Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αμερικη: Υψηλό Ρεκόρ Οι 50 Εκατομμύρια Σιτιζόμενοι Με Κουπόνια Τροφίμων!

                091020-food-bank-hmed-10a.grid-6x2


Νέα στοιχεία δείχνουν ότι η φτώχεια βρίσκεται σε άνοδο στις ΗΠΑ, καθώς ο αριθμός των ατόμων που λαμβάνουν κουπόνια τροφίμων έχει εκτοξευθεί σε επίπεδα ρεκόρ , σχεδόν 50 εκατομμύρια Αμερικανοί.
Ο αριθμός των Αμερικανών που είναι εγγεγραμμένοι στο Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Βοήθειας Διατροφής (SNAP) έχει αυξηθεί κατά 70 τοις εκατό από το 2.008 με 47.800.000 από τον Δεκέμβριο του 2012, σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία από την Wall Street Journal.
Αυτό σημαίνει ότι ένα εντυπωσιακό 15 τοις εκατό του αμερικανικού πληθυσμού λαμβάνει κουπόνια τροφίμων, το οποίο είναι σχεδόν διπλάσιο από το ποσοστό του 1975.

Όσον αφορά τα παιδιά της Αμερικής, σχεδόν το ήμισυ όλων των παιδιών λαμβάνουν οφέλη από τον SNAP, συμπεριλαμβανομένων περίπου 10 εκατ.  που ήδη ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Σύμφωνα με το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο για τη φτώχεια, άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας είναι τα νοικοκυριά, όπου το εισόδημά τους είναι μικρότερο από δύο δολάρια ανά άτομο την ημέρα.
Παρά τα προηγουμένως αναφερόμενα αριθμητικά στοιχεία, τα οποία έδειξαν ότι  περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται, ο αριθμός των εισαχθέντων στο πρόγραμμα SNAP συνεχίζει να αυξάνεται.
Επί του παρόντος, τρία στα τέσσερα νοικοκυριά που επωφελούνται από τον SNAP έχουν τουλάχιστον ένα μέλος που εργάζεται.
Πέρυσι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξόδεψε ένα ποσό ρεκόρ USD 74,6 δισεκατομμύριων για το πρόγραμμα.
Ο αριθμός των ατόμων που λαμβάνουν κουπόνια τροφίμων τείνει να αντιστοιχεί στον αριθμό των πολιτών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας, με σχεδόν έναν στους έξι Αμερικανούς να ζουν σε συνθήκες φτώχειας, σύμφωνα με την Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ.
Αυτό συμβαίνει καθώς ο  Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε νομοσχέδιο στις 26 Μαρτίου, καθιστώντας μόνιμη την  USD 85 δισεκατομμύριων κατάσχεση περικοπών, η οποία θα μειώσει τα δισεκατομμύρια των δολαρίων από τα προγράμματα που βοηθούν τη φτώχεια, συμπεριλαμβανομένης της παροχής βοήθειας στέγασης, της προσχολικής εκπαίδευσης, τα οφέλη της διατροφής, και πολλές άλλες τέτοιες καταστάσεις στις οποίες παρέχονται προνόμια.

Από economicrisis 
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα