Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

7 Μυστικά Για Μια Ζωή Γεμάτη Χαρά!!!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του διαχειριστήζωή

Η αλήθεια είναι ότι η ζωή δεν έχει πραγματικά κανέναν κανόνα, αλλά μπορώ να σας υποσχεθώ ότι αν εφαρμόσετε αυτά τα 7 κομμάτια της σοφίας στη ζωή σας, τότε πιθανόν να βρείτε περισσότερη ειρήνη και χαρά.

1. Μην μετανιώνετε για το παρελθόν σας, κάντε ειρήνη με αυτό.Αν συνεχίσετε να στέκεστε και να μετανιώνετε με το παρελθόν σας, προσθέτετε δυστυχία στο παρόν σας.
Χρησιμοποιώντας το παρελθόν ως σημείο αναφοράς για να προβείτε σε προσαρμογές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε και να αναπτυχθείτε ως άτομο. Όμως, το να λυπάστε, να κρίνετε και να πλανάστε στο παρελθόν, θα δημιουργήσετε μόνο περισσότερο πόνο για κάθε στιγμή που αναπολείτε.
2. Τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς δεν είναι δουλειά σας. 
Είναι εύκολο να ασχολούμαστε με το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς. Νομίζω ότι όλοι βιώσαμε αυτή την εμπειρία  κάποια στιγμή.Συνειδητοποιήστε ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιλήψεις των άλλων ή τι θα σκέφτονται  για εμάς. Κάντε ό, τι μπορείτε να βρείτε χαρά και να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, αν οι άλλοι δεν το θέλουν αυτό, και τι έγινε. Δίνοντας χαρά και αλήθεια για να ευχαριστήσετε τους άλλους θα υποφέρετε για άλλη μια φορά.
3. Ο χρόνος θεραπεύει τα πάντα, οπότε δώστε χρόνο στον εαυτό σας.
Ο χρόνος μπορεί να είναι ένας πολύ καλός θεραπευτής, αλλά πιστεύω επίσης ότι είναι σημαντικό να παρατηρούμε τον εαυτό μας όταν αισθανόμαστε ότι χρειάζεται θεραπεία. Θάβοντας πράγματα κατά την πάροδο του χρόνου εκτειθόμενα στην ίδια ταλαιπωρία, αν δεν αντιμετωπίσουμε πρώτα την αιτία. Η διάλυση μιας σχέσης, μια χαμένη εργασία, οικογενειακές ή φιλικές προκλήσεις, ανεξάρτητα από τι περίπτωση μπορεί να είναι, πρώτα παρατηρούμε τι αισθανόμαστε και μετά καθορίζουμε εάν ένα σύστημα πεποιθήσεων σχετικά με την κατάσταση μας , μας κάνει να αισθανόμαστε δυστυχισμένοι . Όταν έχετε κάνει την εσωτερική εργασία σας, αφήστε το χρόνο να κάνει τα υπόλοιπα. Συνεχίζοντας τη ζωή  μας και ανακαλύπτοντας τη χαρά σε άλλα πράγματα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προχωρήσουμε μπροστά!
4. Αποφεύγετε να συγκρίνετε τη ζωή σας με άλλες ζωές. Το ταξίδι σας είναι μοναδικό και έτσι είναι  και των άλλων. 
Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος συμπεριφοράς  μερικές φορές, ειδικά όταν κάτι δεν πάει όπως θα αναμέναμε. Ακριβώς όπως δεν θα πρέπει να βασιζόμαστε στις προσδοκίες μας, έτσι , δεν θα πρέπει να εμπλεκόμαστε σε σύγκριση της ζωής και των καταστάσεων μας με των άλλων. Όλοι προχωράμε μέσω των προκλήσεων που η καθεμιά  είναι κατάλληλη για κάθε άτομο. Θα μάθουμε, θα αναπτυχθούμε και θα διαφωτίσουμε τους εαυτούς μας, ξεπερνώντας τις προκλήσεις μας, και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που είμαστε εδώ. Πολλές φορές συγκρίνουμε μέσα από την έλλειψη αγάπης του εαυτού  μας . Υπάρχει πάντα ένας λόγος για να μην αγαπάτε αληθινά τον εαυτό σας; Όχι.
5. Βγείτε από το μυαλό σας! Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε και να αναλύετε τα πάντα τόσο πολύ. Οι Απαντήσεις θα έρθουν όταν  χρειάζεται.
Δεν τα βγάζουμε πέρα με αυτό, καθώς έχουμε συχνά την αίσθηση ότι είμαστε οι σκέψεις μας. Μπορούμε να οδηγήσουμε τον εαυτό μας στην τρέλα στους δύσκολους αυτούς καιρούς, αν συνεχίσουμε την ανάλυση και την εκ νέου ανάλυση των καταστάσεων και των συναισθημάτων. Θα δημιουργήσουμε πιθανόν μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση από ό, τι αρχικά υπήρχε. Ησυχάστε  το μυαλό, βρείτε την ειρήνη παραδιδόμενοι σε αυτό που συμβαίνει. Όσο λιγότερο αντιστέκεστε τόσο ευκολότερα έρχονται οι απαντήσεις.
6. Θα πρέπει να βρείτε τη χαρά στη ζωή σας, κανείς δεν είναι υπεύθυνος να σας την παρέχει ή να την βρει για εσάς.
Πολλές φορές αφήνουμε τον εαυτό μας να κυνηγάει την ευτυχία μέσα από τους άλλους. Η ευτυχία μπορεί να βασίζεται στις συνθήκες. Αν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι καλό, είμαι χαρούμενος, αν όχι, είμαι λυπημένος. Αν πάρω αυτή τη δουλειά, το παιχνίδι, το αυτοκίνητο, το σπίτι, κλπ, εγώ τελικά θα είμαι ευτυχισμένος. Αντί να προσπαθείτε να  βρείτε την ειρήνη και τη χαρά σε ό, τι συμβαίνει στον εξωτερικό σας κόσμο, θα είναι καλύτερα να σταματήσετε να  κρίνετε τα πάντα και να ανακαλύψετε αυτά που πραγματικά θέλετε στην ζωή. Καταλάβετε ότι κάθε αποτέλεσμα είναι μια ακόμη ευκαιρία για εσάς. Βαθιά μέσα σας, ανακαλύψτε την ειρήνη και τη χαρά που είστε ήδη, και δεν είναι έξω από σας.
7. Να ξέρετε ότι δεν είστε κάτοχος όλων των προβλημάτων του κόσμου.
Μερικές φορές μπορεί να αισθανθείτε ότι τα πράγματα συνεχώς συμβαίνουν σε μας. Η αλήθεια είναι, ότι προχωράμε μέσα από από τις προκλήσεις και είμαστε όλοι εδώ για να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο μέσα από αυτές. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε στην ιδέα του να πέσετε θύματα των περιστάσεων , αυτό είναι πάλι ένα άλλο σύστημα πεποιθήσεων που δημιουργεί πόνο.

Joe Martino

Από collective-evolution

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα