Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΚΩΔΙΚΑΣ 3 συνέχεια....


              

ΚΩΔΙΚΑΣ 2 συνέχεια....

               

                                 

.) ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΑΔΕΛΦΙΑ...ο άνθρωπος είναι πολίτης δύο κόσμων. Απολαμβάνει δύο ξεχωριστά είδη εμπειρίας, το ύπαρ(πραγματικότητα) και το όναρ (όνειρο, φανταστικό). Καθένα έχει τη δική του ΛΟΓΙΚΗ και τα δικά του όρια κι ούτε υπάρχει φανερός λόγος για να θεωρηθεί το ένα πιο σημαντικό από το άλλο. Ο πρώτος κόσμος είναι ο κόσμος της παγιότητας, ο δεύτερος κόσμος αποτελεί εμπειρία διαφυγής από τα δεσμά του χρόνου, του χώρου....και όπως μας λέει ο Shelley… « η  ψυχή την ώρα της δημιουργίας, είναι σαν ένα σβησμένο κάρβουνο, που κάποια αόρατη επίδραση, όπως ένας αβέβαιος άνεμος, το ξυπνά σε μια λαμπρότητα παροδική»

Αυτός ο ΟΥΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ….μπορεί ν’ αγγίξει τις καρδιές μας και μας θερμάνει ευχάριστα….την ψυχή μας. ΑΔΕΛΦΙΑ.....Ο ΕΛΛΗΝ είναι η αρχή....και αυτό επιβεβαιώνεται από την ίδια τη λέξη ΕΛΛΗΝ:
ΕΛΛΗΝ=123...ήτοι : ΑΒΓ ….δηλα δή....η ΕΝ-ΑΡΞΙΣ της Ελληνικής Αλφαβήτου και Αριθμήσεως.
Ο ΕΛΛΗΝ  με την συνεχή ροή της κίνησις …οφείλει να έλθει σ’επαφήν με το Ανώτερο Θείον Ον, γι’ αυτό χρησιμοποιεί τον Ναό.
ΝΑΟΣ=321    [ΕΛΛΗΝ=123 / ΝΑΟΣ=321]...ακριβώς αντίθετη αρίθμησις.
Ο ΕΛΛΗΝ χρειάζεται όμως και την Γνώσιν την οποίαν θα λάβει μέσω της Ελληνικής Γλώσσης, …ΓΛΩΣΣΑ=1234……δηλα δή...ο ΕΛΛΗΝ=123 χρειάζεται το 4, ώστε να καταστεί η ΓΛΩΣΣΑ ωφέλιμος  γι’ αυτόν. Το 4 είναι το τελευταίο στοιχείον της γαίας…..το ΠΥΡ=580=13=>4.
[ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΑΙΑΣ: ΓΗ/ΥΔΩΡ/ΑΗΡ/ΠΥΡ ]……όπου ΠΥΡ….ήταν αυτό που έδωκεν απλόχερα….ο ΠΡΟ-ΜΗ-ΘΕΑΣ….δηλα δή ….. Η  ΓΝΩΣΙΣ…..τον οποίο στην συνέχεια τιμώρησε ο ΖΕΥΣ=9 ….και ο ΑΕΤΟΣ=9….του κατέτρωγε,,,,το ΗΠΑΡ=9….ήτοι….999.
Για όσους δεν έχουν θέασιν εις το 999……και δεν ακολουθούν την ΟΡΘΗ=7   ΓΡΑΦΗ=9….δηλαδή τηνΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ και την γνώσιν της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ, τότε παρουσιάζουν ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ= 124…..όπου παρατηρείται η έλλειψις του αριθμού 3 στη λέξη ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ....δηλα δή...τους λείπει η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ: ( ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ / ΑΘΗΝΑ ).
Ούτως για όσους λοιπόν επικρατεί η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ……χρειάζεται οπωσδήποτε ΙΑΣΙΣ=421
[ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ=124 / ΙΑΣΙΣ=421]....ακριβώς αντίθετη αρίθμησις.
Η ΟΔΟΣ προς το ΦΩΣ=1500=>6…..έρχεται δια μέσω του Ε=5…..εις το  επόμενον στοιχείον της ΓΑΙΑΣ …όπου την περιλούζει….και είναι ο ΑΙΘΗΡ. Με την εμφάνιση του Ι=10…..της Ιεράς Τετρακτύος …..μετατρέπεται….σε  ΕΙ=5+10=15=>6. ……δηλα δή  η εμφάνισις του ΕΞ/6….του πρώτου ΤΕΛΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ....ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
Ίνα μετατραπεί το κάθε ανθρώπινο Όν ως Ε(ΛΛΑΝΙΟΣ)- Ι (ΦΙΓΕΝΗΣ)……οφείλει…..να κοιτάΕΙ….ψηλά ατενίζοντας τον αριθμό 9=ΘΗΤΑ. Ο Πυθαγόρειος αριθμός ΕΝ-Νέα-(ρχή)…..ή αλλιώς  ΕΝ-ΝΕ-Α…..δηλα δή  ηΕΝΝΕΑΣ….παράγεται από φιλοσοφικής απόψεως και αριθμητικής, από την γνωμονική μονάδα δι’ απλής αυτογεννήσεως της....πέραν της αρχικής , ήτοι:
Αρχική τριαδική μονάς(=3)+2 φορές αυτογέννησις (2Χ3)  ή αριθμητικά 3+(2Χ3)=9-ΕΝΝΕΑΣ. Οι Πυθαγόρειοι επρέσβευαν ότι η ΕΝΝΕΑΣ....ήτο η «Κόρη» προελθούσα από την Μητέρα και τον Πατέρα με αυτογέννησι εκ του Πατρός, πράγμα που και επιβεβαιούται ως εξής:
ΠΑΤΗΡ=489=>21=>3=αρχική γέννησις του Πατρός(3) από την έλξιν της αρχικής Μονάδος(1) από το Χάος(2).
ΜΗΤΗΡ=456=15=>6=(2Χ3)=πρώτη αυτογέννησις του 3 προς δημιουργίαν της εξάδος (ΣΥΝ-ΠΑΝ).
ΚΟΡΗ=198=18=>9=(3Χ3)=δευτέρα αυτογέννησις της τριαδικής μονάδος, ήτοι συνολικά: (1+2)+(2Χ3)=9…..δηλα δή    ΕΝΝΕΑ=ΕΝ-ΝΕ-Α=111.
ΑΙ ΜΟΙΡΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ....του ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ είναι 360ο. Εις τον αριθμόν αυτόν ορούμε το 36…..που μας υποδηλώνει τους (Πρωθιερείς)……ενώ το (ΜΗ-ΔΕΝ)……είναι αόρατον…..και οφείλει να θεαθεί εις τον αριθμόν 9=ΠΝΕΥΜΑ…..ώστε να υπάρχει φυσική ροή στην ακολουθία; 3 …6….9.
[ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ= ΠΙΝΑΞ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ]=10236
[Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΣ ΚΩΔΙΞ]=10236
Ε.Ι. 9 συνεχίζεται...)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα