Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Αλλαγή στη Γη και στην Συνειδητότητα των Ανθρώπων.... ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!




Οι ήχοι είναι συχνότητες!!!!!!!
Κάθε συχνότητα διεγείρει, ενεργοποιεί, θεραπεύει, συντονίζει και εξαγνίζει κυτταρικές τοξικές μνήμες γύρω από τα επτά τσάρκας.

Ο πλανήτης ανεβάζει καθημερινά τις δονήσεις του, και ήδη έχει μπει στα 13 hertzπαλμών. Αυτή η επιτάχυνση ξεκίνησε το 1996. Τότε η γη άνοιξε την φυλακή της στο κάλεσμα των γαλαξιακών γεννητόρων της.

Με την επιτάχυνση του άξονα της άρχισε να αποβάλει τις άχρηστες δεσμεύσεις της. Βάση αυτής της αυξανόμενης συχνότητας μεταβάλει την συνείδηση και το πνεύμα της Γης Έτσι είναι φυσικό αυτές οι συχνότητες να πιέζουν και να αλλάζουν την συνειδητότητα και την σκέψη των ανθρώπων.

Η πίεση συναισθημάτων και σκέψεων είναι επίπονη ανάλογα στο πόσο ο καθένας είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα κακώς κείμενα της ζωής τουΣυνείδηση είναι το ψυχικό αρχείο της καταγωγής μας.

 Σκέψη είναι η νόηση και η ανάλογη πνευματική ευφυΐα. Οι άνθρωποι που συντονίζονται με τις επιταχύνσεις των συχνοτήτων αυξάνουν την συνείδηση τους και γνωρίζουν την πραγματική τους φύση.

Έχουν δυνατή πίστη, και με την βοήθεια που έχουν από τους Ουράνιους και τον Ανώτερο Εαυτό τους δουλεύουν τα σκοτεινά κομμάτια της προσωπικότητας τους, βλέποντας τα χωρίς τις παρωπίδες των αδυναμιών. Πολλοί όμως άνθρωποι ζουν και κινούνται στις κατώτερες συχνότητες με αποτέλεσμα η αλλαγή να τους είναι δυσβάστακτη. Δεν θέλουν να βελτιωθούν και απορρίπτουν κάθε πνευματική βοήθεια. Έτσι διαβρώνονται τα ψυχικά και σωματικά τους κύτταρα με αποτέλεσμα να διαλύονται από ψυχολογικές και σωματικές ασθένειες.

Το θέμα είναι ότι η βοήθεια είναι δίπλα τους αλλά δεν θέλουν να αφήσουν τις διάφορες εξαρτήσεις τους. Οι αφυπνισμένοι οφείλουν να βοηθούν, χωρίς όμως να χάνουν την ισορροπία τους. Ένας ασφαλής τρόπος είναι να καλείτε τον Ανώτερο Εαυτό τους και να τους συνδέετε μαζί του καρδιά με καρδιά. Μια επιπλέον βοήθεια είναι να τους προβάλλετε νοητικά το Χριστικό Κωδικό.

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά στην γη ήδη δημιουργούνται δυο ζώνες συχνοτήτων.
Η επάνω ζώνη διάσωσης, που οι έμψυχοι άνθρωποι πάλλονται με τα hertz της διαμορφωμένης γης, και η κάτω ζώνη που κινείται στην άγνοια και την δυστυχία. Κάποιοι δυνατοί κατεβαίνουν στην κάτω ζώνη για να βοηθήσουν.

Δεν είναι βέβαια μόνοι, έχουν κοντά τους την βοήθεια των ουράνιων διδασκάλων και Αρχαγγέλων. Όταν μπαίνεις σε αυτά τα τοξικά πεδία χρειάζεται τόλμη, πίστη και δύναμη. Διότι κάθε αδυναμία την εκμεταλλεύονται οι σκοτεινοί. Πολλοί φωτεινοί πολεμιστές στην γη είναι μετασχηματιστές των ουράνιων πολεμιστών.

Ας είμαστε λοιπόν έτοιμοι για τις τεράστιες αλλαγές που θα γίνουν στον πλανήτη, και φυσικά στην Ελλάδα. Μέχρι τότε αγρυπνείτε, και συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας.

ΜΑΡΙΑ ΖΑΒΟΥ


«Κωδικός – Κλειδί ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ...»

Ο κωδικός - κλειδί ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ είναι κωδικός προστασίας και ενίσχυσης έναντι ασθενειών και ενεργειακών επιθέσεων.

Έχει δοθεί για δυνατή προστασία από τα φασματικά τοξικά νευρίδια, που έχουν εξαπλωθεί στον πλανήτη και εισχωρούν στην αύρα των ανθρώπων. Όταν τα νευρίδια αυτά εισχωρήσουν, καταλαμβάνουν το νευρικό σύστημα, προκαλώντας στους ανθρώπους έλλειψη βούλησης, αδράνεια, κατάθλιψη και διαφόρων ειδών νευρώσεις.

Ο κωδικός αυτός καθιστά άτρωτη την αύρα μας από διάφορους ιούς και λοιμώξεις, που υπάρχουν και θα παρουσιάζονται στις ημέρες μας.

Ο κωδικός αυτός μπορεί και πρέπει να εκπέμπεται ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς. Κρίθηκε απαραίτητο από την Χριστική Ιεραρχία της 5ης Διάστασης, λόγω των δύσκολων καταστάσεων που περνά ο πλανήτης. Μεταδίδεται από τους Μυημένους στους μαθητές και εκείνοι στη συνέχεια τον εκπέμπουν νοητικά σε άλλους ανθρώπους, πόλεις, χώρες ή και σε ολόκληρο τον πλανήτη, αν υπάρχει ικανότητα δυνατού οραματισμού.

Επίσης, οι μαθητές μπορούν να μεταδώσουν το σύμβολο σε όποιους ανθρώπους μπορούν να το καταλάβουν και εκείνοι σε άλλους και ούτω καθεξής, προκειμένου να υπάρχει ταχύτατη εξάπλωση και συνεχής προβολή στον πλανήτη.

Το Χριστικό Σύμβολο έχει 2 χρωματικές δονήσεις: χρυσό και λευκό.
Το χρυσό ενισχύει το νευρικό σύστημα και την αύρα, ενώ το λευκό ενεργεί αποτοξινωτικά στις «αλλογενείς» τοξίνες που συσσωρεύονται γύρω από την ενέργεια (αύρα) του ανθρώπου.

ΜΑΡΙΑ ΖΑΒΟΥ




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα