Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Γιατί η νοσοκόμα της βασίλισσας Ελισάβετ φοράει ζώνη με μασονικά σύμβολα;




Κάθε φορά που μια ιστορία περιλαμβάνει την βρετανική βασιλική οικογένεια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι γρήγορα στο να καταγράψουν κάθε λεπτομέρειά της. Όταν η βασίλισσα Ελισάβετέφυγε από το Νοσοκομείο King Edward VII στις 3 Μαρτίου, δημοσιογράφοι κάλυψαν την εκδήλωση σε μεγάλο βαθμό, περιγράφοντας ακόμα και τι φορούσε, το μαργαριταρένιο κολιέ της και την καρφίτσα της.

Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγνόησαν εντελώς. Κοιτάξτε την πόρπη της ζώνης της νοσοκόμας.

Η νοσοκόμα της Βασίλισσας φοράει μια πόρπη ζώνης που φέρει μασονικά σύμβολα.

Αυτή η μεγάλη πόρπη ζώνης διαθέτει το μασονικό διαβήτη και πυξίδα μαζί με μια  πεντάλφα - άλλο ένα σημαντικό μασονικό σύμβολο που χρησιμοποιείται στη μαγεία.
Σύμφωνα με τη Βιβλιοθήκη και το Μουσείο του Τεκτονισμού, η πόρπη της ζώνης δόθηκε στις νοσοκόμες που είχαν εκπαιδευτεί στο Royal Masonic Hospital, ένα ιδιωτικό νοσοκομείο για Ελευθεροτέκτονες και άλλους δωρεάν ασθενείς. Το Royal Masonic Hospital σταμάτησε να υπάρχει το 1992, αλλά οι πόρπες του προφανώς εξακολουθούν να φοριούνται από "ελίτ" νοσοκόμες, όπως αυτή που ανέλαβε την βασίλισσα.
Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε πώς τα σύμβολα της εξουσίας εμφανίζονται σε θέσεις εξουσίας.
Χειραψία με τη Βασίλισσα. Ένα προνόμιο που δεν επιτρέπεται σε κοινούς θνητούς.

Μην ξεχνάτε ότι το King Edward VII Hospital είναι το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε η Kate Middleton λόγω μιας σχετικής με την εγκυμοσύνη ασθένειας, η οποία οδήγησε στην αυτοκτονία μιας από τις νοσηλεύτριες.


                                             ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα