Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Στην Εποχή του Φωτός, το Φως εκθέτει και διαλύει το σκοτάδι

                     

Στις διακυμάνσεις της ενέργειας που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, είναι απαραίτητο οι πράξεις και οι προθέσεις σας να είναι αποφασιστικές. Και το πιο σημαντικό - είστε σε θέση να δηλώσετε καθαρά και με σαφήνεια, ότι βρίσκεστε στη νέα εποχή του Φωτός επάνω στον πλανήτη Γη;


  Αυτή η νέα εποχή δεν γεννιέται, έχει ήδη γεννηθεί - και για εκείνους που το αναγνωρίζουν αυτό στις καρδιές τους, στα λόγια τους και στις πράξεις τους, για εκείνους αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνουν.




  Υπάρχουν βέβαια ανάμεσά σας εκείνοι που δεν είναι σίγουροι· που σκέφτονται και μιλούν με λόγια γεμάτα αμφιβολία, ίσως από απογοήτευση, όσον αφορά το στάδιο στο οποίο έχει φτάσει ο πλανήτης σας. Είναι εκείνοι που βρίσκονται ανάμεσα σε δυο φάσεις, κάθονται κοντά στο φράκτη και κρατούν τις επιλογές τους ανοικτές. Αλλά δεν καταλαβαίνουν τις επιπτώσεις που έχουν στο γενικό σύνολο, καθώς ταλαντεύονται στις πεποιθήσεις τους.


  Αντιλαμβάνεστε την έννοια της ''συναινετικής πραγματικότητας''; Είναι η πραγματικότητα που υπάρχει, ως αποτέλεσμα των επιλογών και των πεποιθήσεων μιας ομάδας ανθρώπων, για τον κόσμο τους. Αυτή η ομάδα ''ονειρεύεται'' έναν κόσμο που μοιάζει και λειτουργεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο, ανάλογα με τις πεποιθήσεις τους. 

  Υπάρχουν ταυτόχρονα πολλές πραγματικότητες στον πλανήτη σας τώρα. Αυτή που βιώνεται από την πλειοψηφία των ανθρώπων είναι εκείνη η οποία αντανακλά τις πεποιθήσεις των μαζών.


  Η δημιουργία μιας θετικής πραγματικότητας, πιο ειρηνικής, ευημερούσας και γεμάτης αγάπη και φως, δεν γίνεται με το να την επιθυμείτε, γίνεται με το να την επιλέξετε με όλη την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή σας. Επιλέξτε την πραγματικότητά σας, αγαπημένοι – αποφασίστε τα σχετικά με αυτήν, και στη συνέχεια δράστε σαν να έχει ήδη εκδηλωθεί. Αυτό που στη συνέχεια θα αντιμετωπίσετε είναι Αγάπη και Φως στο λαό και στις συνθήκες γύρω σας - προσελκύοντας περισσότερη ειρήνη και ευημερία στην ατομική ζωή σας.


  Αυτό που επιλέγετε για τον εαυτό σας, το επιλέγετε για την ανθρωπότητα. Τα πιστεύω και οι ενέργειες που κάνετε βασιζόμενοι σε αυτά τα πιστεύω δημιουργούν κυματισμούς στη ''συναινετική πραγματικότητα'' του πλανήτη σας.

  Μην υποτιμάτε τη δύναμή σας, αγαπημένοι, για να εκδηλώσετε την πραγματικότητα που έχετε επιλέξει. Αφήστε πίσω σας το ''κόμπλεξ του σωτήρα'', το οποίο έχει προκαλέσει σε τόσους πολλούς από εσάς να περιμένετε την ημέρα που θα σας σώσει μια έξωθεν θεότητα ή μια ομάδα εξωγήινων. Αφήστε πίσω σας το ''κόμπλεξ του θύματος'' που έχει προκαλέσει σε τόσους πολλούςαπό εσάς να βυθίζονται σε ένα αίσθημα απόγνωσης και απελπισίας. Η ζωή δεν συμβαίνει σε εσάς, εσείς την δημιουργείτε κάθε μέρα.

   Ολόγυρά σας υπάρχουν άνθρωποι που αφυπνίζονται σε αυτή την αλήθεια αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της ζωής τους. Ολόγυρά σας υπάρχουν ομάδες Εργατών του Φωτός που συνενώνονται για να ενδυναμώνουν και να βοηθούν ο ένας τον άλλο στο ταξίδι τους στην αφύπνιση. Σε όλες τις γωνιές του πλανήτη δημιουργούνται κοινότητες που επιλέγουν ένα νέο τρόπο ζωής σε αρμονία με τον πλανήτη και τους άλλους.



  
   Στην Εποχή του Φωτός, το Φως εκθέτει και διαλύει το σκοτάδι. Τα ψέματα και οι πράξεις χειραγώγησης έρχονται καθημερινά στο φως. Η εξαπάτηση στο παρελθόν ήταν επιτρεπτή ως «αναγκαίο κακό» της κοινωνίας σας, αλλά τα νέα παιδιά δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί αυτό. Μιλούν ανοιχτά τώρα, περιφρονώντας τις συνέπειες, και θα συνεχίσουν να μιλάνε και να εναγκαλίζονται την αλήθεια έως ότου οι μηχανισμοί ελέγχου είναι μια μακρινή ανάμνηση μεταξύ των ανθρώπων σας.

 Το μήνυμά μας είναι για εκείνους από εσάς που έχουν αμφιβολίες σχετικά με τις αλλαγές και τη μετάβαση - σε εκείνους που πιστεύουν ότι το να κάθεσαι στο φράκτη είναι αποδεκτό. Σας ζητάμε να επιλέξετε τώρα - επιλέξτε να πιστέψετε ότι η Εποχή του Φωτός έχει ανατείλει - και ακολουθήστε την με τις πράξεις σας, με τέτοιο τρόπο ώστε οι προθέσεις, τα λόγια και οι πράξεις σας να είναι όλα θετικά προσανατολισμένα προς έναν κόσμο που βασισμένο στην Αγάπη και την Ειρήνη. 

  
 Η συμβολή σας παίζει σημαντικότατο ρόλο - οι πεποιθήσεις σας είναι μέρος της πραγματικότητας της συναίνεσης. Με το να υποθάλπετε αμφιβολίες και να χρονοτριβείτε μέχρι τη βελτίωση της δικής σας ζωής, επηρεάζετε όλα τα άλλα όντα στον πλανήτη σας.

  Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τη διαφορά - αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που είστε εδώ αυτή τη στιγμή. Ακριβώς εδώ, ακριβώς τώρα, αδράξτε τη στιγμή σας, αγαπημένοι. 

 Η Ώρα Είναι Τώρα!


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Δανάη Πλειάδεια (Danae Pleiades)

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα