Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Sandy Hook, συμπτώσεις ή ένα μεθοδευμένο σχέδιο;



Για τους ανθρώπους που σχεδιάζουν αυτές τις τελετές, είναι επιτακτική ανάγκη η συμμετοχή του κοινού, έτσι ώστε να επινοήσουν τρόπους ότι τα τελετουργικά και οι θυσίες τους, μπορούν να μεταδοθούν σε όλο τον κόσμο.Με τον τρόπο αυτό αξιοποιούν τα συναισθήματα και τρέφονται από τη θλίψη της μάζας , έτσι οι τελετουργίες τους απαιτούν μαζική συμμετοχή του κοινού. Είναι ο δικός τους κανόνα  για να μας πουν εκ των προτέρων τι σχεδιάζουν, και το κάνουν αυτό με  σύμβολα, αριθμολογία, χειρονομίες και άλλα κρυμμένα στοιχεία.








 Θα ήθελα να παρακαλέσω να παρακολουθήσετε το vid πριν από την ανάγνωση του blog. 

Την Παρασκευή 14η του Δεκεμβρίου ου 2012, 20 ετών, ο Adam Lanza alledgedly πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του Nancy Lanza, στη συνέχεια, πήγε στο Δημοτικό Σχολείο του Sandy Hook  , κάποια στιγμή πριν από 09.30 π.μ., φέρεται να άνοιξε  πυρ, σκοτώνοντας 20 παιδιά και 6 ενήλικες . Στη συνέχεια γύρισε το όπλο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. Σύνολο νεκρών 28.





Ο αριθμός 7 είναι πολύ σημαντικός και εμφανίζεται συνεχώς. 
Όπως μπορείτε να δείτε καθαρά από το πώς παρουσιάζονται τα ονόματα και οι ηλικίες, υπάρχουν 4 ομάδες κοριτσιών των 6 ετών , και 2 ομάδες αγοριών πάλι 6 ετών .
Επίσης Δύο 7χρονα κορίτσια και δυο 7χρονα αγόρια.


Η 14η Δεκεμβρίου 2012 υπήρξε μία προσπάθεια περιορισμού  στο δικαίωμα των Αμερικανών να φέρουν όπλα. Στις 15 Δεκέμβρη του 1791 η δεύτερη τροποποίηση προστέθηκε στο Σύνταγμα των ΗΠΑ. Αυτή η τροποποίηση  προστατεύει το δικαίωμα του λαού να κρατήσει και να φέρει όπλα. Στις 20 του Δεκέμβρη, 2012 ο Ομπάμα υποσχέθηκε να βάλει όλο το κύρος του ώστε να αλλάξει η  νομοθεσία ελέγχου των όπλων!


Σύμφωνα με τον Κοινωνικό Δείκτη Ασφαλείας Θανάτων των ΗΠΑ , ο Adam Lanza πέθανε στις 13 Δεκεμβρίου, την ημέρα πριν τους πυροβολισμούς! Ο θάνατός του καταγράφηκε στο New Hampshire, το οποίο είναι δύο πολιτείες μακριά από το Κονέκτικατ!Η Nancy έχει καταχωρηθεί να πεθαίνει στις 14, αλλά ο θάνατός της είναι επίσης εγγεγραμμένος στο New Hampshire, έτσι έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν ήδη νεκρός  να διαπράττει αυτό το άθλιο έγκλημα, πριν αυτοκτονήσει για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες!  Πηγη

Στιγμιότυπο οθόνης από GenealogyBank.com


Ο 'Ανταμ γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1992, η οποία ήταν η επόμενη  ημέρα των 66ων γενέθλιων της Βασίλισσας . Την ημέρα που γεννήθηκε μια έκρηξη στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικού σκότωσε 206 άτομα, τραυμάτισε 500 και άφησε 15.000 άστεγους.

Η Nancy Lanza γεννήθηκε στις 6 Σεπτέμβρη του 1960, 06/09/60 666

Στις 6 Σεπτέμβρη 1983 η Pipa Middleton, η αδερφή της Κέιτ γεννήθηκε, και στην 6η του Σεπτεμβρίου, 3114 π.Χ., ξεκίνησε το ημερολόγιο των Μάγια (long count calendar) , το οποίο έληξε στις 21/12 / 2012 .


Οι βασιλιάδες και οι άλλες παγκόσμιες ελίτ,  δεν γιορτάζουν γενέθλια και επετείους της ζωής όπως εμείς,  γιορτάζουν επετείους των ζωντανών και νεκρών, και σηματοδοτούν αυτές τις περιπτώσεις με το θάνατο και τη θυσία. Η 14η Δεκέμβρη του 1895 είναι η Ημέρα γέννησης του Πατέρα της βασίλισσας King George VI και 14 Δεκεμβρίου 2012 συμπληρώθηκαν 117  χρόνια από τη γέννησή του. (1 1 7 = 9, αριθμός θανάτου τους).
Ο Βασιλέας Παύλος στην Ελλάδα , επίσης, γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1901, ήταν ξάδελφος του Πρίγκιπα Φιλίππου και την 14η Δεκ. φέτος συμπληρώθηκαν 111 χρόνια από τη γέννησή του!

Στο Βουδισμό ξέρουν πότε η ψυχή του Βούδα πρόκειται να ενσαρκωθεί, έχουν σημάδια και οιωνούς που τους ειδοποιούν, και όταν η νέα ψυχή φτάνει ,έχουν οριστεί εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί ότι  αυτή είναι η ενσάρκωση, δηλαδή: σετ μπολ και κομπολόγια τοποθετούνται μπροστά στον υποψήφιο , και αυτός πρέπει να επιλέξει το σωστό μπολ και  τις χάντρες που χρησιμοποίησε στην τελευταία ενσάρκωση του. Όσο πιο πολύ ερευνώ τόσο περισσότερο είμαι πεπεισμένη ότι η παγκόσμια ελίτ και οι βασιλιάδες  γνωρίζουν επίσης τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους και  αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους  οι ημερομηνίες που σχετίζονται με προ πολλού βασιλιάδες και βασίλισσες είναι τόσο σημαντικές για αυτούς.

Στις 14 Δεκ 1799 George Washington πέθανε, ο οποίος ήταν ένας από τους  πιο διάσημους Τέκτονες  στον κόσμο , και η μασονική Στοά του Sandy Hook βρίσκεται στην Washington Avenue, η οποίο οδηγεί στην οδό  Dickenson  μέσω του δρόμου Riverside, όπου το σχολείο του Sandy Hook βρίσκεται. (Dick-in-son, κακή επιλογή ενός ονόματος δρόμου για ένα δρόμο που οδηγεί σε ένα σχολείο!)

Στις14 Δεκέμβρη του 2012 ήταν η 213 η επέτειος του θανάτου του, (2 +1 +3 = 6, η οποία είναι ένα ανεστραμμένο 9). Τα ονόματα των θυμάτων ως επί το πλείστον παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά, με  την Μπέικον Charlotte στην κορυφή της λίστας.Η Charlotte γεννήθηκε 22 Φεβρουαρίου, η οποία απλώς τυχαίνει να είναι επίσης η ημέρα γέννησης του Ουάσιγκτον !

Στην έρευνά μου για το  Aurora ο  Φράνσις Μπέικον έπαιξε στο σημαντικό ρόλο, όπως και η θέση του Washing Monument , αν πάρουμε μια ευθεία γραμμή από το κέντρο της Sandy Hook Σχολής έως  το Washing Monument η απόσταση είναι ακριβώς 425,81 KM. 4 2 5 = 11, 8 1 = 9, ένα άλλο 9/11.

Αυτή είναι η εικόνα που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου  "Σχολείο Sandy Hook  1956», επίσης 9/11, 5 +6 = 11, και το 9.






Η Charlotte Bacon  γεννήθηκε στις 2/22/2006, στις 2/22/1371 ο Robert II έγινε βασιλιάς της Σκωτίας και ξεκίνησε η δυναστεία των Stuart!Στα 6τα γενέθλια της Charlotte τον περασμένο Φεβρουάριο,συμπληρώθηκαν 641 χρόνια από την έναρξη του Οίκου των Stuart, 6 +4 +1 = 11! (HS)


Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, σύζυγος της βασίλισσας Βικτωρίας, επίσης, πέθανε στις 2/22 το 1861. Η σημερινή Βασίλισσα και ο Πρίγκιπας Φίλιππος κατεβαίνουν από αυτόν τον γερμανικό γάμο. 17 χρόνια μετά το θάνατό του, την ίδια ημέρα, έχασε την ζωή της η κόρη τους Alice ,  η Μεγάλη γιαγιά του πρίγκιπα Φιλίππου.

Η 14η Δεκ. ου είναι η εορτή του Ιωάννη του Σταυρού, και η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σχολείο  του Sandy Hook, 0,22 KM για να είμαστε ακριβείς, και ακριβώς δίπλα στον Άγιο Ιωάννη είναι ο μασονικός ναός του Sandy Hook, Hiram 18 , επίσης 0.22 Km (11 +11) από το σχολείο. 

O St John δεν φημίζεται , εκτός από το ποίημα του "Dark Night of the Soul", "Dark Knight  of the Soul  από τον Mark D. White είναι ένα βιβλίο για τη φιλοσοφία του Batman! Στη συνέχεια, βέβαια, υπάρχει το Dark Knight Rising, η ταινία που προβαλλόταν κατά τη διάρκεια της σφαγής στην Aurora, συμπτωματικά βεβαίως, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ταινία δείχνει ένα χάρτη με το Sandy Hook  να σημειώνεται σε αυτόν!

Ο χάρτης της Gotham που εμφανίστηκε στο "Dark Knight Rising" ταινία.

Ο πιο διάσημος στην πραγματική ζωή  Ιππότης είναι ο Prince William, ο οποίος είναι ένας Ιππότης Garter και Ιππότης του αρχαίου Τάγματος του Thistle. Πρόκειται για δύο πολύ διάσημους τίτλους, οι οποίοι χορηγούνται σε πολύ λίγους!



Σε μια άλλη παράξενη συστροφή, ο John Kennedy Jr, η σύζυγός του Carolyn Bassette-Κένεντι και η αδελφή της Lauren σκοτώθηκαν  όταν το μικρό αεροσκάφος που ταξίδευαν  συνετρίβη στον Ατλαντικό Ωκεανό ακριβώς έξω από Αμπέλι της Μάρθας. (Η Σύζυγος του George Washington ονομαζόταν Μάρθα, και ένα από τα κοριτσάκια ονομαζόταν Caroline, η μεγαλύτερη αδελφή του Ιωάννη  επίσης ονομάζεται Caroline)
Πέθαναν στις 7/16/99, (666) και το αεροπλάνο έπεσε ακριβώς 191 χιλιόμετρα από την Sandy Hook Σχολή! 9/11. 

Η Nancy Lanza γεννήθηκε στις 6 του Σεπτεμβρίου του 1960, μοιράστηκε τα γενέθλια της με τον Joseph P. Kennedy ο οποίος γεννήθηκε 6 Σεπτέμβρη, 1888.  Μέσω του Ιωσήφ η οικογένεια Κένεντι ανήλθε σε πολιτικό και κοινωνικό  προσκήνιο .



Ο JF Kennedy δολοφονήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1963, και 14 Δεκεμβρίου  είναι 22 ημέρες αργότερα.Η Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη και η μασονική στοά είναι  0,22 χιλιόμετρα  μακριά από το σχολείο.
Στις 22 Ιουλίου οι στάχτες του John Kennedy Jr και της  Carolyn Lauren  διασκορπίστηκαν στην  ακτή ,στο Αμπέλι της Μάρθας (Martha’s Vineyard).
Ο JF Kennedy αντιμετώπισε τον Ρίτσαρντ Νίξον για την προεδρία, ο Νίξον πέθανε στις 22 Απριλίου του 1994, ο Adam Lanza γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1992. Πέθανε στα δεύτερα γενέθλια του Lanza.
Ο Νίξον γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1913,η Kate Middleton στις 9 Ιανουαρίου 1982. Γεννήθηκε στις 69 Νίξον ουγενέθλια.

Πέρυσι ανάρτησα ένα τεράστιο ποσό  πληροφοριών σχετικά με τιςπροσχηματισμένες Mega τελετουργίες, η χρονιά ξεκίνησε μαζί με το ημίωρο  σατανικό τελετουργικό της Madonna  στο Superbowl, που ακολουθήθηκε από το θάνατο της Whitney Houston, το σώμα της οποίας βρέθηκε μπρούμυτα σε ένα ρηχό λουτρό, γεμάτο κοψίματα και εγκαύματα και θεωρήθηκε ατύχημα! Όπως ξέρουμε, το νερό είναι υψίστης σημασίας στις τελετουργίες τους, ο θάνατος της Whitney ήταν η έναρξη ενός χρόνου σατανικών τελετουργιών, που άρχισε να διαδραματίζεται σε ένα στάδιο που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο.

Για τους ανθρώπους που σχεδιάζουν αυτές τις τελετές, είναι επιτακτική ανάγκη η συμμετοχή του κοινού, έτσι ώστε να επινοήσουν τρόπους ότι τα τελετουργικά και οι θυσίες τους, μπορούν να μεταδοθούν σε όλο τον κόσμο.Με τον τρόπο αυτό αξιοποιούν τα συναισθήματα και τρέφονται από τη θλίψη της μάζας , έτσι οι τελετουργίες τους απαιτούν μαζική συμμετοχή του κοινού. Είναι ο δικός τους κανόνα τους για να μας πουν εκ των προτέρων τι σχεδιάζουν, και το κάνουν αυτό με  σύμβολα, αριθμολογία, χειρονομίες και άλλα κρυμμένα στοιχεία.



"SH", έχω τουλάχιστον 3 αρχεία για το "SH", κάθε αρχείο είναι γεμάτο με πληροφορίες, όχι σχετικά με  το Sandy Hook, αλλά για την χειρονομία "SH".

Ο δείκτης στο δεξί χέρι είναι το δάχτυλο που συνήθως χρησιμοποιείται κατά τη λήψη της SH χειρονομίας, σε όλες τις μυστικές κοινωνίες που κάνουν τους όρκους και με αυτόν τον τρόπο το μέλος δείχνει την πρόθεσή του να μην προδώσει ποτέ την αδελφότητα, ή  να αποκαλύψει τα μυστικά της σε άλλες ομάδες. Ο δείκτης έχει γίνει το σύμβολο για αυτούς τους μυστικούς όρκους , ενώ κατά την έρευνα μου σχετικά με τους   Βρετανούς βασιλιάδες, εξεπλάγην από την ποσότητα των παλαιών πορτρέτων όπου ο δείκτης ήταν εμφανώς προεξέχων από τα υπόλοιπα δάχτυλα.




Η "SH" χειρονομία χρονολογείται πίσω στο δικαίωμα Horus!

Εδώ στη Βόρεια Ιρλανδία η Hazel Stewart καταδικάστηκε σε 18 χρόνια για την συμμετοχή της στη δολοφονία του συζύγου της, και της γυναίκας του εραστή της  το 1991, είχε χωρίσει αργότερα με τον εραστή της, αλλά οι δολοφονίες κρατήθηκαν μυστικές και από τους δύο για σχεδόν 20 χρόνια. 
Στις 3 Αυγούστου 2012 η 11 ετών Tia Sharp εξαφανίστηκε από το σπίτι της γιαγιάς της,  κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων  κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο,εκεί που η  γιαγιά του εραστή της Stuart Hazel συνελήφθη για τη δολοφονία της  λίγες ώρες πριν βρεθεί το σώμα της .


Οι Πρίγκιπες William και Harry κατάγονται  από τον Οίκο των Stuart από την πλευρά της μητέρας τους Diana. Η άμεση ανδρική γραμμή του Οίκου των Stuart χάθηκε, όταν ο James V, Βασιλιάς της Σκωτίας πέθανε. Πέθανε στις 14, Δεκεμβρίου του 1542! (Οι πυροβολισμοί στο Sandy Hook επίσης  14η Δεκέμβρη). Ο James είχε 12 παιδιά, ονόμασε 4 από τους γιους του James όπως αυτόν, και ένα άλλο  Αδάμ. Ο σκοπευτής του Aurora ονομαζόταν James, και ο εκτελεστής του Sandy Hook Αδάμ! 

Η κόρη του Queen Mary της Σκωτίας τον διαδέχθηκε.

HS,  αγαπούν να αντιστρέφουν τα πράγματα, θεωρούν ότι η αναστροφή ή αντιστρέφοντας τα πράγματα δίνει επιπλέον δύναμη!


Απόδοση κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα