Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Τέξας: 12 οι νεκροί, πάνω από 200 οι τραυματίες [βίντεο+φωτο]


texas1Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη της Τετάρτης, σε εργοστάσιο λιπασμάτων στην πόλη Γουέστ...
ενώ πάνω από 200 είναι οι τραυματίες.
Ο κυβερνήτης του Τέξας, Ρικ Πέρι, χαρακτήρισε το συμβάν «πραγματικά ένα εφιαλτικό σενάριο για την κοινότητα» και πρόσθεσε: «Είμαστε ευλογημένοι σε αυτή την κατάσταση να έχουμε την καλύτερη ομάδα διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στη χώρα και σίγουρα ήταν η καλύτερη χθες το βράδυ, μαζί με τους πολίτες".

Οι αγνοούμενοι περιλαμβάνουν πέντε εθελοντές πυροσβέστες από την πόλη, έναν εκτός υπηρεσίας πυροσβέστης από το Ντάλας, τέσσερα μέλη των ιατρικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και κατοίκους που προσπάθησαν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της αρχικής πυρκαγιάς στο εργοστάσιο West Fertilizer Co.
Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από ένα γηροκομείο, ένα σχολείο και κατοικίες, η εγκατάσταση δεν διέθετε τειχώματα ασφαλείας και δεν είχε κατατεθεί κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος για μια ενδεχόμενη μεγάλη έκρηξη ή πυρκαγιά στο χώρο.
Το ίδιο είδος των στερεών λιπασμάτων αναμίχθηκε με καύσιμο και χρησιμοποιήθηκε από Timothy McVeigh για να ισοπεδώσει ομοσπονδιακό κτήριο στην Οκλαχόμα, το 1995, σκοτώνοντας 168 άτομα.
Οι ερευνητές δήλωσαν ότι εξακολουθούν να ανησυχούν για πτητικές χημικές ουσίες που μπορεί να παραμείνουν στην περιοχή, συνιστώντας περαιτέρω κίνδυνο.
texas2 19-4-2013
texas3 19-4-2013
texas4 19-4-2013
texas5 19-4-2013
texas6 19-4-2013
texas7 19-4-2013
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα