Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

--- ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ATACAMA! ---


Αρχές Απριλίου του 2013, οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ «Σείριος» κυκλοφόρησαν μια ανακοίνωση σχετικά με την επιστημονική μελέτη του DNA ενός αγνώστου κατάταξης 15 εκατοστών ανθρωποειδούς, γνωστό ως «το ανθρωποειδές της Atacama». Το μουμιοποιημένο πλάσμα εντοπίστηκε στις 19 Οκτωβρίου του 2003 από τον Oscar Munoz, ο οποίος έψαχνε για αντικείμενα ιστορικής αξίας στην πόλη-φάντασμα La Noria, στην έρημο της Atacama στη Χιλή. Όπως είχε γράψει τότε ο τοπικός τύπος, ο Munoz βρήκε το σκελετό δίπλα σε μια εκκλησία, τυλιγμένο σε ένα λευκό ύφασμα. Αμέσως θεωρήθηκε εξωγήινος.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ το θέμα ξαναβγήκε στην επιφάνεια και πήρε τεράστιες διαστάσεις μέσω του facebook, διεθνών ιστοσελίδων UFOs και πρακτορείων ειδήσεων, με αποτέλεσμα το Trailer του ντοκιμαντέρ στο YouTube, να ξεπεράσει τις 1,1 εκατομμύρια προβολές στις τρεις πρώτες μέρες.
Στη πρεμιέρα του «Σείριος», στις 22 Απριλίου, ο Dr Steven Greer και η ομάδα του δεν απογοήτευσαν τους φίλους των UFOs που περίμεναν με ανυπομονησία τις αποκαλύψεις, αλλά προβλημάτισαν ''ευχάριστα'' ακόμα περισσότερο, καθώς απέδειξαν τρανά μετά από τη νεκροψία του μικροσκοπικού πλάσματος ότι ήταν όντος αληθινό!
Οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ φρόντισαν να τεκμηριώσουν την αυθεντικότητα του πλάσματος δίνοντας το σε έναν κορυφαίο επιστήμονα ενός διάσημου αμερικανικού πανεπιστημίου. Ο Dr Garry Nolan, διευθυντής του τμήματος μοριακής Βιολογίας του πανεπιστημίου του Stanford, παίρνοντας ένα δείγμα DNA από τον μυελό των οστών και βγάζοντας πολλές ακτινογραφίες για να εξετάσει λεπτομερέστερα τη δομή του μουμιοποιημένου σκελετού, την πυκνότητα των οστών και της επίφυσης, κατέληξε ότι πρόκειται για ένα ανθρωποειδές που επέζησε μετά τον τοκετό για 6 με 8 χρόνια. Έτσι, καταρρίφθηκε η αρχική θεωρία που οδήγησε πολλούς να πιστεύουν ότι ήταν ένα ανθρώπινο έμβρυο που είχε αποβληθεί. 


Όμως, αν και το DNA του «ΑΤΑ» έδειχνε ανθρώπινο, η διαφορετικότητα του κρανίου, η έλλειψη κάποιον οστών στον θώρακα και το μέγεθος του, αφήνουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τον αν είναι άνθρωπος, καθώς η πλειοψηφία των ερευνητών UFO αλλά και πολλών επιστημόνων πιστεύουν στη θεωρία της πανσπερμίας. Δηλαδή, ότι είναι πολύ πιθανό να έχουμε κοινό DNA με έναν κοντινό εξωγήινο πολιτισμό, και ειδικότερα αν αυτός ο πολιτισμός χιλιάδες χρόνια πριν συνέβαλε στην εξέλιξή μας σε Homo Sapiens Sapiens.
Δυστυχώς, οι παραπάνω πληροφορίες παραμένουν ευρείας άγνωστες, γιατί για ακόμα μία φορά τα διεθνή ΜΜΕ βιάστηκαν να κλείσουν γρήγορα το θέμα... μιλώντας για μικροσκοπικό άνθρωπο -αποτέλεσμα πρόωρου τοκετού-, αγνοώντας προκλητικά τα αποτελέσματα του Dr Nolan, αλλά και αποφεύγοντας τη δημοσιοποίηση της δήλωσής του, ότι: «Θα ήθελα να πω περισσότερα σε αυτό το σημείο αλλά επίσης δεν θα ήθελα να εκθέσω τον εαυτό μου ευάλωτο… σε κάποια πιθανή επίθεση.»
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα