Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο 'Οσσο για το κάπνισμα

freedomi


Οι άνθρωποι προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα, αλλά δεν τα καταφέρνουν, επειδή αυτό που χρειάζεται είναι να αλλάζουν τις αιτίες που τα προκαλούν.
Το τσιγάρο σε βοηθά να είσαι απασχολημένος, οπότε καλύπτεται η νευρικότητα σου. Μην προσπαθείς, λοιπόν να το κόψεις, γιατί θα νιώθεις νευρικότητα. Εδώ και χρόνια, πρότεινα στους σαννυάσιν μου μια πολύ απλή μέθοδο, η οποία τους έκανε στην αρχή να γελάσουν. Όταν όμως την δοκίμασαν, είδαν πως είχε εξαιρετικά αποτελέσματα!
Πάρε ένα μπιμπερό, γέμισε το με ζεστό γάλα και την νύχτα, όταν δεν σε βλέπει κανείς, κάτω από τις κουβέρτες σου, απόλαυσε το ζεστό γάλα. Θα σου δώσει μια καλή τροφή πριν κοιμηθείς και την επόμενη μέρα, δεν θα έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη για τσιγάρο.
Και θα εκπλαγείς. Σιγά-σιγά, η ανάγκη για κάπνισμα εξαφανίζεται, επειδή η βασική ανάγκη, η οποία είχε μείνει στην μέση, έχει εκπληρωθεί. Δεν είσαι πια παιδί, έχεις ωριμάσει. Έτσι, το τσιγάρο εξαφανίζεται. Δεν μπορείς να το σταματήσεις. Πρέπει να κάνεις σαν υποκατάστατο κάτι που να είναι αβλαβές, που να είναι υγιεινό και όταν ωριμάσεις, το κάπνισμα κόβεται από μόνο του.
πηγή
Osso - Land

freedom-cage1

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. .Το καπνισμα δοκιμασα μαθητης γυμνασιου 14 ετων απο περιεργεια επειδη καπνιζε ο γυμνασιαρχης και μας το απαγορευε . Στα δεκαοχτοκαπνιζα 30-40 βαργια τσιγαρα .Εβαζα καιχορτο ,ημουν ερειπιο.Βρισκομουν στην ακρη του γκρεμου οταν ο ΘΕΟΣ μου εστειλε τον σωτηρα μου .Εκοψα το καπνισμα μια κι εξω .ενα μηνα βασανιστηκα απο την στερηση .μετα αρχισα να αισθανουμαι ευεξια και εβαλα βαρος .Αυτα εγηναν στην Ιταλια οπου πηγα για σπουδες .Μετα απο τρεις μηνες ηαναπνοη μου και οκαματος ηταν φυσιολογηκα .Αρχισα να γυμναζομαι .Ο αθλιατρος που τον εστειλε οΘΕΟΣ εκρινε οτι το σωμα μου ηταν καταλληλο για κολυμπι .Προπονηθηκα 6 μηνες .Τερματισα δευτερο ς στο πανεπιστημιακο προταθλημα την επομενη χρονια τριτος μεταξυ 15 αθλητων στα 400 ματρα και τεταρτος μεταξυ 35 αθλητωνστα 1500 μετρα στο πρωταθλημα Τοσκανης Ιταλιας .Ο προπονητης μου ειπε κοιταξε πισω απο σενα ποσοι ειναι .Εισαι μεταξυ των πρωτων και το θεωρω επιτυχια .Μετα αρχισα καταδυσεις και υποβρυχιο ψαρεμα αυτα ειναι ασυμβιβαστα με το αθλητικοκολυμπι Η ανοξαιμια αποβαινει εις βαρος της αποδοσης .Απο εκει που δεν μπορουσα να κρατησω την αναπνοη μου ουτε 15 δευτερολεπτα η απνοια εφθασε τα τρια και μισο λεπτα. Οταν βλεπω νεα παιδια να καπνιζουν ερχονται αυτα στο μυαλο μου και με πιανει στενοχωρια .ειναι ματαια η συμβουλη να το κοψει αν μπορουσε θα το ειχε κανει μονος του .Οταν αρχισε να καπνιζει νομιζε οτι θα ηταν κατι προσωρινο ,δεν μπορει να το φαντασθει ονεος οτι η θεληση του υποδουλωνεται για ολη του την ζωη στο τσιγαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα