Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

2013, 2014 και 2015... Χρόνια Της Καρδιάς!!

 2013-2014-2015: Years Of The Heart

Τα 2013, 2014 και 2015 είναι τα χρόνια της καρδιάς.Τα χρόνια της Ανιδιοτελούς Αγάπης.Τα χρόνια της κατανόησης και της συγχώρεσης.Τα χρόνια της πίστης.Η νέα ενέργεια εκτυλίσσεται τώρα: η θηλυκή ενέργεια μας βοηθά να αλλάξουμε τη μοίρα μας.Αυτή είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών και εμείς, ως Ανθρωπότητα, επιλέγουμε πόσο θέλουμε να αλλάξουμε. Υπάρχει μια μεγάλη ευθύνη τώρα για όλους μας.


Αν κάποιος είναι πεινασμένος, αν κάποιος έχει χαθεί, αν κάποιος δεν έχει αγαπηθεί, πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε τώρα όλοι ΕΝΑ. Εμείς δεν μπορούμε να παραμείνουμε τυφλοί τώρα σε αυτό που είναι γύρω μας. Η Μητέρα Γη μας βοηθά και μας αγαπάει, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε μια καρδιά, μια ενέργεια, μια αγάπη.Δεν μπορούμε πλέον να προωθούμε το θυμό και φόβο. Είμαστε τώρα σε εντελώς άλλη ενέργεια. 


Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να αγαπάτε τον εαυτό σας και να συγχωρήτε τον εαυτό σας τώρα. Αν θέλετε να κάνετε μια δέσμευση για το 2013, το 2014 και το 2015, αυτή θα πρέπει να είναι η συγχώρεση για τον εαυτό σας και η αγάπη για τον εαυτό σας. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να είστε ευγενικοί και με την κοινότητα. Αγαπάτε τη  Μητέρα Γη και να ανοίξτε την καρδιά σας. 

Τώρα είναι η ώρα για να λέτε την αλήθεια: να κάνετε τα πραγματικά συναισθήματα και τις πεποιθήσεις σας  γνωστά. Μεταδώστε την  αλήθεια σας με αγάπη. Αποκαλύψτε ποιοι πραγματικά είστε  στον εαυτό σας και τους άλλους. Αφήστε τους άλλους να δουν την αληθινή φύση σας.
 

Οι σχέσεις σας θα γίνουν βαθύτερες, επειδή θα ξέρετε ότι σας αγαπούν για αυτό που πραγματικά είστε. Εμπιστευθείτε ότι ο αυθεντικός εαυτός σας είναι αξιαγάπητος και αγαπητός. Αφήστε τους άλλους να γνωρίσουν ποιος είστε πραγματικά. Αφήστε τις κρίσεις για τον εαυτό σας ή τους άλλους.Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. 

 Μια νέα ροή  ευημερίας στηρίζει εσάς και τους αγαπημένους σας. Έχετε την υποστήριξη για να κάνετε μια επιθυμητή αλλαγή της ζωής σας τώρα.Τώρα κάθε κατάσταση προσφέρει ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να μάθετε. Να ξέρετε ότι τα πάντα είναι σε Θεϊκή και τέλεια τάξη. Να θυμάστε ότι η σαφείς και εστιασμένες προθέσεις, οι προσευχές σας και τα βήματα δράσης σας δημιουργούν όλες τις εκδηλώσεις που επιθυμείτε. Να έχετε πίστη τώρα σε ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Τώρα είναι η ώρα για τον εαυτό σας να έρθει σε ισορροπία. Ισορροπείστε την αρσενική και θηλυκή  ενέργειά σας με την άσκηση δίνοντας και λαμβάνοντας καθημερινά. Συγχωρήστε τον εαυτό σας για ό, τι μπορεί να έχει κάνει ή να μην έχει κάνει. Έχετε συμπόνια για όλους γύρω σας. Είναι καιρός να κάνετε πέρα τον αγώνα, την οργή και την αγανάκτηση. Εμπιστευθείτε ότι το Σύμπαν σας υποστηρίζει και είναι στο πλευρό σας. 

Όπως είπε ο Ντρούνβαλο: Είσερχόμαστε σε ένα παράθυρο του χρόνου που δεν έχει όνομα, αλλά είναι μέσα  στο παράθυρο του ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  των Μάγια που συνδέθηκε με την 21η Δεκεμβρίου, 2012 και θα ολοκληρωθεί σε περίπου τρία χρόνια. Αυτό το παράθυρο αρχίζει την 18η Φεβρουαρίου, 2013 και συνεχίζεται για περίπου τρεισήμισι μήνες μέχρι τις 2 του Ιούνη του 2013.  

Ωστόσο, θα μπορούσε να διαρκέσει μέχρι το τέλος του Αυγούστου εάν υπάρξει κάποια  αλλαγή συνθηκών. Σύμφωνα με τους Μάγια , πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε ανάληψη ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών ετών. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνετε στον διαλογισμό, κρατώντας το φως και την καρδιά σας σαν φτερό και διασυνδεδεμένα με το μυαλό σας.

 Έχοντας ξεκινήσει για τον δρόμο της πνευματικής ζωής, έχοντας αποδεχθεί  την πνευματική εργασία σας εδώ, μην φοβάστε τους κινδύνους της ανθρώπινης μνήμης και θνητής αστάθειας, μην είστε προβληματισμένοι με τις αμφιβολίες της αποτυχίας ή της αμήχανης σύγχυσης, σταματήστε να παραπαίετε και να αμφισβητείτε  την κατάστασή σας και πατήστε γερά στα πόδια σας, γιατί σε κάθε σκοτεινή ώρα, σε κάθε σταυροδρόμι προς τα εμπρός, το Πνεύμα της Αλήθεας, θα είναι δίπλα σας πάντα, λέγοντας: «Αυτός είναι ο δρόμος."

Από  spiritofmaat
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Τον ερχόμενο Μαϊο έρχεται στην Ελλάδα ο Ντανιελ Μίτελ, εξέχων Δάσκαλος και Μέντωρας της Σχολής Ενθύμησης του Ντρούνβαλο Μελχισεδεκ. 14 Μαϊου Ομιλία διάλεξη, 16-19 Μαϊου Σεμιναριο Αφύπνιση της Πεφωτισμένης Καρδιάς, 20 Μαϊου Ημέρα Διαλογισμού. Διαβάστε συνέντευξη που μας παραχώρησε ΕΔΩ
    http://www.oshozencenter.com/index.php/daniemitellecture

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα