Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Εκτόξευση πυραύλων σε ρωσικό αεροπλάνο με 159 επιβάτες κατά την πτήση του πάνω από τη Συρία!!

AFP Photo / Pascal Pavani


Δύο πύραυλοι έπληξαν ένα ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο κατά την πτήση του πάνω από συριακό έδαφος με τουλάχιστον 159  επιβάτες, δήλωσε μια ενημερωμένη πηγή στη Μόσχα στο πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ. Η πηγή της επίθεσης παραμένει άγνωστη.
ξιωματούχοι της  Συρίας  μας ενημέρωσαν ότι το πρωί της Δευτέρας, άγνωστης ταυτότητας δυνάμεις εκτόξευσαν δύο εδάφους-αέρος βλήματα που εξερράγησαν στον αέρα πολύ κοντά σε πολιτικό αεροσκάφος που ανήκει σε ρωσική αεροπορική εταιρεία , "είπε η πηγή στο ρωσικό πρακτορείο.
Οι πιλότοι κατάφεραν με ελιγμούς να σώσουν το αεροπλάνο και τους επιβάτες ".
Πιστεύεται ότι το αεροσκάφος αποτέλεσε σκόπιμα  στόχο, « αλλά παραμένει ασαφές εάν οι επιτιθέμενοι γνώριζαν αν ήταν Ρώσικο ή όχι », πρόσθεσε η πηγή.
Το στοχευμένο  αεροπλάνο ανήκει στην Nordwind Airlines - έναν ρωσικό αερομεταφορέα τσάρτερ, λέει το Υπουργείο Μεταφορών. Πετούσε  καθ 'οδόν προς την πόλη του Καζάν, στη 
Δημοκρατία της Ρωσίας του Ταταρστάν, από την πόλη θέρετρο της Αιγύπτου Σαρμ ελ-Σέιχ, σύμφωνα με το RIA Novosti.
Όταν το Airbus 320 επιβατικό αεροπλάνο πετούσε πάνω από τη Συρία, " το πλήρωμα εντόπισε σημάδια δραστηριοτήτων μάχης τα οποία, πίστευαν, θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλεια του αεροπλάνου », δήλωσε το Υπουργείο Μεταφορών της Ρωσίας , επικαλούμενο την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορικών Μεταφορών (Rosaviatsia) .
Κανείς δεν τραυματίστηκε, και το αεροπλάνο δεν υπέστη ζημιές. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Καζάν, όπως είχε προγραμματιστεί , "δήλωσε η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για τον Τουρισμό στα πρακτορεία ειδήσεων.
Η Πρεσβεία της Ρωσίας στη Δαμασκό εξετάζει την αναφορά της επίθεσης στο ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο, όπως αναφέρει το RT .
Εν τω μεταξύ, οι συριακές αρχές πολιτικής αεροπορίας δεν έλαβαν καμία ένδειξη για την υποτιθέμενη επίθεση στο ρωσικό αεροπλάνο, λέει ο διευθυντής των Συριακών Αερογραμμών, Ghaida Abdullatif:
Είμαστε σε επαφή με την υπηρεσία που παρακολουθεί την κίνηση στον εναέριο χώρο της Συρίας.Καμία από τις υπηρεσίες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ή άλλες υπηρεσίες εδάφους στα αεροδρόμια στη Δαμασκό και Latakia επιβεβαίωσαν την πληροφορία σχετικά με την επίθεση στο ρωσικό αεροπλάνο ".
Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία μεταξύ της κυβέρνησης του προέδρου Μπασάρ Άσαντ και των δυνάμεων της αντιπολίτευσης που μαίνεται εδώ και πάνω από δύο χρόνια, έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 70.000 ανθρώπους, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΟΗΕ.  Ο Άσαντ επιμένει ότι μάχεται μια εξέγερση που έχει χρηματοδοτηθεί από το εξωτερικό.
Από rt
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα