Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η Τέλεια Καταιγίδα. Πλησιάζει το Τέλος του κόσμου?

 Πρώτα ήρθαν οι μετεωρίτες που απείλησαν τη Ρωσία. Στη συνέχεια μια πρωτοφανής καταιγίδα η οποία συνεχίζεται έχει βυθίσει στο σκοτάδι την Αθήνα. Τα σημάδια της Αποκάλυψης πυκνώνουν. Η οργή των λαών από τα Μνημόνια της λιτότητας προκαλεί την αντίδραση της ανώτερης δύναμης η οποία μετά από επικοινωνία με.....
την Χριστίνα Σούζη αποφασίζει να καταστρέψει τη γη. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Τουλάχιστο τραβήξτε video με το iPhone ώστε να το δουν τα επόμενα ανθρωποειδή που θα αναδειχθούν από τη στάχτη και θα είναι πανέμορφα σαν τον Άδωνη.


Η σφοδρή καταιγίδα που σημειώνεται στην Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου: πλημμυρισμένοι δρόμοι και υπόγεια κατοικιών, φωτεινοί σηματοδότες εκτός λειτουργίας, αλλά και διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές.

Επίσης «φούσκωσε» ο Ιλισσός στο Νέο Φάληρο.

Κλειστοί δρόμοι

Κυκλοφοριακά προβλήματα αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε όλους τους δρόμους της Αθήνας λόγω συσσώρευσης υδάτων από την δυνατή βροχόπτωση. Η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς από Χαμοστέρνας έως Π.Ράλλη σταμάτησε να διεξάγεται, για δεύτερη φορά,μέσα στο πρωϊ. Αρχικά είχε κλέισει για περίπου μια ώρα, μετά άνοιξε για λίγο για να κλείσει εκ νέου. 

Επίσης έχουν κλείσει η λεωφόρος Δημοκρατίας από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, η Εθνική Οδος Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της γέφυρας Ασπροπύργου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και η περιφερειακή του Αιγάλεω. Στη γέφυρα της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του παλαιού ιπποδρόμου, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας για όσα οχήματα κινούνται προς Γλυφάδα, ενώ έχει διακοπεί  και η κυκλοφορία από Ποσειδώνος προς Συγγρού, στο ίδιο ύψος. 

Ακόμη ουρά που φτάνει τα 10 χιλιόμετρα έχει δημιουρηθεί στην λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο από Κηφισό έως λίμνη Κουμουνδούρου. Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα βρίσκονται στη λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Αττικού Νοσοκοκομείου.

Λόγω πτώσης δένδρου τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού γίνονται μόνο από την Πειραιά προς τον Ταύρο και από την Κηφισιά προς την Ομόνοια.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί περί τις 400 κλήσεις κυρίως από τα δυτικά προάστια και από τις περιοχές Αιγάλεω και Χαιδάρι, Νίκαια, Περιστέρι, Πέραμα και άλλες. Ενδεικτικά, αυτή την ώρα γίνεται άντληση υδάτων σε κτίριο στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Εκτεταμένα προβλήματα παρατηρούνται και στην ηλεκτροδότηση σε διάφορες περιοχές. Έχουν πέσει δύο γραμμές μέσης τάσης, καθώς έχουν πλημμυρίσει υποσταθμοί της ΔΕΗ.

Η Πυροσβεστική έχει κληθεί να βοηθήσει, ακόμη, οδηγούς που εγκλωβίστηκαν με τα οχήματά τους σε πλημμυρισμένους δρόμους στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Σταμάτα, στην Λεωφόρο Αθηνών και στην Ιερά Οδό. Όπως επίσης στο Κερατσίνι και τον Μαραθώνα.

Επίσης δεν θα εκτελεστούν τα δυο πρώτα δρομολόγια των ιπτάμενων δελφινιών για Αργοσαρωνικό προς Αργοσαρωνικό και το πρώτο δρομολόγιο απο Ραφήνα προς Μαρμάρι.

Ταλαιπωρία περίμενε και τους επιβάτες της βραδινής πτήσης της Aegean από Αθήνα προς Χανιά καθώς το αεροπλάνο, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν πάνω από τη Σούδα, προσγειώθηκε στις 22:00 στο Ηράκλειο.

Όπως μετέδωσε το Creta Live, οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στα Χανιά, ενώ το αεροπλάνο παρέμεινε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Η πρόγνωση του καιρού

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην Αττική, θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες, ωστόσο από το μεσημέρι αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί εντάσεως 4 με 6 μποφόρ που από το μεσημέρι σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα