Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

«Το δέντρο του Άραϋ» - Το Είδαμε...Μας Άρεσε...Σας Το Παρουσιάζουμε!!!



Τι συμβαίνει μετά τον Θάνατο; Αυτό το αιώνιο μυστήριο που απαρχής τριβελίζει το μυαλό του ανθρώπου και που για χάρη του κατασκευάστηκαν ένας σωρός θρησκείες;
The-tree-of-aray.blogspot.com
www.facebook.com/to.dentro.tou.aray
Έτσι ξεκινά η τριλογία στο είδος του φανταστικού «Το δέντρο του Άραϋ», και αυτές είναι οι φράσεις που φαγουρίζουν τη φαντασία μας.
Ο Μανώλης Σιμιτσάκης, πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας, πήρε το θάρρος να ασχοληθεί με το θέμα του θανάτου και να γράψει μια πρωτότυπη τριλογία, η οποία, μέσα από μια ευφάνταστη ροή γεγονότων και ιδιαίτερους χαρακτήρες,  καταφέρνει να καθηλώσει τον αναγνώστη και να μας παρασύρει σε κόσμους και καταστάσεις που ούτε είχαμε σκεφτεί ποτέ πως υπάρχουν.
Η τριλογία "Το δέντρο του Άραϋ" - ακόμη και ο τίτλος κρύβει τα μυστικά του και μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς θα αποκαλυφθούν - έχει να κάνει, κατά κύριο λόγο, με την αναζήτηση του ανθρώπου πέρα από το θάνατο. Είναι μια περιπέτεια γεμάτη δυσκολίες, τρόμο κι ευχάριστες εκπλήξεις, σκαμπανεβάσματα, ανατροπές, φαντασία και μαγεία, συμβολισμούς κι αλληγορίες, σκοτεινή και φωτεινή, δεμένα όλα σε ένα εύπεπτο περιτύλιγμα.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος σε συνέντευξή του: «Το βιβλίο δρα σε πολλά επίπεδα και ο καθένας μπορεί να δει όποιο είναι ο ίδιος έτοιμος να δει. Μπορεί κανείς να το δει ως μια περιπέτεια, κάποιος ως οδηγό εσωτερισμού, άλλος ως θρησκεία, άλλος ως ένα σκοτεινό παραμύθι, άλλος να σταθεί στην φιλοσοφική του έκταση».
Στο πρώτο άκουσμα, ίσως φαντάζει βαρύ το θέμα του και απόκοσμο, μα από τις πρώτες σελίδες, ο Μανώλης Σιμιτσάκης καταφέρνει να ξεσκεπάσει τον θάνατο, καταφέρνει να πάρει από πάνω μας τη μιζέρια του και το σκιερό σάβανο, με λόγο και περιγραφές που ρέουν και που μας μεταφέρουν σε έναν πραγματικό τόπο μυσταγωγίας και φωτός. Εκεί που η ζωή δεν πεθαίνει, αλλά αρχίζει…

Και να θυμάστε πως: «Αν είναι να μην υπάρχει κάτι, αυτό είναι ο θάνατος, καθώς όλη η διαδικασία είναι απλά μια μεταμόρφωση».
Πού θα το βρείτε:
Η τριλογία δεν έχει ακόμη εκδοθεί, μα πολύ σύντομα θα γίνει και αυτό, θα το δούμε και στα ράφια των βιβλιοπωλείων.
Ο Μανώλης Σιμιτσάκης, όμως, μέχρι να εκδοθεί το βιβλίο, έχει δώσει ελεύθερα προς ανάγνωση τα πρώτα 8 κεφάλαια (160 σελίδες) του πρώτου μέρους της τριλογίας στις παρακάτω τοποθεσίες:
Στο ιστολόγιο του βιβλίου, στο οποίο θα βρείτε και επιπλέον λογοτεχνική δουλειά, καθώς και κριτικές για αυτήν.
Στη σελίδα του βιβλίου στο facebook και σε μορφή pdf, μέσω της οποίας μπορείτε και να κατεβάσετε το βιβλίο και να το διαβάσετε στη ταμπλέτα σας ή το smart phone.
Εάν θέλετε, λοιπόν,  να ζήσετε κάτι διαφορετικό και να πάρετε μια γεύση για το τι υπάρχει μετά τον θάνατο, τότε το συνιστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα