Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Η Εποχή του Ώρου Ανατέλλει!

 

Η Εποχή του Ώρου Ανατέλλει! Η Ώρα Είναι Τώρα !
Εάν βρισκόσασταν στην Γκίζα και γυρνάγατε το ρολόι στο Ιουλιανό ημερολόγιο στις 0000.0000 (01/01/4713 BC (π.χ.) μεσημέρι GMT) θα βρίσκατε ότι ο Σείριος ο πιο σημαντικός από τα ουράνια σημάδια των αρχαίων Αιγυπτίων, βρισκόταν στην πολύ σημαντική θέση των 33 μοιρών κάτω από τον Ανατολικό ορίζοντα.

Τώρα σκεφθείτε τις πιθανότητες να γυρίστε πίσω ένα ημερολόγιο, οποιοδήποτε ημερολόγιο, πίσω ακριβώς στην γέννηση του (πάνω από 6.700 χρόνια πριν!) ακριβώς στο σημείο που θα περιμέναμε ως το πλέον σημαντικό, και να βρούμε ακριβώς το αστρονομικό σώμα που θα περιμέναμε να βρούμε σε ένα από τα σημαντικά ύψη (μοίρες) που θα περιμέναμε να το βρούμε, Ε ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ!
Έχοντας υπ όψιν ότι το Ιουλιανό ημερολόγιο είναι ακριβές στο λεπτό, και ότι ο Καίσαρας καταλάβαινε την σημασία του Σείριου, δεν μπορούμε παρά να δεχτούμε ότι το προϊόν είναι αποτέλεσμα έξυπνης (απίστευτα ύπουλης για μένα)  σχεδιάσεως!
Έτσι, έχουμε μια ακόμη αδιαμφισβήτητη επιβεβαίωση ότι το μοντέλο της Αιγυπτιακής Αστρονομικής ευθυγραμμίσεως — στην καρδιά κυριολεκτικά ενός ημερολογιακού συστήματος εν χρήσει ακόμα στον πλανήτη — όχι μόνο από την NASA … αλλά από ολόκληρη την Αστρονομική κοινότητα.
Αχ αυτές οι 33 μοίρες!

Η τοποθέτηση αυτού του αστεριού στις 33 μοίρες είναι ένα καθαρό σημάδι ότι ο Σωσιγένης καταλάβαινε την κωδικοποιημένη βάση και την συμβολική σημασία της Τετραεδρικής (Αιθερικής) Φυσικής. Δεν θα ήταν λοιπόν έκπληξη για μας ότι το σημείο εκκίνησης αυτού του ημερολογίου από την «ιερή» παραδοχή της σημασίας του Σείριου! Οποιοδήποτε ημερολόγιο που θα βασίζονταν  στα Αιγυπτιακά αστρονομικά μυστήρια, θα βασίζονταν στο πιο ιερό τους άστρο.

Η ερώτηση που μας στοιχειώνει όλους αυτούς τους αιώνες είναι μία. Γιατί ο Καίσαρας και ο Σωσιγένης έπρεπε να πάνε μέχρι την Προ-Δυναστική εποχή για να ξεκινήσουν το ημερολόγιο τους; !!!
Το Ρωμαϊκό πολιτικό ημερολόγιο που ήταν προηγουμένως σε χρήση, άρχιζε από την ίδρυση της πόλεως από τους Ρώμο και Ρωμύλο το 753π.χ. (το Γρηγοριανό). Γιατί να μην αγκύρωναν το νέο Ρωμαικό ημερολόγιο από αυτήν την ημερομηνία; Γιατί έπρεπε να πάνε πίσω στο 4713π.κ.ε. !!!

Όμως δεν το έκαναν!!! Λέτε οι τόσοι επιστήμονες που έχουμε, να μην μπορούν να φτιάξουν ένα σωστό ημερολόγιο και όχι κουτσουρεμένο; 
Αλλά είπαμε :
Η Εποχή του Ώρου Ανατέλλει!
Με ότι σημαίνει αυτό για την ανθρωπότητα!
Προσδεθείτε.
Γιατί ΝΑΙ, Είναι Πολύ Πιο Αργά Από Ότι Νομίζετε !
Η Εποχή του Ώρου Ανατέλλει!
Η Ώρα Είναι Τώρα …και  Γιατί Είναι Πιο Αργά Από Ότι Νομίζετε !

 ΠΗΓΗ 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα