οι άλλοι κρατικοί εμπειρογνώμονες ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι μία μετατόπιση των πόλων ήταν επιβλαβής στο παρελθόν (ίσως να ελέγξετε τα iPhone αρχεία δεδομένων), και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πάρουν καν είδηση μία ενδεχόμενη μετατόπιση. 

Ναι, είναι πολύ καθησυχαστικό, γιατί δεν δίνεται  τουλάχιστον έμφαση στην ανίχνευση αυτών των 153.000 αστεροειδών όπως αυτόν που έπληξε τη Γη τον Απρίλιο του 2012. Ένας ερασιτέχνης αστρονόμος τον ανακάλυψε μόλις μερικές ημέρες πριν από την σύγκρουση.

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα