Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Σεξουαλικότητα..... και Αλλαγές στην Δονητική Συχνότητα!!!!


Για να λάβετε τα πλήρη στοιχεία του δικτύου της ταυτότητάς σας, αφήστε τις 12 έλικες να «ταιριάξουν» στο σώμα σας κι επιτρέψτε στα νήματα κωδικών φωτός, να κάνουν ανακατάταξη.

Η σεξουαλικότητα μπορεί να σας μπερδεύει αυτή την εποχή, διότι ανεβάζετε και μελετάτε τις συχνότητές σας. Όταν ενώνετε τα σώματά σας, ακόμα κι όταν αγκαλιάζεστε, ανταλλάσσετε συχνότητα. Στην σεξουαλική εμπειρία, γίνεται ορμονική απελευθέρωση μέσα στο σώμα. Οι ορμόνες ξυπνούν κάποιες ενέργειες μέσα στα κύτταρα, και η ουσία του ενός, μεταβιβάζεται στον άλλον.

Γι’ αυτό όταν έχετε σεξουαλικές εμπειρίες με κάποιον, μερικές φορές δεν μπορείτε να βγάλετε την ενέργειά τους από μέσα σας. Ακόμα κι αν δε θέλετε να είστε με το άτομο, σας μένει η σεξουαλική εμπειρία, διότι είχατε μια ηλεκτρομαγνητική ανταλλαγή. Αν η σεξουαλική έκφραση ενθάρρυνε την ανάπτυξή σας. δημιουργείτε αυτόματα αυτή την εμπειρία για τον εαυτό σας, διότι είστε έτοιμοι γι’ αυτήν.


Καταλάβετε ότι στη διαδικασία της αυτο-εξέλιξής σας,πολύ συχνά προκύπτει περίοδος σεξουαλικής αδράνειας.Mέσα στη σεξουαλική συχνότητα, κάνετε ανταλλαγή. Έτσι, αν συνδέεστε και κάνετε χημική ανταλλαγή με ένα άτομο που δεν σας μοιάζει, παίρνετε τη «σαβούρα» του, διότι ανταλλάσσετε ενέργεια με πολύ στενή επαφή. 

Ο πληθυσμός πρέπει να διώξει την αρνητική χροιά και τις επικρίσεις που επηρεάζουν τη σεξουαλική σας εμπειρία, εδώ και αιώνες. Πρέπει να κάνετε ειρήνη με το σεξ, για να ενσωματώσετε τις συχνότητες και την ταυτότητα.

Τα πράγματα χειραγωγήθηκαν και περιορίστηκαν και σας έκρυψαν την αλήθεια για τη σεξουαλικότητα. Σας είπαν ότι με αυτήν αναπαράγεστε και έχετε οργασμούς, αλλά δεν σας είπαν ότι μπορείτε να ανοίξετε συχνότητες με αυτήν.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να τη χρησιμοποιήσετε σαν μέθοδο για να θυμηθείτε ποιοι είστε και για ν’ αλλάξετε τη δονητική συχνότητα του σώματός σας. Στα επόμενα χρόνια, η σεξουαλική σας έκφραση θα έχει μια νέα διάσταση. Θα εξελιχθείτε, αρκεί να έχετε έναν σύντροφο που θέλει ν’ ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι και είναι ανοιχτός σ’ αυτό.

Σύμφωνα με την οπτική μας, όλοι έχετε γνώση. Πρέπει απλά να ενεργοποιήσετε τη μνήμη που είναι αποθηκευμένη μέσα στο «είναι» σας. Παρατηρούμε ότι κάποιοι από το εμπειρικό σημείο που βρίσκεστε, γκρινιάζετε λέγοντας ότι χρειάζεστε βοήθεια κατά καιρούς. Σας προτείνουμε ένα μονοπάτι, που μπορείτε να περπατήσετε. Μια φόρμουλα που πετυχαίνει. Η φόρμουλα είναι απλή.

Στην παρούσα στιγμή και κάθε μέρα να προσδιορίζετε ξεκάθαρα και σταθερά, τι επιθυμείτε να βιώσετε. Ίσως αυτό που θέλετε να είναι ανέφικτο σύμφωνα με τα όρια ή τους περιορισμούς κάποιου άλλου. Με μια αίσθηση αξίας και χάρης ανακαλύψτε μέσα σας τι θα σας φέρει την ευτυχία. Τι σας κάνει να νιώθετε ανάλαφροι, συνδεδεμένοι και ζωντανοί. Τι ποθείτε, που θα φέρει ειρήνη στον πλανήτη, όσο θα ζείτε.

Ό,τι κι αν είναι αυτά τα πράγματα, αρχίστε να τα θέλετε.Καλέστε τα σε σας λέγοντας: 

«Είναι η πρόθεσή μου, να βιώσω μια αρμονική ζωή. Είναι η πρόθεσή μου, να βιώσω υγεία και ενέργεια, που θα με οδηγήσει σε δημιουργικές περιπέτειες. Είναι η πρόθεσή μου να έχω όλα τα αγαθά, στέγη και τροφή και όλα τα πράγματα που χρειάζομαι για να ζήσω, να μου δοθούν άφθονα και να μοιραστώ με άλλους αυτή την αφθονία.» 

Δεν έχετε εκπαιδευτεί να σκέφτεστε τέτοιες ιδέες. Δυο ή τρεις φορές την ημέρα,αφιερώστε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίζετε αυτό που θέλετε. Κάθε μέρα να ανοίγετε τα ενεργειακά κέντρα στο σώμα σας και πάνω από αυτό, καλώντας τη συχνότητα του φωτός. Τη λέμε στήλη φωτός. Οπτικοποιήστε μια αχτίδα φωτός να μπαίνει στα 12 κέντρα τσάκρα

Εφτά μέσα στο σώμα και πέντε έξω από αυτό. Αυτά τα τσάκρα είναι κέντρα πληροφοριών ή δίνες, που όταν ενεργοποιηθούν, αρχίζουν να στριφογυρίζουν. Όταν το κάνουν, δημιουργούν μια κίνηση μέσα στο σώμα, που ενεργοποιεί τα νήματα κωδικών φωτός να δουλέψουν μαζί, να ξαναγίνουν δέσμες και να σχηματίσουν τις 12 εξελισσόμενες έλικες μέσα στο σώμα. Είναι πολύ σημαντικό για όσους επιθυμούν να είναι σε ισορροπία με το φυσικό τους σώμα, να εξασκούν τακτικά κάποιο πρόγραμμα με βαθιές ανάσες.

Σ’ αυτό το πρόγραμμα, η αναπνοή είναι πολύ σημαντική και γίνεται πρακτική οξυγόνωσης ώστε να μπει οξυγόνο στο σώμα. Μια άλλη δραστηριότητα που συνιστούμε σε όσους επιθυμούν να πάνε σε μεγάλη επιτάχυνση ενέργειας, είναι οι περιστροφές. 

Κινηθείτε από αριστερά προς τα δεξιά, στριφογυρίζοντας, εστιάζοντας την όραση στον αντίχειρα, μετρώντας και στριφογυρίζοντας. 

Συνιστούμε να στριφογυρίσετε 33 φορές, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Μπορείτε να ανέβετε στις 33 στροφές, πολύ αργά. Αν καταφέρετε να κάνετε 33 στροφές 3 φορές την ημέρα, ώστε να φτάσετε στις 99 στροφές, θα δούμε πόσο καιρό θα μείνετε στον πλανήτη, ή τουλάχιστον σ’ αυτή τη διάσταση.

Όταν ολοκληρώσετε τις στροφές, όσες κι αν είναι αυτές, ενώστε τις παλάμες, στο ύψος του στέρνου. Πιέστε τις, κρατώντας τα μάτια ανοιχτά και ισορροπήστε  με άνοιγμα ίσο με το πλάτος των ώμων σας, ώστε να νιώθετε πως πατάτε στη γη αλλά ταυτόχρονα νιώθετε και τις στροφές. Αυτό επιταχύνει την περιστροφή των συστημάτων τσάκρα στο σώμα, πράγμα που επιταχύνει το ρυθμό ερμηνείας και λήψης στοιχείων.

Είστε ηλεκτρονικά πλάσματα, που αλλάζετε γοργά τη συχνότητά σας, γι’ αυτό συνιστούμε να πίνετε πολύ νερό. Φρέσκο νερό, καθαρισμένο νερό, ή νερό πηγής. Το νερό δρα σαν αγωγός κρατά το σύστημά σας ανοιχτό και σε ροή. Μπορείτε να κάνετε πολλά άλλα πράγματα. 

Μάθετε να έχετε εμπειρίες σε άλλη ψυχονοητική κατάσταση, χωρίς να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Καλλιεργείστε τις, μπείτε μέσα τους για συλλογή πληροφοριών, για αλλαγή πιθανοτήτων, για μετακίνηση στο διάδρομο του χρόνου και για να αλλάξετε τη ζωή σας. Μετά βγείτε από αυτές, με πλήρη και απόλυτη χρήση της θέλησής σας, σε σχέση με το πώς χρησιμοποιείτε αυτές τις άλλες καταστάσεις.

Όταν μάθετε να το κάνετε αυτό, η επιτάχυνση θα είναι τρομερά θεαματική. Όταν υπάρχουν πολλές συνειδητότητες στον πλανήτη, που καταγράφουν τέτοιο είδος ικανότητας, όλο το δίκτυο που οργανώνει και παρακολουθεί την ανθρώπινη συνειδητότητα, αλλάζει. Έρχεται περισσότερη ενέργεια στον πλανήτη, διότι υπάρχουν αυτοί που μπορούν να την δεχτούν. Όλοι μπορούν να μάθουν να δέχονται και να τιμούν αυτή την ενέργεια.




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα