Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Πως Να Καταρρίψεις Ένα Drone.Από Τη Στιγμή Που Τα Drones Σκοτώνουν Αμερικανούς, Οι Αμερικανοί Μπορούν Να Σκοτώσουν Τα Drones!!

Ο Εμφύλιος Πόλεμος Στην Αμερική Έχει Ήδη Ξεκινήσει!!! 

                                  parab.jpg (8.240 bytes)


Από την στιγμή που ο  Μπαράκ Ομπάμα δέχτηκε να ονομάζεται «δικτάτορας» και να στέλνει με ελεύθερη βούληση  μη επανδρωμένα αεροσκάφη να σκοτώσουν Αμερικανούς, ήρθε η στιγμή οι Αμερικανοί να μάθουν πώς να αντεπιτεθούν και να καταρρίψουν τα drones. Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος! 
Αυτό το εξαιρετικό άρθρο πληροφορεί τους Αμερικανούς οι οποίοι έχουν  εντελώς αηδιάσει με το «αστυνομικό κράτος», στο οποίο το άλλοτε  ελεύθερο έθνος μας έχει μεταλλαχθεί σχετικά με το πώς να καταρρίψει το UAV.

Αν το UAV πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να σκοτώνει Αμερικανούς, οι Αμερικανοί πρέπει να μάθουν πώς να αντεπιτεθούν. Ο Θεός που μας δίνει το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τη δική μας ζωή είναι μια πολύ ανώτερη δύναμη, είτε από τον Μπαράκ Ομπάμα ή την 2η Τροποποίηση του Συντάγματος των ΗΠΑ ή το Πεντάγωνο των ΗΠΑ και τις φονικές μηχανές τους. Αυτά τα τέρατα αξίζουν να είναι γειωμένα. 
Παρακάτω μπορέιτε να δείτε πως μπορούμε  να το κάνουμε!
Τα UAVs έχουν δύο εναλλακτικά συστήματα για  επικοινωνία.
Ραδιοφωνική Συχνότητα: 
Στην στρατιωτική C-Band 500 - 1000 MHz, η οποία μπορεί να μπλοκάρει με απλό 
ραδιοφωνικό spark-gap (χάσμα-σπινθήρα)

Δορυφορική επικοινωνία: 
Στην Ku-Band μεταξύ 10,95 - 14,5 GHz, και ο δορυφόρος μπορεί να μπλοκάρει 
Το Uplink-Band στο δορυφόρο είναι 13,75 - 14,5 GHz 
Το  Downlink-Band από το δορυφόρο είναι 10,95 - 12,75 GHz 
και θα πρέπει να παρεμβάλλεις τις  Uplink συχνότητες με ένα jammer που να είναι συντονισμένο στον δορυφόρο.

uavcom.jpg (29230 bytes)

uavparab.jpg (39257 bytes)

 

Ο σύνδεσμος του δορυφορικού συνδέσμου είναι από  την  L-3 Communicatios. 
Specifications.pdf
Παραδόξως, η αντίσταση μπορεί να εξουδετερωθεί  από τα feeds των βίντεο του στρατού
Όπως μπορείτε να δείτε στις προδιαγραφές, ο σύνδεσμος  του δορυφορικού συστήματος  χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία με την εμπορική πολιτική, όπως οι εταιρείες τηλεοπτικών εκπομπών. Και η έκπληξη είναι ότι η αντίσταση και τα υπόλοιπα  έχουν αξιοποιηθεί, όσον αφορά τα βίντεο από το πεδίο της μάχης, με απλό εξοπλισμό του εμπορίου.
Αλλά,  τώρα όμως, η επικοινωνία είναι ίσως κρυπτογραφημένη.   Διαβάστε περισσότερα SkyGrabber.pdf
Αν μπλοκάρεις την επικοινωνία, τότε ο αερομεταφορέας  θα καταστεί τυφλός και το UAV θα πετάξει γύρω έως ότου συντρίβει ή μείνει από καύσιμα . Αλλά θα πρέπει να εξουδετερώσετε και τις δύο συνδέσεις  επικοινωνίας ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε πιθανότητα διάσωσης.
Υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων δορυφορικών καναλιών που σημαίνει ότι η δορυφορική σύνδεση γίνεται με κάποια δυσχέρεια. Ο δορυφόρος ως εκ τούτου χρησιμοποιείται ως backup(εφεδρεία) και κανάλι διάσωσης  και μόνο για ειδικές επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος  πολύ μακριά από το στόχο, ενώ η  ραδιοφωνική συχνότητα C-band  χρησιμοποιείται για πολλαπλές ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε κοντινούς στόχους. 
Κάθε στρατιωτική βάση έχει τα δικά της UAVs που θα πρέπει να κατευθύνει μέσα από την ραδιοφωνική C-band. Η ραδιοφωνική C-band χρησιμοποιείται επίσης  για την απογείωση και την προσγείωση. Πράγμα που σημαίνει ότι η ραδιοφωνική C-band  είναι πρωταρχικός στόχος σας. Η ραδιοφωνική  C-band  είναι επίσης πιο εύκολο να μπλοκαριστεί.
Από το 12160.info
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα