Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

22 Απαγορευμένες Τοποθεσίες Από το Google Maps!!


dick2
1. Baker Lake Inuit έδαφος στο βόρειο Καναδά
Ένας άνδρας ο οποίος συστήθηκε ως «Δρ Boylan », λέει ότι στον σκοτεινό χώρο σε αυτή την εικόνα και σε ορισμένες άλλες περιοχές, κρύβονται  εξωγήινοι φάροι.

2. Αεροπορική βάση Ramstein, Γερμανία
Η αεροπορική βάση του ΝΑΤΟ είναι το σημείο εκκίνησης για τις δυνάμεις της «Επιχείρησης Απελευθέρωσης του Ιράκ» και, για το λόγο αυτό, βέβαια, μπορεί να είναι ένας στόχος για τρομοκρατικές επιθέσεις. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί  κόβεται από το Google Maps.
3. Βορειοδυτικό Ειρηνικός, ΗΠΑ
Τι ακριβώς δεν βλέπουμε σε αυτή τη φωτογραφία; Αυτή η θέση βρίσκεται κοντά στα σύνορα των κρατών της Ουάσιγκτον και του Όρεγκον. Οι συνομοσιολόγοι έχουν ελέγξει τον τόπο και δεν βρήκαν τίποτα αξιόλογο, εκτός από έναν   φράχτη  χωρίς  είσοδο.
4. Διυλιστηρίου Szazhalombatta, Ουγγαρία
Αυτό είναι ένα από τα πιο περίεργα δείγματα λογοκρισίας στο Google Maps - αυτό το μέρος είναι βαμμένο πράσινο.Η περιοχή του εργοστασίου έχει αφαιρεθεί, τα κτίρια διαγράφονται, και αυτό που μπορείτε να δείτε είναι το πράσινο.
5. Huis Ten Palace, Ολλανδία
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η ολλανδική βασιλική οικογένεια θα μπορούσε να είναι ο πρωταρχικός στόχος για ένα τρελό τρομοκράτη, αλλά το Βασιλικό Παλάτι Huis Ten παραμένει blured στο Google Maps, όταν προβληθεί από οποιαδήποτε γωνία. (Ωστόσο, η γύρω περιοχή και τα δέντρα μπορεί να τα δει κανείς από κοντά  με κρυστάλλινη διαύγεια, έτσι δεν είναι σίγουροι για το τι είναι το σημείο.
6. Άγνωστη περιοχή, Ρωσία
Κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται στην περιοχή. Μια άποψη - ότι υπάρχει ένα «ραντάρ ή σύστημα παρακολούθησης πυραύλων", και μερικοί λένε ότι μια εικόνα έχει τοποθετηθεί  από άλλη περιοχή της Ρωσίας.
7. Mobil Oil Corporation, Μπάφαλο, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Μερικοί έχουν επικρίνει την εταιρεία Mobil Buffalo για θόλωμα των εικόνων, λέγοντας ότι οι εταιρείες πετρελαίου δεν αποτελούν στόχους πολύ  τρομοκρατών. Από την άλλη πλευρά, δεν γνωρίζουμε τι πιστεύουν οι ίδιοι οι τρομοκράτες .
8. Βόρεια Κορέα
Δεν θα το δείτε στο Google Maps, δεδομένου ότι το σύνολο της χώρας υπάρχει και στις φωτογραφίες, αλλά όχι επισήμανση των δρόμων, τα ονόματα των δρόμων ή λεπτομέρειες  οποιουδήποτε άλλου προσδιορισμού .
9. Airbase σε Ρεμς, Γαλλία
Οι λόγοι για τους οποίους αυτή η αεροπορική βάση είναι κλειδωμένη στο Google Maps, είναι άγνωστοι.



/ /]]>
10. Indian Plant Power Point, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες στον τομέα της ενέργειας, το εργοστάσιο δεν είναι αρκετά ισχυρ;o για να αντέξει ένα σεισμό, όπως αυτ;on που κατέστρεψε πρόσφατα την Ιαπωνία, και εάν συμβεί ένας σεισμός , οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές.
11. Volkel Αεροπορική Βάση, Ολλανδία
Τα WikiLeaks δημοσίευσαν διπλωματική αλληλογραφία, η οποία επιβεβαιώνει την παρουσία πυρηνικών όπλων στο έδαφος της βάσης, ίσως γι 'αυτό είναι θολή.
12. HAARP, Hakon, Αλάσκα, ΗΠΑ
Το HAARP.. Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες εργασίες, η οποία διεξάγεται σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες
13. Mazda Raceway Laguna Seca,  Salinas, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Αυτό είναι ένα από τα πιο παράξενα παραδείγματα της λογοκρισίας στο Google Maps: Raceway Laguna Seca in  Salinas  Καλιφόρνια. Το περίεργο σε αυτό, είναι το γεγονός ότι είναι προφανώς μία αβλαβή πίστα.
14. Βαβυλώνα, Ιράκ
Αν και η γύρω περιοχή είναι πλήρως ορατή, η πόλη της Βαβυλώνας  είναι θολή. Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι αυτό  κατά κάποιον τρόπο σχετίζεται με τους ντόπιους επαναστάτες.
15. Tantauco Εθνικό Πάρκο, Χιλή
Για κάποιο λόγο, το αποθεματικό των απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών έχει αποκοπεί εντελώς από το Google Maps, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το γιατί.
16. Elmira σωφρονιστικό ίδρυμα, ΗΠΑ
Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο φυλακή στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Ίσως, μετά από τις ταραχές σε φυλακή της Αττικής  και πολλά περιστατικά εξεγέρσεων και μαζικών αποδράσεων σε όλο τον κόσμο, οι αρχές μπορεί πραγματικά να ανησυχούν για το ενδεχόμενο διαφυγής με ελικόπτερο.
17. Alexei Miller House, Ρωσία
Σύμφωνα με τη Wikipedia, ο τόπος αυτός είναι ένα «ιδιωτικό ανάκτορο του Αλεξέι Μίλερ της Gazprom ."
18. Συνταγματάρχης Sanders
Αυτό είναι το πιο περίεργο γεγονός του Google: Ο Colonel Sanders, το πρόσωπο στο Kentucky Fried Chicken, δεν εμφανίζεται σε ένα ενιαίο πλάνο του Google Street View. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, σύμφωνα με εκπροσώπους της Google, ο Sanders είναι ένα πραγματικό πρόσωπο, και οι εικόνες από πραγματικούς ανθρώπους πρέπει να είναι δυσδιάκριτες.
19. Νήσοι Φερόε,  Δανία
Πιστεύεται ότι στην περιοχή αυτή υπάρχουν ορισμένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
20. Κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ,  Πορτογαλία
 Χόρτο τοποθετείται πάνω από το κτίριο. κανείς δεν ξέρει γιατί στα σίγουρα.
21. Seabrook πυρηνικός σταθμός, New Hampshire
Επειδή είναι πυρηνική ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ και μπορεί να δεχθεί επίθεση από  τρομοκράτες.
22. Σιλό πυραύλων, Ισπανία
Σύμφωνα με έναν ερευνητή, "Στο χώρο αυτό υπάρχει ένα μικρό κτίριο με κάτι που μοιάζει με ένα σιλό πυραύλων στη μέση. Τι παράξενο - η ζώνη αυτή δεν είναι κλειδωμένη σε Χάρτες Yahoo!, αλλά στο Google Maps, είναι θολή.

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα