Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 15/4/2013


ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ, ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

  Η συστηματική αποκαθήλωση της εγκληματικής Sabbatean Σιωνιστικής σκοτεινής κλίκας (cabal) που λατρεύει τον Σατανά η οποία κατέλαβε την εξουσία στη Δύση μέσω του ελέγχου του χρηματοπιστωτικού συστήματος συνεχίζεται, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές τους για μαζική δολοφονία. 

Nat -αγνοούμενος-  Rothschild (ανθρώπινο ον;)

   Το τελευταίο θύμα, θύμα δολοφονίας σύμφωνα με την MI5, είναι ο Nat Rothschild, που μέχρι πρόσφατα ήταν ο πιθανός κληρονόμος της δυναστείας των Rothschild. Αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλες πηγές, αλλά η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση που θα μπορούσε να βρει αυτός ο συγγραφέας από αυτόν στο Διαδίκτυο ήταν στις 26 Μαρτίου. Αν σκοτώθηκε, τότε συνδέεται με τον προηγούμενο Πάπα, τους 26 στρατηγούς των ΗΠΑ, τη βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας και αμέτρητους άλλους που αφαιρέθηκαν από την κορυφή της εξουσίας τους τελευταίους μήνες.





Willem-Alexander ο νέος βασιλιάς στη χώρα της τουλίπας και του μπάφου.

   Μια πιθανή ένδειξη ότι περισσότερες εκκαθαρίσεις της σκοτεινής κλίκας είναι στα σκαριά είναι το γεγονός ότι ο Αυτοκρατορικός Οίκος της Ιαπωνίας δεν έχει ακόμη πει εάν ή όχι ο διάδοχος του θρόνου θα αποδεχθεί την πρόσκληση για τη στέψη του νέου Ολλανδικού βασιλιά Willem-Alexander στις 30 Απριλίου, ακόμη και αν η απάντηση έπρεπε να έχει δοθεί μέχρι το τέλος του Μαρτίου. 

Αυτό μπορεί να σχετίζεται με την εντατικοποίηση της εκστρατείας για την απομάκρυνση της Windsor (Saxe-Gotha/Rothschild) οικογένειας από το βρετανικό θρόνο, τον οίκο των Σαούντ από τον έλεγχο των Αραβικών πετρελαιοπηγών και του ανδρείκελου προέδρου Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με πηγές των γνωστικών Ιlluminati, της ΜΙ5 και της P2 του Βατικανού. 


Ο Σιωνιστικός Δράκος τα έχει παίξει εν όψει παγκόσμιου ''φατούρου''.

  Η σκοτεινή κλίκα έχει προσπαθήσει απεγνωσμένα να ξεκινήσει ένα μεγάλο πόλεμο για να κρατηθεί στην εξουσία, αλλά κανείς που έχει τον έλεγχο σοβαρών στρατιωτικών δυνάμεων δεν μπορεί να ξεγελαστεί πια. Οι άνθρωποι στο Πεντάγωνο γνωρίζουν ότι είναι η Σιωνιστική κλίκα που είναι πίσω από τις πυρηνικές απειλές της Βόρειας Κορέας και για τα χημικά όπλα που χρησιμοποιούνται στη Συρία. Δεν πρόκειται να χειραγωγηθούν σε Σιωνιστικούς πολέμους άλλο πια, λένε πηγές του Πενταγώνου. 


John Kerry, η ροζ μαριονέτα.

  Το μέλος των Skull and Bones, κρυφο-ομοφυλόφιλο Ναζί ανδρείκελο, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry ήταν στην Ασία, την περασμένη εβδομάδα αναμοχλεύοντας προβλήματα, αλλά δεν λήφθηκε σοβαρά υπόψη. Ο Kerry και ο συνάδελφος Σιωνιστής πράκτορας Ιρανός πρόεδρος Mahmoud Ahmadinejad συμμετείχαν στο σαμποτάζ του "October Surprise", την αποστολή για τη διάσωση Αμερικανών ομήρων από την ιρανική κυβέρνηση το 1980, σύμφωνα με την MI5. 


Ahmadinejad, ο πορωμένος ''αντι-ισραηλινός'' Σιωνιστής. (για πολλές φάπες)

  Κατά τη διάρκεια της κρίσης-ομηρείας ο Ahmadinejad ήταν ένας από τους ομήρους. ΟAhmadinejad έπαιρνε εντολές από τον πράκτορα Tim CIA Othman (επίσης γνωστό ως Osama Bin Laden), ο οποίος με τη σειρά του έδινε αναφορά στον George Bush κατά τη διάρκεια της επιχειρήσεως, σύμφωνα με πηγές της CIΑ και της MI5. Ο Kerry εργάστηκε για την Αμερικανική πλευρά της επιχείρησης για να εξασφαλιστεί ότι οι όμηροι δεν θα είχαν απελευθερωθεί μέχρι να εκλεγούν ο Bush και ο Reagan.


Η ''παλιοπαρέα'' Οσάμα, Ράμσφελντ, Μπους και Ράης

   Μοιάζει, η επίσκεψη του Κέρι στην Ασία να έγινε για να συμπέσει με μια ψυχολογική πολεμική επιχείρηση που είχε προγραμματιστεί για τις 13 Απριλίου, αλλά ματαιώθηκε. Τα Ιαπωνικά τηλεοπτικά κανάλια ακύρωσαν το πρόγραμμά του το οποίο θα ήταν μια ειδική ανακοίνωση στις 21 π.μ. στις 13 Απριλίου στην τηλεόραση. Αρκετοί Ιάπωνες αξιωματούχοι της κυβέρνησης έστειλαν επίσης ψευδείς αναφορές για εκείνη την ημέρα ότι η Βόρεια Κορέα είχε εξαπολύσει έναν πύραυλο. Ωστόσο, τίποτα δεν συνέβη και η επίσημη ιστοσελίδα ειδήσεων της Βόρειας Κορέας είχε ληφθεί από το Διαδίκτυο για μια στιγμή, όταν κατέστη σαφές ότι οι Βορειοκορεάτες δεν ήταν πλέον στα Σιωνιστικά σχέδια.


3  Δισ. δολάρια για μια ''δουλειά'' που ακυρώθηκε στη μέση.


  Αγγελιαφόροι του Obama είχαν δώσει στη Βόρεια Κορέα 3 δισεκατομμύρια δολάρια για να οργανώσουν προκλήσεις, αλλά οι Βορειοκορεάτες σταμάτησαν να συνεργάζονται όταν ανακάλυψαν ότι Ισραηλινά πυρηνικά υποβρύχια σχεδίαζαν τρομοκρατικές πυρηνικές επιθέσεις κατηγορώντας τους, όπως αναφέρουν Ιαπωνικές στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες.

 

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ

  Εδώ είναι ένα μήνυμα προς τον Kerry:
Είσαι ένας κοινός εγκληματίας και θα πάς στη φυλακή μαζί με τους Ναζί συναδέλφους σου (NWO).


  Ο Πάπας Φρανσίσκος έχει την ιδέα ότι ο George Bush ο πρεσβύτερος (Chief Kerry) θα κατηγορηθεί με κάτι σύντομα, είπε ένας Ιταλός αριστοκράτης οικείος με το Βατικανό. Ο νέος Πάπας υποστηρίζει επίσης τον Obama, σύμφωνα με την πηγή αυτή.



Ο νέος φίλος του Ομπάμα.


  Ίσως για το λόγο αυτό, ανώνυμες πηγές στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Βρυξέλλες τρέφουν ένα καλοπροαίρετο αλλά ατελές δικαστήριο, που είναι γνωστό ως το Διεθνές Δικαστήριο για τα εγκλήματα της εκκλησίας και του κράτους (ITCC) του οποίου τα στοιχεία φέρονται να συνδέουν τον Πάπα Francisco με την απόκτηση πυραύλων Exocet στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια του πολέμου στα Νησιά Φώκλαντ.
 

Exocet πύραυλος που ''κατευθύνεται'' για το Βατικανό.

  Αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι μέλη της Στοάς P2 συμμετείχαν στην επιχείρηση πυραύλων, η Καθολική Εκκλησία πέρασε στη συνέχεια με την πιο σημαντική εξουσία και επιρροή της στην αποτροπή της φασιστικής χούντας της Αργεντινής εισβάλλοντας στη γειτονική Χιλή και στην Αργεντινή προσπαθώντας να σώσουν αθώους από τα τάγματα θανάτου του καθεστώτος.


 Ο νέος πάπας αυτές τις μέρες απέφυγε τη προσωπική του φρουρά και έτρεξε μεταμφιεσμένος με ένα τζιν παντελόνι και μια μπλούζα προσπαθώντας να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει, σύμφωνα με μια πηγή του Βατικανού.



Καθολικά οικονομικά νταραβέρια και ξέπλυμα χρήματος.

  Η πηγή παραδέχθηκε ότι ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας του Βατικανού είχε εμπλακεί σε ξέπλυμα χρήματος και πως το ξέπλυμα χρήματος εξακολουθεί να εμφανίζεται εκεί. «Το Βατικανό έχει ξεπλύνει χρήματα για διάφορους βασιλιάδες και στρατούς για αιώνες», είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι «αφού ξεπλυθούν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καλό.»


Προτιμώ τα τετράποδα στη θέση του θρόνου...τους ''πάει'' περισσότερο.

  Το άλλο πρόσωπο που δέχτηκε επίθεση αυτές τις μέρες είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της. Μια πηγή λέει ότι οι Γνωστικοί Illuminati εγκληματική δυναστεία των Saxe Gotha / Rothschild είχε κατακτήσει το θρόνο και πρέπει να καθαιρεθεί. Ένα μέλος έχει στείλει το παρακάτω ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου ως μερικά αποδεικτικά στοιχεία:





  Αυτό το βίντεο λέει βασικά, ότι η βασιλεία έχει σφετεριστεί για αιώνες από τον Edward IV. Άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του βασιλιά Edward VII που παραιτήθηκε, λένε πως η γραμμή είχε σφετεριστεί και πάλι το δέκατο ένατο αιώνα από την οικογένεια Rothschild και τη γερμανική Saxe Gotha.



Saxe Gotha πήξαμε στους βασιλείς και στις βασίλισσες


   Όλα μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά στην Ασία, η πεποίθηση είναι ότι όποιος κάθεται στο θρόνο σήμερα είναι "de facto με εντολή του ουρανού''. Εξαρτάται από τους Άγγλους και το Συμβούλιο Επικρατείας να αποφασίσουν ποιος θα κάθεται στο θρόνο.


  Οι αυξανόμενες επιθέσεις κατά της βασίλισσας μπορεί να συνδέονται με την εντατικοποίηση της έρευνας σχετικά με την ματαιωμένη πυρηνική τρομοκρατική επίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ηνωμένο Βασίλειο το περασμένο καλοκαίρι. Η πορεία της έρευνας έχει πλέον οδηγήσει στον πρώην επίτροπο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας John Yates. Ο Yates προκάλεσε την παράνομη κράτηση ενός μεγάλου αντιτρομοκρατικού πράκτορα της SAS στο Λονδίνο ισχυριζόμενος ψευδώς ότι φιλτράριζε τις πληροφορίες προς τον Τύπο, οι οποίες στη πραγματικότητα φιλτραριζόντουσαν από τον Yates. Ο Yates διδάσκει τώρα την κυβέρνηση του Μπαχρέιν για την καταστολή διαδηλωτών.
 

John Yates άλλο ένα κάθαρμα με προσωρινή ισχύ.

   Ο Yates έκανε ένα μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία του Cambridge μαζί με την Sarah Thornton, τη γυναίκα που πήρε προαγωγή μετά από τη δολοφονία του βρετανού εμπειρογνώμονα στα βιολογικά όπλα David Kelly που δολοφονήθηκε στην περιοχή του (της).


 Έχουμε επίσης, προσεγγιστεί από την MI6 για να γνωρίζουμε, όπως αναφέραμε νωρίτερα, πως όταν ο πράκτορας του ήρθε στην Πρεσβεία Alexander Moore Aussie στο Τόκιο και ζήτησε να υποβάλει έκθεση στον Αυστραλό Πρωθυπουργό Kevin Rudd για την επικείμενη πυρηνική τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας, η Πρεσβεία ποτέ δεν πέρασε τις πληροφορίες στον Rudd. Αντί αυτού, τις έστειλε απευθείας στην Ουάσιγκτον, προτρέποντας τους να ρίξουν από την εξουσία τον Rudd. Ο Rudd γνώριζε ότι υπήρχαν σχέδια για να χρησιμοποιήσει τη νέα τεχνολογία ελεύθερης ενέργειας και να μετατρέψει σε πράσινο τις ερήμους της Αυστραλίας.







  Τελική σημείωση, έχει επιβεβαιωθεί ότι οι Google είναι (εν μέρει) κακοί, διότι ενεργά κρύβουν την αλήθεια για τη πλήρη μαζική δολοφονία (NWO). Αυτό σημαίνει ότι αρκετά ανώτερα στελέχη της Google τώρα προορίζονται για τη φυλακή ή για χειρότερη τύχη.


ΠΗΓΗ: http://2012indyinfo.com/2013/04/15/benjamin-fulford-blurb-north-korean-nukes-syrian-chemical-weapons-all-linked-to-desperate-zionists/
ΚΕΙΜΕΝΟ: Benjamin Fulford
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα