Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Τεχνολογία των Θεών

4


Με την δημοσίευση του βιβλίου, «The Day After Roswell», από τον απόστρατο συνταγματάρχη Philip Corso το αμφιλεγόμενο θέμα του αν ή όχι η ΗΠΑ απέκτησε εξωγήινη τεχνολογία, έγινε ξανά θέμα διαμάχης μεταξύ των πιστών και των σκεπτικιστών. Στο βιβλίο του ο Col. Corso υποστηρίζει ότι ήταν επικεφαλής ενός υπερ-μυστικού προγράμματος αντίστροφης μηχανικής που έσπειρε εξωγήινη τεχνολογία στις Αμερικανικές εταιρείες όπως η IBM, Hughes Aircraft, Bell Labs, και η Dow Corning. Αυτές οι επιχειρήσεις δεν γνώριζαν την εξωγήινη προέλευση γιατί ο Corso, μέσω των επαφών του υπονοούσε ότι είχε κλαπεί από την Σοβιετική ένωση, όπως μας πληροφορεί ο Tim Swartz, και συνεχίζει …

Περιγράφει τις συσκευές που βρεθήκανε στο σκάφος του Roswell, και πως έγιναν οι πρόδρομοι των σημερινών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (τσιπς), τις οπτικές ίνες, τα λέιζερ, ο εξοπλισμός νυχτερινής οράσεως, τις ίνες υπέρ-αντοχής (όπως οι θωρακίσεις από Kevlar), η τεχνολογία των stealth αεροσκαφών, και οι ακτίνες σωματιδίων του Πολέμου των Άστρων.  Επίσης συζητά τον ρόλο που έπαιξε η εξωγήινη τεχνολογία στην διαμόρφωση της γεωπολιτικής, το πώς βοήθησε τους Αμερικανούς να ξεπεράσουν τους Ρώσους στο διάστημα, ώθησε σε περίτεχνες πρωτοβουλίες του Στρατού, όπως το πρόγραμμα του Πολέμου των Άστρων και τελικά επέφερε την λήξη του ψυχρού πολέμου.
Οι ισχυρισμοί του Col. Corso δεν είναι τίποτα καινούργιο σε όποιον γνωρίζει την ιστορία των UFO. Πάντως, αντί να επιβεβαιωθούν ιστορίες από ανώνυμους μάρτυρες, ο Col. Corso απεκάλυψε την συμμετοχή του στην κατάσταση αυτή. Αυτό αποτελεί έκπληξη για πολλούς, λαμβάνοντας υπ όψιν την μακρά και διακεκριμένη καριέρα του στον στρατό. Υπηρέτησε σαν αξιωματικός πληροφοριών στο επιτελείο του στρατηγού Douglas MacArthur στον πόλεμο της Κορέας, ήταν μέλος Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του προέδρου Eisenhower, καθώς και επικεφαλής της Ξένης Τεχνολογίας στο Army Research and Development στο Πεντάγωνο στις αρχές του 1960.
Ενώ ο Corso θα μπορούσε να είχε φτιάξει όλη την ιστορία, είναι δύσκολο να βρεθεί μια καλή εξήγηση το γιατί θα το έκανε, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα βιβλία για τα UFO σπάνια γίνονται μπέστ σέλλερς. Το βιβλίο του Col. Corso πάντως, φαίνεται να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς άλλων ερευνητών: Ότι μέρος από την μοντέρνα τεχνολογία φαίνεται ότι προήλθε από εξωγήινες πηγές.
Ιστορίες για πεσμένους ιπτάμενους δίσκους και ανάκτηση εξωγήινης τεχνολογίας θεωρείται φαινόμενο του 20ου αιώνα. Πάντως, θρύλοι και ιστορίες για το μακρινό μας παρελθόν αναφέρουν ότι,  η ανθρωπότητα έχει περιοδικά δεχτεί τεχνολογία που δεν είναι απ’ αυτόν τον πλανήτη.
Η εμφάνιση του Homo Sapiens κάπου 200.000 χρόνια πριν φαίνεται να αψηφά τις μοντέρνες θεωρίες της ανθρώπινης εξελίξης. Αν και οι άνθρωποι συνδέονται με τα πρωτεύοντα θηλαστικά, υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις απολιθωμάτων που να υποστηρίζουν ότι ο μοντέρνος άνθρωπος εξελίχθηκε από τους πρωτόγονους συγγενείς του.
Το γεγονός είναι ένα ψάξουμε τα αρχεία των απολιθωμάτων, ο μοντέρνος τύπος ανθρώπου εμφανίστηκε ξαφνικά στον πλανήτη και σύντομα υποκατέστησε τους λιγότερο ανεπτυγμένους συνανθρώπους του. Η ξαφνική εμφάνιση του πολιτισμού, ειδικά στην προϊστορική Μεσοποταμία, έχει συγχύσει τους επιστήμονες μέσα στα χρόνια.(όπως ακριβώς το αναφέρει η Λασέρτα) 
Για χιλιάδες χρόνια η αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας των ανθρώπων ή η χρήση των πέτρινων εργαλείων. Ξαφνικά σε μια νύχτα, οι νεολιθικοί νομάδες κυνηγοί ανακάλυψαν την γεωργία η οποία με την σειρά της έφερε την ανάδειξη καθορισμένων κοινωνιών. Δεν γίνεται έτσι η εξέλιξη των ειδών, χωρίς επέμβαση.
Ένας από τους παλαιότερους γνωστούς πολιτισμούς ήταν οι Σουμέριοι. Κανένας δεν ξέρει από πού ήρθαν οι Σουμέριοι, γιατί η γλώσσα τους και ο πολιτισμός τους δεν έχουν ανιχνεύσιμες πηγές. Πάντως κάνανε πράγματα που κανένα ανθρώπινο όν δεν είχε ξανακάνει πριν. Μεταξύ του 3.900πκε και 3.000πκε, οι Σουμέριοι ανέπτυξαν μια κοινωνία πλούσια σε τέχνη και τεχνολογία που ποτέ δεν είχε εμφανιστεί στα χρονικά της γραπτής ιστορίας.
Ο συγγραφέας Zecharia Sitchin αναφέρει ότι οι Σουμέριοι ανέπτυξαν τον πολιτισμό τους χάρις στους Anunnaki, ή «με αυτούς που ήρθαν από τον ουρανό στην γη.» Ο  Sitchin ένας βιβλικός μελετητής και γλωσσολόγος, ήταν ένας από τους 200 ανθρώπους που μπορούσαν να αποκρυπτογραφήσουν και να διαβάσουν την πρώιμη Σουμεριακή γλώσσα. Ο Sitchin μας λέει  ότι οι Σουμέριοι κατέγραψαν την αληθινή ιστορία των πολύ αναπτυγμένων εξωγήινων που ήρθαν στην γη και δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή.
Σύμφωνα με την ερμηνεία των αρχαίων κειμένων, η σοφία «κατέβηκε από τον ουρανό στην Γή» από εξωγήινους περίπου στο 3.760πκε. Αυτό το δώρο της γνώσεως, λέγει ο Sitchin, περιελάμβαναν την γεωργία, την ιατρική και τα μαθηματικά. Οι Anunnaki επίσης αποκάλυψαν τα μυστικά της αστρονομίας. Ο Sitchin λέει ότι οι αρχαίοι στην πραγματικότητα καταλάβαιναν το ηλιακό σύστημα καλύτερα από ότι οι επόμενες γενιές αστρονόμων. Οι Σουμέριοι γνώριζαν όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, επίσης έγραψαν για ένα πλανήτη που οι μοντέρνοι αστρονόμοι ακόμη δεν έχουν ανακαλύψει, τον πλανήτη πατρίδα των Anunnaki, τον  Nibiru.
Οι Σουμεριακοί θρύλοι αναφέρουν το πώς οι Anunnaki ήρθαν στην γη από τον Nibiru για να εξορύξουν χρυσό. Οι Anunnaki γρήγορα κουράστηκαν από την κοπιαστική εργασία. Η Ninharsag, η θεά της ιατρικής, συνδύασε τα γονίδια των Anunnaki με αυτά του πρωτόγονου πιθηκάνθρωπου και δημιούργησε ένα Lulu, έναν πρωτόγονο εργάτη για να ανακουφίσει τους Anunnaki από την δουλειά. Η Ninharsag, κατόπιν ονομάστηκε Ninti, η ¨η κυρία που δίνει ζωή,» κράτησε το πρωτότυπο υβρίδιο και φώναξε, «Τα Χέρια το φτιάξανε.» Το Lulu έμοιαζε στους Anunnaki. Αντίθετα με τον τριχωτό προγονό μας, το υβρίδιο σύμφωνα με το κείμενο Atra Hasis. «είχε το δέρμα ενός θεού.» Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε κατ ομοίωση των θεών.
Πολλοί αρχαίοι άνθρωποι πίστευαν ότι η τεχνολογία τους ήταν το αποτέλεσμα δώρων των θεών. Οι θεοί περιοδικά κατέβαιναν στην γη σε στιγμές μεγάλης ανάγκης και βοηθούσαν  την ανθρωπότητα με διάφορα είδη γνώσεων. Αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται τόσο συχνά στο παρελθόν ώστε οι πρόσφατες ιστορίες της ανακτήσεως τεχνολογίας από πεσμένο ιπτάμενο δίσκο θα μπορούσε να είναι η μοντέρνα εκδοχή των δώρων από τους θεούς. Θεοί οι οποίοι έχουν ακόμη ένα ενδιαφέρον για την ανθρωπότητα, την δικιά τους δημιουργία. 
Ο Dr.V.Raghavan, συνταξιούχος επικεφαλής του Σανσκριτικού τμήματος  του αναγνωρισμένου κύρους Πανεπιστημίου του Madras της Ινδίας, υποστηρίζει ότι τα παμπάλαια ντοκουμέντα στα Σανσκριτικά (η κλασσική γλώσσα της Ινδίας και του Ινδουισμού) αποδεικνύουν ότι οι εξωγήινοι από το διάστημα επισκέφθηκαν πρίν χιλιάδες χρόνια την γη. 
«Πενήντα χρόνια έρευνας αυτών των αρχαίων έργων με πείθει ότι υπάρχουν ζωντανά όντα σε άλλους πλανήτες, και ότι επισκέφθηκαν την γη πίσω στο 4.000πκε.,» Λέει ο καθηγητής. «Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος για ιπτάμενες μηχανές, ακόμη φανταστικά όπλα επιστημονικής φαντασίας, που ανευρίσκονται σε μεταφράσεις των Βεδών  (γραφών), Ινδικά έπη, και άλλα αρχαία Σανκριτικά κείμενα.»
Τα γραπτά της  Mahabharata, αναφέρουν θεϊκά όπλα ακτινών και φωτός και ακόμη και ένα είδος υπνωτικού όπλου. Υπάρχει επίσης μια περιγραφή των  Vimanas, ή ιπτάμενων μηχανών, που πετούσαν σε μεγάλα ύψη με την βοήθεια του υδράργυρου και με ένα  μεγάλο προωθητικού ανέμου. Υπήρχαν διαστημικά οχήματα παρόμοια με τα UFO τα ποία αναφέρονται σε όλο τον κόσμο σήμερα.
Η Ramayana ακόμη περιγράφει ένα όμορφο άρμα του ουρανού που «έφτασε λάμποντας, με ένα θαυμαστό θεϊκό άρμα που έτρεχε στον αέρα.» Σε ένα άλλο εδάφιο, υπάρχει αναφορά για ένα άρμα «που πλέει από πάνω μας σαν την σελήνη.» Οι αναφορές στην Mahabharata δεν είναι λιγότερο καταπληκτικοί.
«Στην εντολή του Ράμα, το υπέροχο άρμα σηκώθηκε με ένα σύννεφο σαν βουνό με ένα τεράστιο ήχο.»
Σε ένα άλλο εδάφιο αναφέρεται:
“O Bhima πέταξε με το Vimana σε μια τεράστια ακτίνα που ήταν λαμπρή όπως ο ήλιος και έκανε θόρυβο όπως ο κεραυνός σε μια καταιγίδα.»
Στο αρχαίο Vymanka-Shastra (η επιστήμη της αεροναυτικής), υπάρχει μια περιγραφή ενός Vimana:
«Μία συσκευή που μπορεί να πετά με την δική της δύναμη, από μέρος σε μέρος η από σφαίρα σε σφαίρα.» Ο Dr. Raghavan επισημαίνει ότι, «Οι αποκαλύψεις του κειμένου είναι ακόμη πιο εκπληκτικές. Τριάντα ένα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται η συσκευή περιγράφονται, περιλαμβάνοντας ένα φωτογραφικό καθρέπτη στο κάτω μέρος του. Το κείμενο επίσης μιλά για 16 είδη μετάλλων που χρειάζονται για να κατασκευαστεί το ιπτάμενο όχημα, αλλά μόνον τρία από αυτά μας είναι γνωστά σήμερα. Το υπόλοιπο παραμένει αμετάφραστο.»
Ένας άλλος ειδικός που συμφωνεί με τις εξηγήσεις του Dr. Raghavan  είναι ο  Dr.A.V. Krishna Murty, καθηγητής της αεροναυτικής στο Ινδικό Ινστιτούτο των επιστημών στην Bangalore.
«Είναι αληθές,» λέει ο Dr.Krishna Murty, «ότι οι αρχαίες Ινδικές Βέδες και άλλα κέιμενα αναφέρονται στην αεροναυτική, σε διαστημόπλοια, ιπτάμενες μηχανές και ακόμη την αστροναυτική.» ο  Dr. Krishna συνεχίζει, «Μία μελέτη των Σανσκριτικών κείμενων με έχει πείσει ότι η αρχαία Ινδία γνώριζε το μυστικό να κατασκευάζει ιπτάμενες μηχανές και ότι αυτές βασίζονταν σε μοντέλα από διαστημόπλοια που έρχονταν από άλλους πλανήτες.»
Εάν πρέπει να πιστέψουμε τις αρχαίες ιστορίες και τους θρύλους των προγόνων μας, οι άνθρωποι  κατασκευάστηκαν αρχικά να είναι σκλάβοι των εξωγήινων επισκεπτών του πλανήτη μας. Χρησιμοποιώντας το γενετικό υλικό των πρώιμων ανθρωποειδών, οι επισκέπτες συνδύασαν με τα δικά τους γονίδια για να δημιουργήσουν ένα νέο είδος, ένα είδος που ήταν ταυτόχρονα θνητό και θεϊκό.  Το είδος αυτό το ξέρουμε σήμερα σαν  Homo Sapiens. Τα αρχαία κείμενα δηλώνουν ότι στον άνθρωπο δόθηκε το δώρο της γνώσεως, κάνοντας τον άνθρωπο σαν τους θεούς. Οι θεοί πάντως αρνήθηκαν το δώρο της αθανασίας, γιατί αν η αν οι άνθρωποι είχαν τα δώρα της αθανασίας και της γνώσεως θα ήταν όπως οι θεοί.
Αφού σχεδόν εξολόθρευσαν τους γενετικώς φτιαγμένους απογόνους τους πάνω από μια φορά, οι επισκέπτες τελικά αποφάσισαν να αφήσουν τον άνθρωπο στις υποθέσεις του. Συνέχισαν πάντως να  αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους σε διάφορα σημεία της ιστορίας. Καθιερωθήκαν Ιερατεία και μυστικές εταιρείες, τα μυστήρια που διδάσκονταν αποκαλούνταν Γνώσις. Αυτά τα μυστικά ήταν τα μυστικά της επιστήμης και της τεχνολογίας, κρυμμένα με ένα πέπλο θρησκείας και μυστικισμού.
Τα μυστήρια διδάσκονταν από επιστημονικά μορφωμένους ανθρώπους, μυημένους σε ένα δεσμό με τους εξωγήινους και διατηρώντας τα διδάγματα τους. Δυστυχώς με το πέρασμα των αιώνων, η επιστημονική γνώση και τα διδάγματα εκφυλίζονται και χάνονται,  οπότε  μια  περιστασιακή εκ νέου σπορά απαιτείται. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται και σήμερα. Οι απαγωγές και άλλες μορφές επαφής με τα UFO φαίνεται ότι δείχνει ένα τεράστιο,  ανεπαίσθητο εκπαιδευτικό σύστημα που αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους σε ένα προσωπικό επίπεδο, αλλά έχει τελικά στόχο να επηρεάσει την ανθρωπότητα σε μια πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.
Πρέπει να θεωρήσουμε ότι οι συντριβές UFO είναι εσκεμμένες πράξεις για να προσφέρουν νέα τεχνολογία στην ανθρωπότητα. Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν ιστορίες για το τι έκαναν ο Στρατός και η Αεροπορία με το πεσμένο εξωγήινο σκάφος. Πυρηνικές μηχανές, προχωρημένες τηλεπικοινωνίες και υπολογιστές, όλα αυτά απείχαν εκατό χρόνια από την τεχνολογία του τέλους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, φέρεται ότι πάρθηκαν από το εξωγήινο συντρίμι και αργότερα δοθήκανε στο The Bell System’s Bell Laboratories, που τότε βρισκόταν στο Murray Hill, New Jersey.
Εκεί η τεχνολογία μελετήθηκε, τεμαχίστηκε, μικρο-αναλύθηκε και δοκιμάστηκε. Ένα κομμάτι που βρέθηκε υποθετικά να είναι μια συσκευή μεταγωγής φτιαγμένη από Πυρίτιο και Αρσενικό, διατεταγμένη σε μια μικροσκοπική συστοιχία πιο περίπλοκη από οτιδήποτε κατασκευαζόταν εκείνο τον καιρό. Η συσκευή έγινε η προτεραιότητα των Bell Labs και της επιστημονικής έρευνας και αναλύσεως του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η ασυνήθιστη ηλεκτρονική εξωγήινη συσκευή μπορούσε να δρα σαν υψηλής ταχύτητος ηλεκτρονικός διακόπτης και ενισχυτής. Απεφάσισαν να το ονομάσουν «Transfer Resistor,» διότι θα μπορούσε να γίνει για να αντισταθεί ή να δεχτεί τη ροή ρεύματος σε πολύ υψηλότερες ή χαμηλότερες ποσότητες από ό, τι ρεύματα εφαρμόστηκαν σε αυτό, ανάλογα με την μοναδική εφαρμογή των ροών των ηλεκτρονίων.
Ο εξωγήινος «ενισχυτής/διακόπτης.» εκτιμήθηκε τον Οκτώβριο και Νοέμβριο του 1947, και βρέθηκε ότι είχε τεράστιες εφαρμογές. Η εξωγήινη συσκευή ήταν εκατό χρόνια μπροστά από τις απλές «διόδους επαφής» που ήταν σε κοινή χρήση τότε στα στρατιωτικά ηλεκτρονικά. Ωστόσο, αυτή φέρεται να καθορίζεται κατά τότε ότι οι απλουστευμένες εκδόσεις των εξωγήινων συσκευών θα μπορούσαν να κατασκευαστούν με τη διενέργεια αρκετών αναβαθμίσεων στην υπάρχουσα τεχνολογία. Τότε ο  πρόεδρος Harry S. Truman διέταξε να «κλωνοποιηθούν» οι συσκευές και να φτιαχτεί μια ιστορία καλύψεως. Υποτίθεται ότι είπε τα εξής:  «Δεν μπορούμε να κρατήσουμε μια τόσο συνταρακτική τεχνολογική πρόοδο μακριά από τα χέρια της ανθρωπότητες. Απλώς δεν είναι σωστό!»
Στα μέσα Δεκεμβρίου του 1947, για να δημιουργήσουν μια πιστευτή ιστορία, το Υπουργείο Αμύνης και τα εργαστήρια Bell κατασκεύασαν μια σειρά ανακοινώσεων τύπου που έλεγαν: Μετά από 2 χρόνια Μακράς και Εκτεταμένης Επιστημονικής Έρευνας η – εφεύρεση του Transistor είχε επιτέλους επιτευχθεί, υποθετικά από τους ερευνητές των  Bell Labs (Drs. Shockley, Bardeen και Brattain, στο Bell Lab’s Electronic Circuits Research Center, κάτω από την αιγίδα του μάγου αντιπροέδρου της Bell Labs Vice κυρίου John «Jack» Morton).
Από αυτήν την εποχή και έπειτα, τα Bell Labs στα χέρια της διάδοχου εταιρείας AT&T και η εν μέρει θυγατρική Lucent Technologies, συνέχισαν να διατηρούν την ιστορία του Transistor για όλες τις επόμενες γενιές, ενώ κάλυπταν με την ησυχία  τους τον τρόπο αποκτήσεως των εξωγήινων συσκευών από τα Bell Labs.
Ο Col. Corso πάντως, λέει ότι η συσκευή στο διάσημο «transfer resistor test rig» των Bell Labs, ότι, στην πραγματικότητα κατασκευάστηκε με αντίστροφη μηχανική από την αρχική συστοιχία ολοκληρωμένων κυκλωμάτων των κυκλωμάτων που έμοιαζαν με transistor και που βρήκανε σε μια από τις εξωγήινες συσκευές επικοινωνίας στο Roswell, στο New Mexico. Φημολογείται ότι χρειάσθηκε ένας χρόνος για τα Bell Labs για να βρουν πώς να παράγουν εμπορικά τις συσκευές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με την τεχνολογία που λάμβαναν  κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών από την Bell Labs, από τα συντρίμμια που τους παρέδωσε το Υπουργείο Αμύνης , παρήχθη το λέιζερ, ενισχυμένα κυκλώματα στερεάς κατάστασης, μεγάλης κλίμακας κυκλώματα μεταγωγής και υψηλής ευκρίνειας φωτογραφικές συσκευές.
Πάντως, μερικές συσκευές από το καταρριφθέν εξωγήινο σκάφος δεν είναι κατανοητές ούτε και σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνουν ένα υψηλής ενέργειας μικροκυματικό ενισχυτή που έχει το δευτερεύον αποτέλεσμα να αποσυνθέτει τα στερεά αντικείμενα στα μοριακά τους στοιχεία. Ένα είδος κυκλώματος που δεν δουλεύει με ηλεκτρική ενέργεια, αλλά χρησιμοποιεί σωματίδια που έχουν  πολύ μικρή ημιπερίοδο ζωής στο φυσικό σύμπαν («muons»). Μια τεράστια γεννήτρια επαγωγής με διάμετρο 15,5 μέτρα που φαίνεται να αποτελεί μέρος της ικανότητας του οχήματος να έχει μοναδικά πτητικά χαρακτηριστικά και να κάνει ακροβατικά, κάποιοι σκέφτονται ότι είναι συσκευή εξουδετερώσεως της βαρύτητας.
Οι πηγές λένε ότι, το 1948 και 1949, σκεπτόμενοι ότι  οι εξωγήινοι θα αντιδρούσαν σα αυτήν την έρευνα, η Αμερικανική κυβέρνηση εσπευσμένα τοποθέτησε αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες στα περίχωρα των βουνών Watchung στην Νέα Υερσέη, κοντά στα εργαστήρια Bell Lab’s στο Murray Hills για να προστατεύθει από διαστημική εισβολή. Αυτό δεν είναι γνωστό, ότι το Υπουργείο Άμυνας σκόπιμα κατέρριψε ένα εξωγήινο σκάφος και φοβόταν αντίποινα.
Οι θρυλούμενες Αντιβαλλιστικές πυροβολαρχίες Διαστημικής Άμυνας, κατά μήκος του Lookout Mountain Ridge βόρεια των Bell Labs, είναι τώρα εγκαταλειμμένες και επάνω τους έχει χτισθεί το τοπικό γυμνάσιο.  Στην «Lookout Mountain Nike Base» γινόντουσαν συχνά ασκήσεις αντιεισβολής στα  50’s, 60’s και νωρίς στα 70’s. Σημειωτέον ότι η συχνότητα των ασκήσεων αύξανε όταν υπήρχαν αναφορές UFO ειδικά στους αεροδιαδρόμους της Νέας Υερσέης.
Οι ισχυρισμοί της αποκτηθείσας εξωγήινης τεχνολογίας έχουν περαιτέρω επιβεβαιωθεί από τον απόστρατο συνταγματάρχη Steve Wilson, της U.S. Air Force, πρώην επικεφαλής του Project Pounce, μια ελίτ μονάδα της  Air Force/National Reconnaissance Organization Special Forces που συλλέγει καταρριφθέντα UFOs.
Colonel Wilson αναφέρει ότι: «η πρώτη επιτυχημένη πτήση αντιβαρύτητος των ΗΠΑ,  έλαβε χώρα στις 18 Ιουλίου 1971 στο S4 στην περιοχή 51. , όπου έγινε επίδειξη στρεβλώσεως του φωτός για να επιτευχθεί απόλυτη αορατότητα. Παρών στην πτήση ήταν ο ναύαρχος  Bobby Inman (πρώην διευθυντής τςη NSA) που τώρα είναι επικεφαλής της  of SAIC (Science Applications International, Incorporated) στο San Diego, California, που κατασκευάζει αντιβαρυτικές συσκευές.
Ο συνταγματάρχης Wilson επίσης αποκάλυψε ότι η πρόσφατη ανακοίνωση της Lockheed για ένα μη επανδρωμένο, με ηλεκτρικούς κινητήρες drone αναγνωρίσεως με κοντά φτερά ονομαζόμενο  »Dark Star,» ήταν στην πραγματικότητα ένα πρότζεκτ συγκαλύψεως. Η εξωτική τεχνολογία που είναι κρυμμένη καθορίζεται σαν X-22A, και κατασκευάστηκε από την  Skunk Works στο Helendale, California. Αυτό το σκάφος είναι ένα λειτουργικό, διθέσιο όχημα αντιβαρύτητος. Η μεταλλική κατασκευή κρύβεται από ένα έντονο ασπρογάλαζο φως, που πάλλεται αναβοσβήνοντας κάθε ένα η δύο δευτερόλεπτα.
Ο συνταγματάρχης Wilson επίσης δηλώνει ότι τα μυστηριώδη Μαύρα Ελικόπτερα που αναφέρονται σε όλη την χώρα είναι στην πραγματικότητα Αμερικάνικα σκάφη αντιβαρύτητος, που ονομάζονται XH-75D or «XH Shark», και κατασκευάζονται από την Teledyne Ryan Aeronautical Corporation στο San Diego.  Λέει ότι πολλά από αυτά τα XH-75Ds είναι τοποθετημένα στην  Delta/National Reconnaissance Organization Division που  ανακτά πεσμένα UFOs. Η Ρωσία έχει και αυτή τα δικά της αντιβαρυτικά σκάφη.
Ο Paul Stonehill, ένας Ρώσος ερευνητής UFO, αναφέρει ότι οι Ρώσοι τον Απρίλιο του 1988 άρχισαν να χρησιμοποιούν τεχνολογία αντιβαρυτικής κάμψεως του χωρο-χρόνου για να πραγματοποιήσουν ταξίδι στον χρόνο. Τον Ιούνιο του 1997, ένας αξιωματικός πληροφοριών που υπήρξε αξιόπιστος στο παρελθόν, είπε ότι η Κίνα τώρα έχει αποκτήσει αντιβαρυτική τεχνολογία. Υπήρξαν αναφορές ότι η Ναζιστική Γερμανία είχε αποκτήσει εξωγήινη τεχνολογία από ένα ιπτάμενο δίσκο που είχε συντριβεί κατά την διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Αυτή η τεχνολογία κατόπιν κλάπηκε από τους Σοβιετικούς στο τέλος του πολέμου, αλλά μόνον το 1980 κατάφεραν να αποκτήσουν με αντίστροφη μηχανική την τεχνολογία για δικιά τους χρήση.
Κάποιοι μάρτυρες του Roswell μίλησαν για ένα υλικό που έμοιαζε με φύλο μολύβδου το οποίο δεν κοβόταν η χαρασσόταν και ξαναγύριζε στο αρχικό του σχήμα. Η έκδοση του 1997 του AMBASSADOR, του περιοδικού πτήσεως της  TWA, είχε ένα άρθρο για μια νέα τεχνολογία που αποκαλείται Carbon Nanotubes. Τα Carbon Nanotubes είναι κατασκευές τύπου Φουλερένιου που αποτελείται από κυλίνδρους γραφενίου σε κάθε άκρο με καλύμματα από πενταγωνικά δαχτυλίδια. Ανακαλύφτηκαν το 1991 από τον Γιαπωνέζο Sumio Iijima με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.
Τα Carbon Nanotubes είναι μεταξύ 10 και 100 φορές ισχυρότερο από το ατσάλι με ένα έκτο το βάρος του. Μπορεί να τσαλακωθεί χωρίς να σπάσει στο αρχικό του σχήμα. Μέσα σε μερικά χρόνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τα φτερά των αεροπλάνων και τους δορυφόρους. Οι νανοσωλήνες άνθρακος είναι πολύ λεπτά και αποτελούνται από ενδοσυνδεόμενα άτομα γραφίτη. Αυτό είναι το ισχυρότερο υλικό που είναι γνωστό, αναφέρει ο Thomas Ebbesen, ένας καθηγητής χημείας στο πανεπιστήμιο Pasteur στο  Strasbourg, στην Γαλλία, και πρωτοπόρος στις ίνες.
Ο φυσικός  Peter Nordlander του Rice University πηγαίνει ένα βήμα ακόμη μακρύτερα, αντηχεί τις απόψεις των περισσότερων ερευνητών στα σωληνίδια. Αυτό είναι πιθανώς το ισχυρότερο υλικό που μπορεί να κατασκευαστεί.
Η απόδειξη είναι συντριπτική ότι ο άνθρωπος, μέσα στους αιώνες, κατά κάποιον τρόπο απέκτησε επιστήμη και τεχνολογία πέρα από την παρούσα επιστημονική βάση. Ο Άγιος Αυγουστίνος έγραψε για ναούς στην Ελλάδα και την Αίγυπτο είχαν μόνιμα φώτα που δεν επηρεαζόταν από τον αέρα η την βροχή. Σε ένα υπόγειο διαμέρισμα της  Hathor στην  Dendera δείχνει ιερείς που μεταφέρουν αυτό που φαίνεται σαν γιγάντιες ηλεκτρικές λάμπες που δείχνονται σαν φίδια.
Ενώ είναι κατανοητό ότι η ανθρωπότητα στο παρελθόν πέτυχε τεχνολογία που είναι ισοδύναμη με την μοντέρνα επιστήμη, αλλά έχασαν αυτήν την γνώση σε κάποιο κατακλυσμικό γεγονός.  Οι αρχαίες γραφές αυτών των ανθρώπων δηλώνουν καθαρά ότι η γνώση τους δόθηκε από τους θεούς, η τους ανθρώπους του ουρανού. Αυτοί οι άνθρωποι του ουρανού θα μπορούσαν να είναι ακόμη μαζί μας, αλλά αντί να συγκαλύπτουν τους εαυτούς τους ως θεούς, τους γνωρίζουμε σαν πιλότους των UFO.
Αυτοί οι επιβάτες των UFO από όπου και να έρχονται, φαίνονται να ενδιαφέρονται να σπείρουν την ανθρωπότητα με νέες ιδέες και πρωτότυπες σκέψεις. Αγνώστου Ταυτότητος Αντικείμενα φαινόντουσαν τον 19ο αιώνα και στις αρχές του 20ου έμοιαζαν με τα αερόπλοια της εποχής. Οι ρουκέτες φαντάσματα που βλέπαμε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έμοιαζαν με τους διαστημικούς πυραύλους που φτιάξαμε χρόνια αργότερα για να στείλουν τον άνθρωπο πέρα από την επιφάνεια του πλανήτη.
Τώρα τα  UFOs μοιάζουν με ασημένιους δίσκους και τρίγωνα, που φαίνεται να πετάνε με αντιβαρυτικά συστήματα. Θα μπορούσε αυτό να είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στην τεχνολογική εξέλιξη της ανθρωπότητας; Οι σπόροι για αυτό το γιγαντιαίο τεχνολογικό άλμα φυτεύτηκε το 1947; Εάν οι ιστορίες και οι μύθοι του παρελθόντος είναι μια ένδειξη, τοτε η ανθρωπότητα θα εξακολουθήσει να επιτυγχάνει επιστημονικά θαύματα, χάρις στα τεχνολογικά δώρα των θεών.
…ή να καταστραφεί απ αυτά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα