Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σεληνιακή διατροφή – Ηλιακή διατροφή


                               

Η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών και η στροφή προς τη χορτοφαγία, το βεγκανισμό και την ωμοφαγία, δεν είναι ένα καπρίτσιο κάποιων ‘νεοεποχιτών’, αλλά έχει να κάνει με το ξεπέρασμα της σεληνιακής φύσης και της μητρικής προσκόλλησης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό πνευματικό επίπεδο. Δηλαδή με το να υιοθετήσουμε νέες, πιο υγιεινές και κυρίως συνειδητές διατροφικές συνήθειες, κάνουμε βήματα προς την εξέλιξη, την αυτό-ενεργοποίηση και το ξεπέρασμα της αυτόματης, μηχανιστικής και κληρονομημένης φύσης μας. Ο πνευματικός άνθρωπος δεν έχει συνήθειες, λειτουργεί συνειδητά. Δεν κάνει κάτι απλά επειδή το έκαναν/κάνουν οι γονείς, οι πρόγονοι και η κοινωνία, αλλά επιλέγει κάθε του πράξη ώστε να είναι σύμφωνη με ανώτερα ιδανικά και να ωθεί σε εξέλιξη, σε περισσότερη χαρά, ελευθερία, δημιουργικότητα.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που υπάρχει μια έξαρση χορτοφάγων και δημιουργείται ένα κίνημα για το ξεπέρασμα βλαβερών διατροφικών συνηθειών. Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε σε μια κρίσιμη φάση της εξέλιξης συλλογικά, στην οποία καλούμαστε να αποβάλλουμε τη σεληνιακή μας φύση, την αδρανή μας φύση, τις χαμηλοκραδαστικές ενεργειακές και βιολογικές κληρονομιές. Η διατροφή είναι αυτή που χτίζει το σώμα, και οι πεθαμένες τροφές χτίζουν ένα νεκρό σώμα, σε αντίθεση με τις ζωντανές τροφές. Επιπλέον, η χρήση ζωικών προϊόντων ενέχει βαρύ κάρμα, το οποίο εγκλωβίζει τον άνθρωπο πνευματικά και δεν τον αφήνει να εξελιχτεί και να βιώσει ελευθερία και χαρά, και μένει έτσι στον χαμηλοκραδαστικό υπνωτισμό και την κατάθλιψή του, αλλά και την παραφροσύνη του, καθώς το φόνο των ζώων μόνο παράφρονες μπορούν να τον διαπράξουν και να τονπαραγγείλουν.

Γι’ αυτό λοιπόν σε αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων παρουσιάζεται η ανάγκη για στροφή στην (χορτοφαγική) ωμοφαγία, στις ζωντανές τροφές δηλαδή, οι οποίες φορτίζουν το σώμα με ενέργεια/πράνα, αντί να το κουράζουν, να το απομυζούν και να το γερνούν. Στη παρούσα φάση της εξέλιξης, η ωμοφαγία είναι μέρος της ηλιακής διατροφής. Αργότερα, θα μπορούμε να τρεφόμαστε κατευθείαν από την ηλιακή ενέργεια, να γίνουμε breatharians δηλαδή, αλλά χρειάζεται πρώτα η συλλογική μετάβαση στην ωμοφαγία (και πριν από αυτό στη χορτοφαγία φυσικά).

Πρέπει να ξέρουμε ότι οι νεκρές τροφές συντηρούν το σεληνιακό, αδρανές σώμα, και η κατάσταση του σώματος με τη σειρά της επηρεάζει και μορφοποιεί το νου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί όσο θα ρίχνουμε τοξικές και νεκρές τροφές στο σώμα μας, δεν μπορούμε να αναμένουμε ότι θα έχουμε ανάλαφρο, ενεργοποιημένο, χαρούμενο και δημιουργικό νου. Με τις νεκρές τροφές ο νους μας θα είναι ληθαργικός, θολωμένος, καταθλιπτικός, ‘πεσμένος’, χωρίς την ικανότητα για νοητικές υπερβάσεις και νέες εμπνεύσεις, ενώ θα λειτουργεί την εγκλωβιστική τετράγωνη, αυτοματιστική ‘λογική’.

As the food, so the mind; as the mind, so the thought; as the thought, so the act. -Sai Baba

Έτσι, επανάσταση απέναντι στις συλλογικές και κληρονομημένες ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες, ουσιαστικά σημαίνει επανάσταση απέναντι στον αυτόματο, υπνωτιστικό, σεληνιακό τρόπο ζωής. Ένας πνευματικός άνθρωπος είναι ηλιακός άνθρωπος και λειτουργεί σύμφωνα με το μελλοντικό του όραμα και όχι βάσει κοινωνικών προγραμματισμών και πλύσης εγκεφάλου. Και φροντίζει οι καθημερινές του πράξεις να ελευθερώνουν το ηλιακό, δημιουργικό του δυναμικό, αντί να το ρίχνουν σε ύπνο. Τροφές όπως τα γλυκά, τα κρέατα, τα μαγειρεμένα κι επεξεργασμένα φαγητά, και οι ηδονιστικές τροφές γενικώς, ρίχνουν το πνεύμα σε ύπνο. Ο ηδονισμός είναι ύπνος.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα