Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Human Design System: Εισαγωγή στην Νέα Rave Χρονιά 2013



hdsun
Εισαγωγή στο "Human Design System".
Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδιασμού (Human Design System) είναι ένα μηχανικό Σύστημα. Ένα Σύστημα Σύνθεσης. Αυτό σημαίνει ότι παρά την μυστικιστική του προέλευση και τις ρίζες του που βασίζονται στηνΑποκάλυψη του Σχεδίου, λειτουργεί πάνω σε συγκεκριμένες αρχές και έχει μια συγκεκριμένη δομή. 
Είναι εδώ για να ενώσει το μυστικιστικό με την επιστήμη. Ενώνει το παλιό με το νέο γιατί τα εμπεριέχει και τα δυο. Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μια σύνθεση των Αρχαίων Συστημάτων - σύστημα των Τσάκρα, Αστρολογία, Ι τσινγκ,Καμπαλά - με τις σύγχρονες Επιστήμες της Βιολογίας, Γενετικής και Φυσικής. 
Διέπεται από τους δικούς του νόμους που, καθώς η επιστήμη προχωράει, έρχεται και τους πιστοποιεί - όπως την βασική του αρχή που είναι τοΝετρίνο. Κάτι που εξηγεί φυσικά την σχέση μας με ολόκληρο το Σύμπαν και, επιπλέον, πιστοποιεί την λειτουργία της Αστρολογίας στο πως μας επηρεάζουν οι μακρινοί πλανήτες από “εκεί πάνω’’, λέγοντάς μας ότι είμαστε όλοι μέσα σε έναν τεράστιο ωκεανό πληροφόρησης που μεταφέρεται από σώμα σε σώμα μέσω των Νετρίνο.
Στην αποκάλυψη του Συστήματος το 1987, η πληροφόρηση έλεγε ότι τα Νετρίνο φέρουν μάζα. Η επιστήμη, μέχρι το 1995 που το πιστοποίησε, έλεγε ότι τα Νετρίνο είναι καθαρή ενέργεια. Είναι τα Νετρίνο, λοιπόν, που φέρουν απειροελάχιστη μάζα που φέρνουν τις μακρινές ενέργειες των Πλανητών στις ζωές μας και μας δίνουν την δυνατότητα να επηρεάζουμε ο ένας τον άλλον. 
Έτσι το Σχέδιο ξεκίνησε από το μυστικιστικό για να περάσει στην επιστημονική του πλευρά. Και αυτό είναι που προσπάθησε ο Ra Uru Hu -ο εμπνευστής του Σχεδίου- να κάνει στην περίοδο της ζωής του. Να ενώσει αυτές τις δυο πλευρές, γιατί εμπεριέχονται και οι δύο μέσα στο Σχέδιο. Το καθήκον του ήταν, όπως έλεγε, να βγάλει όλη την γνώση έξω ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να εξερευνηθεί σε βάθος στο μέλλον, για να πιστοποιηθεί ως επιστήμη.
Η γνώση του Ανθρώπινου Σχεδίου, είναι μια μηχανική γνώση. Έχει αυτή την απίστευτη λογική μέσα του, όπου όλα τα κομμάτια του ενώνονται και δημιουργούν μια μεγάλη εικόνα χωρίς κανένα να αναιρεί τα υπόλοιπα. Είναι σαν ένα τεράστιο πολυδιάστατο παζλ, μια πραγματικά εκπληκτική δομή! Έχει να κάνει με τον κόσμο και τηΜηχανική της Μορφής και αφορά τα πάντα που είναι σε μορφή.
Όσον αφορά το μέρος του που ασχολείται με τους ανθρώπους, είναι εδώ για να τους βοηθήσει να ζήσουν τηνΜοναδικότητα τους. Είναι το Σύστημα της Διαφοροποίησης και της Μοναδικότητας και είναι εδώ για να ενδυναμώσει κάθε άτομο για να ζήσει σωστά ως ο Εαυτός του. Αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει φυσικά. Υπάρχει τεράστια άγνοια στο κομμάτι της αυτογνωσίας, γεννιόμαστε περιορισμένοι εκ κατασκευής στην δυνατότητα μας να αντιληφθούμε τον εαυτό μας. Αντιλαμβανόμαστε τους άλλους καλύτερα από ότι εμάς, γιατί απλά δεν έχουμε τον ίδιο τρόπο θέασης ως προς τον Εαυτό μας. Το Σχέδιο, λοιπόν, δόθηκε από τον Ra Uru Huγια να βοηθήσει - όποιον είναι έτοιμος - να κάνει αυτό το βήμα.
Η ανάλυση του Ατομικού Χάρτη του καθενός είναι η ανάλυση του γενετικού του ατομικού "manual", για το ποια είναι τα εφόδια του, ποιες οι αδυναμίες του και ποιος ο σκοπός που έχει να πραγματώσει σε αυτήν του την ζωή με την ορθή διαχείρισή τους. Φυσικά μας δείχνει άμεσα και τις παγίδες στις οποίες είμαστε κλεισμένοι, και το πώς το ίδιο το Μυαλό μας, παρότι είναι το πιο σημαντικό εργαλείο που διαθέτουμε, μας κρατάει μακριά από τις δυνατότητες μας, για να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο.

rave2013-03
Η "Rave" χρονιά.
Όμως σήμερα εδώ, θέλω να σας ενημερώσω για μια άλλη πτυχή τουΣχεδίου, που έχει να κάνει με τον Νέο Κύκλο στον οποίο μπαίνουμε, την Νέα μας Χρονιά.
Στο Σχέδιο, γενετικά η χρονιά δεν ξεκινά την 1η του Γενάρη. Τοεκκινητήριο κωδόνιο με το οποίο ξεκινάνε τα πάντα μέσα στον γενετικό μας κώδικα, βρίσκεται στην 41η Πύλη (βλ. παρακάτω “Χάρτης 2013”), και είναι μόνο όταν ο Ήλιος φτάσει εκεί, στις 21 ή 22 κάθε Γενάρη, που ο νέος κύκλος έρχεται πραγματικά στην ζωή μας. Έτσι μην βιάζεστε να πάρετε νέες αποφάσεις και μην πιέζετε τα πράγματα να αλλάξουν πριν τις 21, γιατί απλά θα συναντήσετε αντιστάσεις, αφού ο παλιός κύκλος δεν έχει κλείσει ακόμα. 
Μέχρι τις 21/1 κάθε έτους λοιπόν, είναι μια πολύ καλή εποχή για να κλείσουμε τις παλιές εκκρεμότητες, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε φρέσκοι, και ό,τι έχουμε να κάνουμε να μπορέσει να ανθίσει σωστά στον νέο Κύκλο που ξεκινά.
Στο Σχέδιο ξέρουμε ότι είμαστε μόλις 14 χρόνια μακριά από την αλλαγή του Σταυρού του Προγραμματισμού,ενός Σταυρού που είναι το Περιβάλλον μας από το 1615 και μας έχει φέρει ό,τι έχουμε μέχρι και σήμερα, την ανάπτυξη των δεσμών της Κοινωνίας (40-37: Το κανάλι της Κοινότητας) μέσω των Ικανοτήτων της Επιστήμης και της Τεχνολογίας (Πύλες 9, 16).
Είμαστε όμως πολύ κοντά στο ξεκίνημα της πρώτης φάσης μιας τεράστιας αλλαγής για όλους εμάς που γεννηθήκαμε, φυσικά, σε αυτή την μεταβατική περίοδο, όπου το παγκόσμιο σκηνικό θα αλλάξει και ένα νέο τοπίο θα δημιουργηθεί. Κι αυτό είναι κάτι που, πλέον, φυσικά το αντιλαμβάνονται όλοι στην καθημερινότητα τους και είναι κάτι που βρίσκεται ακόμα μόνο στην αρχή του. Κάθε χρονιά, λοιπόν, που μετρά αντίστροφα προς το 2027 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά.

Ο Χάρτης για το 2013.
rave2013-05
Ο χάρτης που βλέπετε παραπάνω είναι η διέλευση της 22.1.2013 στις 21:02, την ώρα δηλαδή που ο Ήλιοςεισέρχεται στην 41η Πύλη εκκινώντας (γενετικά) την Νέα Χρονιά. Εξετάζοντας λοιπόν τα σχέδια τουΑποτυπώματος της Νέας Χρονιάς, παίρνουμε πληροφορίες για την γενική εικόνα αυτού που έρχεται. Όπως ήδη ανέφερα, η κάθε νέα Rave χρονιά ξεκινά με τον Ήλιο στην 41η Πύλη, που ανήκει στον Σταυρό του Απροσδόκητου - μια καλή υπενθύμιση για όλους μας, ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε την φυσική πορεία και το τι θα φέρει κάθε νέος Κύκλος.
Η 41η είναι μια πολύ σημαντική Πύλη στο Σχέδιο. Βρίσκεται στο Κέντρο της Ρίζας και, στην πραγματικότητα, είναι μια πίεση. Το ρεύμα στο οποίο ανήκει, είναι το ρεύμα των Αισθημάτων - από την 41η στην 30η, στην 36η και τελικά στην 35η Πύλη, στην έκφραση αυτού του ρεύματος στον Λαιμό. Αυτό το ρεύμα είναι γνωστό σαν ο “Ανθρώπινος Εμπειρικός Δρόμος”.
Με άλλα λόγια, είναι η πιο ανθρώπινη ποιότητα που υπάρχει μέσα στο Σχεδιασμό μας, όσον αφορά στον τρόπο που ζούμε την ζωή μας τώρα. Και κάθε Ηλιακή Χρονιά, όταν ο Ήλιος επιστρέφει σε αυτό το σημείο, όλη η ανθρωπότητα μπαίνει κάτω από μια συγκεκριμένη πίεση.

Ο Ήλιος στην 41η πύλη - 1η γραμμή.
Η 1η γραμμή ονομάζεται Λογικότητα. Αυτή είναι η πίεση και αυτή η πίεση λειτουργεί είτε με το να έχουμε την φαντασία να κάνουμε το καλύτερο με τα λιγότερα, με άλλα λόγια να παλέψουμε για να διατηρήσουμε την επιβίωση μας στον ανθρώπινο εμπειρικό δρόμο, είτε το να υποθέσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι για όλα αυτά και να οδηγηθούμε από τις προσδοκίες μας, έως το σημείο του “αδειάσματος”.
Η πτυχή του Συστήματος του Ανθρώπινου Σχεδίου που αφορά τις Διελεύσεις, είναι στην πραγματικότητα ένα “Δελτίο Καιρού” που μας ενημερώνει για τις νέες συνθήκες του προγράμματος, έτσι ώστε να μην παρασυρθούμε από αυτές. Να μην γίνουμε τα θύματα αυτού του καιρού, αλλά όντας εκ των προτέρων ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι, να μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε και να ωφεληθούμε από αυτές. Είναι ευνόητο ότι αυτό το συγκεκριμένο Αποτύπωμα της Χρονιάς δημιουργεί το συλλογικό περιβάλλον και επηρεάζει διαφορετικά και μοναδικά τον κάθε ένα μας βάσει του μοναδικού του σχεδιασμού.
Τα πάντα σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί το Πρόγραμμα τον τρόπο που λειτουργεί η ζωή στον κόσμο του Μη Εαυτού όπου όλοι μας ζούμε, καθώς παίρνουμε αποφάσεις μέσω των μυαλών μας - είναι η τεράστια επιρροή του επάνω μας. Την στιγμή, δηλαδή, που οι αποφάσεις μας λαμβάνονται διανοητικά, την στιγμή που λειτουργούμε με τις στρατηγικές του Μη Εαυτού μας – δηλαδή με βάση τα ανοικτά μας ενεργειακά κέντρα (σημ. αυτά που δεν έχουν προ-καθορισμένο τρόπο στο να βιώνουν τα πράγματα) και τα οποία εκφράζονται μέσω του μυαλού μας, αυτή είναι η στιγμή όπου κάθε νέα Διέλευση μπορεί να έχει έναν δυνατό και αρνητικό αντίκτυπο πάνω στις ζωές μας.

Εισαγωγή στην Νέα Rave Χρονιά 2013.
Βρισκόμαστε, για άλλη μια φορά, στην αρχή ενός νέου κύκλου που ξεκινάει, όπως πάντα, με τον Σταυρό του Απροσδόκητου. Αλλά πριν περάσουμε να μιλήσουμε σχετικά με το αποτύπωμά της νέας χρονιάς και το τι αυτή θα φέρει μέσω του Προγράμματος, θα ήθελα στη μνήμη του Ra Uru Hu που μας έφερε το σύστημα τουΑνθρώπινου Σχεδιασμού, να αναφερθώ σε αυτό που έλεγε γι αυτό το σημείο του τροχού:
... Νομίζω ότι ένα από τα πιο μαγικά πράγματα για μένα, σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί το Rave ημερολόγιο, είναι αυτή η ομορφιά του «Απροσδόκητου». Θα σας προτρέψω τις επόμενες 3-4 ημέρες (γιατί τόσο περίπου θα κρατήσουν οι διαφοροποιήσεις αυτού του Σταυρού), να είστε καλοί επιβάτες Συνειδητότητας - παρατηρητές - γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιο θα είναι το «απροσδόκητο γεγονός» που θα είναι εκεί για σας...”.
Να 'μαστε, λοιπόν, στην απαρχή μιας νέας σειράς εμπειριών που τίθενται σε λειτουργία από το αποτύπωμα του Σχεδίου την στιγμή που ο Ήλιος εισέρχεται στην 41η Πύλη, την Πύλη της Ελάττωσης. Αυτή είναι η Πύλη που, όπως είπαμε ήδη, ξεκινάει όλες τις εμπειρίες καθώς έχει να κάνει με το εκκινητήριο μας κωδόνιο. Γι αυτό και γιορτάζουμε την Νέα Rave Χρονιά όταν ο ήλιος μπει στην 41η Πύλη που είναι η αρχή του γενετικού μας ημερολογίου.
Την κάθε καινούργια χρονιά, κατά τη στιγμή της εκκίνησής της, δημιουργείται ένα νέο αποτύπωμα προγραμματισμού στη Συνειδητότητα. Αυτό είναι η επιρροή της Ομογενοποίησης του Προγράμματος επάνω στο ΜΥΑΛΟ και είναι εξ ολοκλήρου διανοητικής φύσεως.Αυτό το αποτύπωμα θα μας δώσει τις ποιότητες με τις οποίες το Συλλογικό θα ασχοληθεί, θα χαρεί, θα ελπίσει, θα φοβηθεί, θα ανησυχήσει κλπ. και τίποτα γύρω από αυτά δεν θα μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας εάν λειτουργείτε σύμφωνα με τη Στρατηγική του Τύπου σας και χρησιμοποιείτε την Εξουσία σας για τις λήψεις των αποφάσεών σας. Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρετε την μοναδική εμπειρία αυτής της χρονιάς σας, αποφεύγοντας παράλληλα να πέσετε στην παγίδα τηςΟμογενοποίησης.
rave2013-01
Όσοι έχουν γνώση του Σχεδίου, έχουν κατανοήσει ότι η Στρατηγική και η Εξουσία δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με το μυαλό. Και είναι το κάθε μυαλό σε αυτόν τον πλανήτη που πρόκειται να πάρει το Αποτύπωμα τουΠρογράμματος, να προσδιοριστεί από αυτό και να λάβει αποφάσεις βάσει αυτού. 
Η διαφορά για όσους πειραματίζονται με το Ανθρώπινο Σχέδιο είναι ότι εξασκούνται να παίρνουν τις ουσιαστικές αποφάσεις για την ζωή τους - τι θα κάνουν, που θα μείνουν, με ποιους θα συσχετισθούν - όχι με το μυαλό, αλλά μέσω του σώματος και αντίστοιχα πάντα με τον μοναδικό τους Σχεδιασμό. 
Αυτό δεν σημαίνει ότι το μυαλό θα αφήσει έτσι εύκολα να φύγουνε τα προσδιοριστικά του σχέδια, τουναντίον θα συνεχίσει να λειτουργεί μέσα από αυτά δίνοντάς μας όμως έτσι τη δυνατότητα να το παρατηρήσουμε, να το αναγνωρίσουμε για αυτό που είναι, ώστε έπειτα, να μπορέσουμε να το αφήσουμε να “φύγει”.
Μέσω αυτού του “Δελτίου Καιρού” των συνθηκών του Προγράμματος, μπορούμε να αναγνωρίσουμε μερικούς καθοδηγητικούς οδοδείκτες για την παρατήρηση του μυαλού και να δούμε το πως μπορεί να πιαστεί στην ταινία του κόσμου του Μη Εαυτού.
 Εάν μπορείτε να παρατηρείτε το μυαλό καθώς διασχίζει αυτά τα διανοητικά σχέδια γύρω από τα οποία το Συλλογικό θα περιστραφεί σε αυτό το νέο έτος, τότε δεν θα περισπαστείτε από το να λειτουργήσετε σωστά ως ο Εαυτός σας και θα αρχίσετε να βλέπετε πόσο μηχανικά το μυαλό σας αλληλεπιδρά με το Πρόγραμμα. Περιμένετε και θα... δείτε!

Μια Σύντομη Ματιά στο Παγκόσμιο Προσδιοριστικό Σχέδιο του 2013.
Όταν εξετάζετε την εικόνα του Χάρτη της Νέας Rave Χρονιάς, δεν έχει πραγματικά σημασία σε ποιο επίπεδο της γνώσης του Σχεδίου είστε, κοιτάξτε το όσο γίνεται πιο απλά. Εδώ βλέπετε το σχέδιο του Παγκόσμιου Προσδιορισμού, που θα θέσει τα θέματα για τον Προγραμματισμό της χρονιάς.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαμε να αναλύσουμε πάνω σε αυτόν τον χάρτη. Κοιτάζοντας όμως βλέπουμε ότι: α) έχει ένα παγκόσμιο Προσδιοριστικό Σχέδιο ανάμεσα στο Κέντρο Ajna (“τρίτο μάτι”) και τοΚέντρο του Λαιμού, που είναι ο μοναδικός μας Καθορισμός για φέτος, το κανάλι 43/23 και προέρχεται από τους Δεσμούς της Σελήνης. Διακρίνουμε επίσης: β) ανοικτά κέντρα (τα μη χρωματισμένα κέντρα της εικόνας)με ενεργοποιημένες πύλες, και γ) ανοικτά κέντρα χωρίς καθόλου ενεργοποιήσεις.
Κάθε ένα από αυτά τα τρία μηχανικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασκεί διαφορετική επίδραση επάνω στην χρονιά μας και, κατ’ επέκταση, επάνω στον κάθε ένα από εμάς, σε σχέση πάντα με τον μοναδικό μας Σχεδιασμό.
Όταν το κοιτάζετε απλά, το πρώτο πράγμα που θα δείτε σε αυτό το Σχέδιο είναι ότι εισερχόμαστε σε μια χρονιά όπου ο Τύπος του Χάρτη της ανήκει στον Τύπο του Προτζέκτορα. Ένας ενιαίου καθορισμού Διανοητικός Προτζέκτορας, και γνωρίζουμε ότι ο Προτζέκτορας είναι ένας από τους δύο Μη-Ενεργειακούς Τύπους,δηλαδή δεν υπάρχει στον χάρτη καμία καθορισμένη Μηχανή. (παραγωγός ενέργειας)
rave2013-02
Το μοναδικό Κανάλι αυτού του Διανοητικού Προτζέκτορα είναι το Κανάλι 43-23 – Το κανάλι της Δόμησης. Ένας Σχεδιασμός Ατομικότητας. Η ατομικότητα είναι εδώ για να φέρει το νέο στην ζωή μας, και αυτό το Κανάλι έχει την Δυνατότητα να λειτουργήσει από την Συχνότητα του Φρικιού έως την Συχνότητα της Ιδιοφυΐας. Όλα έχουν να κάνουν με το αν κάποιος λειτουργεί σωστά και έχει τον τρόπο να μπορεί να εξηγήσει την γνώση του στους άλλους για να τους μεταλλάξει με αυτήν. 
Η φετινή χρονιά δηλαδή θα μπορούσε να παρέχει την δυνατότητα για καινοτόμο σκέψη και διορατική δόμηση των πραγμάτων, που θα οδηγήσουν σε νέα καλύτερα αποτελέσματα σε πάρα πολλούς τομείς στην ζωή μας. 
Την δυνατότητα του να εκφραστεί η Ατομική Αλήθεια του καθενός εμπλουτίζοντας όχι μόνο την δική του πορεία αλλά και το ίδιο το Συλλογικό.Όμως συνήθως οι δυνατότητες μένουν στα χαρτιά. 
Ο Προτζέκτορας είναι ένας μη ενεργειακός τύπος. Δεν υπάρχει φέτος, δηλαδή, η δυνατότητα για δράση ή παραγωγή... Θα υπάρχει μια έλλειψη πηγών ενέργειας αυτή την χρονιά και καμία πραγματική δύναμη: χωρίςΙερό, χωρίς Συναισθηματικό, χωρίς Εγώ (κέντρο Καρδιάς) ή Κέντρο Ρίζας, αυτό το έτος είναι στην πραγματικότητα ένα μη ενεργειακό Προτζεκτορικό Πεδίο.
Και όλοι θα διψάνε για την υλική επιτυχία, με την διανοητική προβολή της Γνώσης τους που θα λέει ότι ξέρουν τα γεγονότα σχετικά με το μέλλον που θα τους οδηγήσουν σε αυτήν. Όλοι θα θέλουν να βιώσουν αυτήν την επιτυχία που θα βασίζεται στην παραίσθηση της ατομικής τους ενόρασης, του “Ξέρω” τους.
 Μία αλήθεια ριζοσπαστική, που θα αλλάξει τα πάντα, και θα μας φέρει μια δομή για το μέλλον - και όμως το πιθανότερο είναι ότι θα έχουμε μια χρονιά γεμάτη με πικρία, άγνοια και απόψεις που παλεύουν για μια αλήθεια που δεν υπάρχει, και πάρα πολύ κουβέντα, χωρίς όμως ανοικτά αυτιά για να ακούσουν το τι συμβαίνει τριγύρω.
Εάν κοιτάξουμε αυτήν την διανοητική προβολή, μπορούμε επίσης να δούμε ότι αυτή θα είναι μια χρονιά γεμάτη με ατομικότητα, στην χημεία της εμπεριέχει τη μελαγχολία. Η μελαγχολία είναι η λέξη που ο Ra Uru Huχρησιμοποιούσε για να περιγράψει αυτήν την κατάσταση της λαχτάρας για κάτι διαφορετικό, να αγαπηθείς, να δοκιμάσεις μια ζωή διαφορετική από το στάνταρ και από τις συλλογικές ανοησίες. Αυτή είναι μια κατάσταση που με τους δυτικούς ψυχολογικούς όρους καλείται κατάθλιψη.
 Προσθέστε σε αυτή την μελαγχολία το παγκόσμιαπροσδιορισμένο κέντρο Ajna με τους διανοητικούς φόβους της ανησυχίας του και θα έχουμε μια χρονιά γεμάτη με κατάθλιψη και ανησυχία για το μέλλον, ανησυχία για την κατανόηση του τι συμβαίνει και κατάθλιψη για τη ζωή που δεν φέρνει αυτό που το μυαλό φαντάζεται ότι πρέπει να έχει, και αυτό που το Πρόγραμμα μας σπρώχνει για να αγκαλιάσουμε σαν πραγματικό. Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι Ποιότητες που θα μας περιτριγυρίζουν από το προσδιορισμένο συλλογικό πεδίο, και θα μας πάρουν μέσα εάν δεν ζούμε την δική μας μοναδική ζωή αλλά την ζωή του Μη-Εαυτού...
rave2013-04
Και πριν τελειώσουμε με αυτή την σύντομη ματιά, ας αναφερθούμε στο Δώρο που το Ανθρώπινο Σχέδιοπροσφέρει σε κάθε έναν από μας που είναι σε θέση να το αποδεχθεί:
Το να μπορέσουμε να βιώσουμε αυτό το Γύρισμα του Τροχού σαν ο μοναδικός μας Εαυτός. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μας ανταμείψει περισσότερο. Βλέπετε, όταν ζείτε την ζωή σας σαν ο Εαυτός σας, δεν έχει σημασία το τι θα φέρει το Πρόγραμμα, επειδή έχετε την δική σας ζωή ναβιώσετε και όχι την προσδιορισμένη από το σύστημα της ψευδαίσθησης, όπως αυτή που βιώνει ο κόσμος του Μη-Εαυτού χρόνο μετά τον χρόνο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα