Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ιρανός επιστήμονας ισχυρίζεται ότι έχει εφεύρει 'χρονομηχανή'!!!

 "מביא את העתיד אליך". האיראנים הקדימו את הסינים? (צילום: AP)

Ο Ali Razeghi,  επιστήμονας από την Τεχεράνη έχει καταχωρήσει την "The Aryayek Time Traveling Machine" " στο κρατικό Κέντρο Στρατηγικών εφευρέσεων. Η συσκευή μπορεί να προβλέψει το μέλλον  μετά από λήψη  ενδείξεων από το άγγιγμα του χρήστη. Ο Razaeghi, 27 ετών, δήλωσε ότι η συσκευή δουλεύει μέσω ενός συνόλου πολύπλοκων αλγόριθμων και μπορεί να "προβλέψει πέντε με οκτώ χρόνια από τη μελλοντική ζωή του κάθε ατόμου, με 98 τοις εκατό ακρίβεια".


 Εκτός από διευθύνων σύμβουλος του Ιράν στο Κέντρο Στρατηγικών εφευρέσεων, ο Razeghi είναι και ένας σειριακός εφευρέτης με 179 άλλες εφευρέσεις κατοχυρωμένες στο όνομά του. "Εργάζομαι για το έργο αυτό τα τελευταία 10 χρόνια," είπε.

 "Η δική μου εφεύρεση χωράει εύκολα στο μέγεθος ενός προσωπικού υπολογιστή και μπορεί να προβλέψει τις λεπτομέρειες των επόμενων 5-8 χρόνων της ζωής των χρηστών της. 

Δεν θα σας μεταφέρει στο μέλλον, θα φέρει το μέλλον σας σε εσάς.

"Ο  Razeghi αναφέρει ότι η κυβέρνηση του Ιράν μπορεί να προβλέψει τη δυνατότητα  μιας στρατιωτικής αντιπαράθεσης με μια ξένη χώρα, και την πρόβλεψη της διακύμανσης της αξίας των ξένων νομισμάτων και των τιμών του πετρελαίου χρησιμοποιώντας τη νέα εφεύρεση.

"Φυσικά μία κυβέρνηση που μπορεί να δει  πέντε χρόνια στο μέλλον θα είναι σε θέση να προετοιμαστεί για τις προκλήσεις που θα μπορούσαν  να δημιουργήσουν αποσταθεροποίηση," είπε. 

"Ως εκ τούτου  αναμένουμε την προώθηση  στην αγορά αυτής της εφεύρεσης μεταξύ των κρατών καθώς και σε ιδιώτες μόλις φτάσουμε σε ένα μαζικό στάδιο  παραγωγής ".

Ο Razeghi είπε ότι το τελευταίο του έργο έχει επικριθεί από φίλους και συγγενείς οι οποίοι τον κατηγορούν ότι  "προσπαθεί να παίξει τον Θεό» με την καθημερινή ζωή και την ιστορία. "Αυτό το έργο δεν είναι κατά των θρησκευτικών αξιών μας .  

Οι Αμερικανοί προσπαθούν να κάνουν αυτήν την εφεύρεση δαπανώντας  εκατομμύρια δολάρια σε αυτό που έχω ήδη επιτύχει με πάρα πολύ λίγα χρήματα», είπε. «Ο λόγος που δεν έχουμε επιδείξει  το πρωτότυπο μας σε αυτό το στάδιο είναι ότι οι Κινέζοι θα κλέψουν την ιδέα και θα την παράγουν σε εκατομμύρια εν μία νυκτί».

Από  disclose
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα