Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ WYOMING!!


Μετεωρίτη καταστρέφει τους ουρανούς του Wyoming
Πολλά διαστημικά θραύσματα διέσχισαν τον ουρανό πάνω από το Ουαϊόμινγκ την Πέμπτη το πρωί (28 Μαρτίου). Το φαινόμενο  ιδιαίτερα φωτεινό για μερικά δευτερόλεπτα, έθεσε σε συναγερμό και πανικόβαλε τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν το γεγονός.
 «Στην αρχή όλη αυτή η η βροχή της φωτιάς μου προξένησε  έκπληξη», είπε η κάτοικος Niki Bejvancesky, η οποία ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι στις μεσοδυτικές πολιτείες. "Νόμιζα ότι ήταν ένα πεφταστέρι. Τότε παρατήρησα ότι ήταν πολύ μεγαλύτερο από ό, τι ένα αστέρι. Δεν υπήρχαν άλλα αστέρια σαν αυτό που είδα ... "

 Η αμερικανική εταιρεία που παρακολουθεί τις θεάσεις των διαστημικών αποβλήτων, έχει λάβει 55 αναφορές σχετικά με την βολίδα, της οποίας η πτώση έγινε ορατή  σε μία έκταση άνω των 700 τετραγωνικών μιλίων που περιλαμβάνει το Ουαϊόμινγκ, το Κολοράντο, τη Νότια Ντακότα, Μοντάνα και Αλμπέρτα στον Καναδά.
Στις 05:45, η βολίδα ταξίδεψε από νοτιοδυτικά προς βορειοανατολικά προς τα βουνά του Big Horn σε μια αγροτική περιοχή της Μοντάνα μεταξύ του  μνημείου Devils Tower Rocks και του  Εθνικού Πάρκου.
Από segnidalcielo
Απόδοση Κειμένου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα