Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πυροβολισμοί, εκρήξεις, 1 σύλληψη στη Watertown συνδέεται με τους βομβαρδισμούς της Βοστώνης


Οι αστυνομικοί (δεν απεικονίζεται) κρατήσει έναν άνδρα στο έδαφος Watertown, Μασαχουσέτη 19η Απριλίου 2013 μετά τον πυροβολισμό ενός αστυνομικού στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT).  (Reuters / Brian Snyder)




Πυροβολισμοί, εκρήξεις και ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του αστυνομικού στο MIT συνεχίζονται στο Watertown. Η κατάσταση παραμένει τεταμένη, με τους κατοίκους της περιοχής να προειδοποιούνται να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, καθώς και μία πολύ ενεργό παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή.

Η Κρατική Αστυνομία επιβεβαιώνει επίσημα ότι οι βομβιστικές επιθέσεις της Βοστώνης και η δολοφονία του αξιωματικού στο MIT μπορεί να συνδέονται, σύμφωνα με το Reuters.
Ένας ύποπτος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ανέφερε το κανάλι WCVB.

Οι αστυνομικοί κρατήσει έναν άνδρα στο έδαφος Watertown, Μασαχουσέτη 19η Απριλίου 2013 μετά τον πυροβολισμό ενός αστυνομικού στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT).  (Reuters / Brian Snyder)
Οι αστυνομικοί κρατούν έναν άνδρα στο έδαφος .. Μασαχουσέτη 19η Απριλίου 2013 μετά τον πυροβολισμό ενός αστυνομικού στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT). (Reuters / Brian Snyder)



Η κατάσταση είναι τεταμένη στο σημείο της επίθεσης, με τουλάχιστον 25 πυροβολισμούς να ακούγονται σε αρκετά σύντομη διαδοχή - 60 δευτερόλεπτα έως 2 λεπτά το πολύ. Οι 
κάτοικοι  του Watertown έχουν προειδοποιηθεί να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, σύμφωνα με το κανάλι WCVB .


Посмотреть изображение в Твиттере
Παρακαλώ μείνετε μακριά από την περιοχή μέχρι νεωτέρας. Άγνωστο αν υπάρχουν τραυματισμοί. Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση θεωρείται  εξαιρετικά επικίνδυνη, η έρευνα είναι σε εξέλιξη , «η θέση συνέχισε.

Посмотреть изображение в Твиттере

Посмотреть изображение в Твиттере
Ο ύποπτος - τον οποίο ένας ερευνητής της αστυνομίας χαρακτήρισε πολύ συγκεκριμένα ως 5'11 "£ 200"σκουρόχρωμο λευκό αρσενικό "φορώντας ένα μαύρο φανελάκι δραπέτευσε " με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση "- πυροβόλησε έναν αστυνομικό, ο οποίος πέθανε λεπτά αργότερα από τα τραύματά του .

Посмотреть изображение на сайте TwitPic
Άλλες πληροφορίες από τον ερευνητή αναφέρουν ότι ο σκοπευτής όπλο χρησιμοποίησε  όπλο που έπεσε από έναν αξιωματικό. Καμία πληροφορία δεν έχει μέχρι στιγμής επισημάνει την υπαγωγή του ή όχι, με το σχολείο.

Посмотреть изображение в Твиттере
Από rt
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα