Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Λογισμικό Πρόβλεψης Εγκλήματος!!

Σιάτλ αστυνομία θα χρησιμοποιεί πλέον την τεχνολογία πρόβλεψης του εγκλήματος

Σιάτλ

Ο δήμαρχος Σιάτλ Mike McGinn και ο αρχηγός της αστυνομίας John Diaz αποφάσισαν την χρησιμοποίηση λογισμικού  πρόβλεψης του εγκλήματος  και ανακοίνωσαν ότι δύο τεμένη στα νοτιοδυτικά και  Ανατολικά  θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν το λογισμικό που είναι γνωστό ως PREDPOL ,  η  "έξυπνη αστυνόμευση».

"Το  λογισμικό έξυπνη αστυνόμευση  εκτιμάται ότι είναι δύο φορές αποτελεσματικότερο ως αναλυτής δεδομένων από τον άνθρωπο στην επεξεργασία της ίδιας πληροφορίας. Είναι όλα μέρος της προσπάθειάς μας να οικοδομήσουμε ένα ευκίνητο, ευέλικτο και καινοτόμο αστυνομικό τμήμα που να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού », δήλωσε ο Diaz.
Το πρόγραμμα αποτελείται από ένα μαθηματικό αλγόριθμο παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιείται στην πρόβλεψη των σεισμών. Κοινωνιολογική ενημέρωση όσον αφορά εγκληματική συμπεριφορά των τελευταίων πέντε χρόνων μπορεί  να προβλέψει το πότε και πού ένα μελλοντικό έγκλημα θα λάβει μέρος, σε μια περιοχή 500-τετραγωνικών ποδιών .
"Αυτή η τεχνολογία θα μας επιτρέψει να προλαμβάνουμε και όχι να αντιμετωπίζουμε το έγκλημα . Η επένδυση αυτή , σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες εργασίες αστυνόμευσης , θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε στο σχέδιο '20 / 20 στην χρησιμοποίηση των δεδομένων από τους αξιωματικούς μας στην προσπάθειά τους να κάνουν  τους δρόμους μας πιο ασφαλείς », δήλωσε ο McGinn κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης Τύπου.
Μόλις τον Απρίλιο, η αστυνομία σχεδιάζει να αναπτύξει το λογισμικό σε κάθε περιφέρεια της πόλης. Υ Υποστηρικτές των Πολιτικών  ελευθεριών  αμφισβητούν  εάν το λογισμικό έχει τη δυνατότητα να συλλέξει στοιχεία για συγκεκριμένα πρόσωπα.
"Δεν έχουμε πρόθεση να κινηθούμε ενάντια στην ατομική ελευθερία. Θα δημιουργηθούν - δικαίως -  μια ποικίλα Συνταγματικά προβλήματα σχεδόν αμέσως, »είπε ο Διευθυντής της PREDPOL υπεύθυνος  Κυβερνητικών Σχέσεων και Στρατηγικής Ryan Coonerty.
Υπό το φως της μυστικής συμμετοχής του Σιάτλ σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για TrapWire , ένα CCTV σύστημα επιτήρησης  που αναγνωρίζει τους ανθρώπους από τα πόδια και το πρόσωπο τους, πολλοί κάτοικοι δεν εμπιστεύονται την αστυνομία του Σιάτλ , η οποία βρέθηκε πρόσφατα υπό ομοσπονδιακή έρευνα για την αμφισβητήσιμη τακτική της .
Άλλες πρόσφατες τεχνολογίες επιτήρησης στης πόλης, όπως οι χρηματοδοτούμενες από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας  κάμερες παρακολούθησης σε δημοφιλή παραθαλάσσια περιοχή του Σιάτλ, οι οποίες  δείχνουν προς τα μέσα και  όχι προς την ακτογραμμή, όπως προορίζονται, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από τους κατοίκους του Σιάτλ.
Μόλις τον περασμένο μήνα, η αστυνομία σε Τακόμα, Ουάσινγκτον έλαβε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για το ίδιο λογισμικό πρόβλεψης του εγκλήματος. Η PREDPOL λέει, επίσης, ότι είναι σε συνομιλίες με την αστυνομία σε πάνω από 200 πόλεις σε όλον τον κόσμο που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο λογισμικό.
Από examiner
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα