Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

O ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

                                
1. Kαθησε-Μονος-Ηρεμησε-Σκεψου. Ξεκαθαρισε και αποκρυσταλλωσε τη σκεψη σου.

2. Σταματα να ζεις στο παρελθον και προσπαθησε ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ τα ονειρα που ειναι απραγματοποιητα.

3. Αφησε τη φαντασια σου ελευθερη και οραματισου τους ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ στοχους σου, κι ας ειναι μακροχρονιοι.



4. Μοιρασε τους συγκεκριμενους στοχους σου σε εβδομαδιαιες εργασιες και ΓΡΑΨΕ τον προγραμματισμο σου και ημερομηνιες εκπληρωσης των εβδομαδιαιων στοχων σου. ΔΩΣΕ προτεραιοτητες.

5. Ξυπνησε το ΜΙΚΡΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΘΕΛΗΣΗ που κρυβεται μεσα σου, αναπτυξε και συγκεντρωσε καθημερινα ΘΗΡΙΩΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ πραγματοποιησης των στοχων σου.

6. Τοιχοκολλησε και διαβαζε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΘΕΤΙΚΑ ΡΗΤΑ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ και επικαλεσου τη βοηθεια αγαπημενων σου προσωπων για την αναπτερωση του ηθικου σου.

7. Να αποφευγεις τους αρνητικους και γκρινιαρηδες ανθρωπους. Αυτοι προσπαθουν να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ. Δεν ειναι μονο αντιπαραγωγικοι, ειναι και ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ.

8. Να θυμασαι: Ειναι πολυ πιο ωφελιμο για το πνευμα και τη ψυχη σου να προσπαθεις να μαθεις απο τους συνανθρωπους σου, ανωτερους και κατωτερους, παρα να ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ τις αδυναμιες τους. Κανενας δεν ειναι τελειος και ολοι εχουν κατι να προσφερουν.

9. Μην επιτρεψεις σε κανενα εμποδιο, κριτικη η περιστασεις να σε παρεκλινουν απο την πορεια σου. Ξεγραψε το ...''ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ''... Ο κοσμος, ουτως η αλλιως, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ θετικα σχολια.

10. Τραβα μπρος, με κριση παντα το συμφερον σου και την εκπληρωση των στοχων σου...και ξεκινησε την εφαρμογη του αριθμου 1 ΤΩΡΑ...και οχι αυριο το πρωι. Ν'αξιολογεις την πορεια εφαρμογης του προγραμματος σου καθε εβδομαδα.

11. ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ τις προσπαθειες σου ποτε. Αν σκεφτεσαι και εισαι ετοιμος να υποχωρησεις, μη φοβηθεις. Ειναι πολυ φισιολογικο. Η ανασφαλεια που φερνει τις προσωρινες υποχωρησεις ειναι ''ο απαραιτητος δρομος'' που πρεπει να περασεις για να φτασεις στην επιτυχια. Την επομενη μερα το πρωι θα αισθανθεις πολυ καλυτερα. ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ.

12. Να θυμασαι: ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ δεν πραγματοποιειται με τις πρωτες προσπαθειες. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ, μετα μαθε να επιμενεις σταθερα και μονιμα στην εκπληρωση των στοχων σου. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. Οι πετυχημενοι συνανθρωποι σου εγγυωνται την επιτυχια σου, γιατι περασαν απο τον ιδιο δρομο...ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ!

---άγνωστος copyright---

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα