Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

                                 

Κάνοντας ειρήνη με το Σήμερα βελτιώνεις το μέλλον σου... 

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά ο γρηγορότερος τρόπος για να φτάσεις σε μια νέα, βελτιωμένη κατάσταση, είναι να κάνεις ειρήνη με την τρέχουσα κατάστασή σου. Βρίσκοντας τις πιο θετικές όψεις της σημερινής κατάστασης, μπορείς στη συνέχεια να ελευθερώσεις κάθε αντίστασή σου ώστε να εμφανιστούν οι βελτιώσεις που σε περιμένουν. 

Αλλά αν βρίζεις κάθε αδικία της σημερινής κατάστασης, κρατάς τον εαυτό σου σε δόνηση ευθυγράμμισης με ό, τι δεν θέλεις και, στη συνέχεια, δεν μπορείς να κινηθείς προς την κατεύθυνση της βελτίωσης. Αντιτίθεται στο Νόμο. Σε κάθε σωματίδιο του Σύμπαντος, υπάρχει αυτό που είναι επιθυμητό… αλλά και η έλλειψή του. 
~ Abraham ~



                               

Σας θυμίζω ένα σχόλιο του Albert Einstein: “There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.” 

(Υπάρχουν μόνο δυο τρόποι να ζεις τη ζωή σου. Ο ένας, ότι τίποτα δεν είναι θαυμαστό. Ο άλλος ότι τα πάντα είναι θαυμαστά). 


Ας είμαστε πρόθυμοι - καθώς εισερχόμαστε σε αυτή τη νέα χρυσή εποχή - να πιστέψουμε ότι τα πάντα γύρω μας μπορούμε να τα κάνουμε θαυμαστά!

                     

Στην παρούσα στιγμή αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να ζεις στην παρούσα στιγμή. Να δημιουργείς τον εαυτό σου από την αρχή κάθε στιγμή. Αυτό θα σου επιτρέψει να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από τις προηγούμενες ιδέες σου σε σχέση με σένα - ένα σημαντικό ποσοστό των οποίων είναι θεμελιωμένες στις ιδέες άλλων ανθρώπων σε σχέση με σένα. 

Ούτε να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου ούτε να προσκολλάσαι στις αποτυχίες σου. Αντίθετα, ξεκίνα πάλι, άρχιζε από την αρχή σε κάθε χρυσή στιγμή του Τώρα.



Μιλήστε στα κύτταρά σας και πείτε τους ότι είναι καιρός να απελευθερώσουν όλα όσα είναι παλιά και τελειωμένα. Ενημερώστε τα ότι ποτέ ξανά δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερα επώδυνη ενέργεια. 

Μέσα στην κυτταρική μνήμη φυλάσσεται ο φόβος από όλα τα τρομακτικά γεγονότα των περασμένων ζωών σας. Μνήμες που δεν τις θυμάστε. Τις νιώθετε, όταν αντιδράτε σε συγκεκριμένα γεγονότα ή ιδέες με τρόπους που δεν κατανοείτε. Ίσως σας έκαψαν στην πυρά επειδή ήσασταν θεραπευτής και σήμερα, παρόλο που ένα μέρος σας έλκεται από τις θεραπευτικές ενέργειες, ένα άλλο κομμάτι σάς κρατάει πίσω και σας εμποδίζει από την επιδίωξη αυτή. Αυτό είναι η κυτταρική μνήμη. Όταν μιλάτε στα κύτταρά σας, σας ακούνε, υπάρχει κυτταρική συνειδητότητα.

                                

Μην καταδικάζετε ποτέ τον εαυτό σας όταν νομίζετε πως αποτύχατε σε κάτι, ή όταν πιστεύετε πως ξέφυγε η εστίασή σας και έχετε ξεστρατίσει, ή όταν κατακλύζεστε από οργή που σας προκάλεσαν διάφορα προσωπικά θέματα και συναισθήματα, ή οι πράξεις και οι παραλείψεις των άλλων. 
Όλο αυτό δεν είναι παρά μέρος του σχεδίου του εγώ για να σας μπλέξει στην ψευδαίσθηση, έτσι ώστε να ξεχάσετε ότι είστε πνευματικά όντα με τεράστια δύναμη, και, κατά συνέπεια, να χάσετε την ικανότητα να έρθετε σε επαφή με τη θεϊκή σας πλευρά.



Η ανθρωπότητα εξελίσσεται πνευματικά, και ο ρυθμός αυτής της εξέλιξης έχει αυξηθεί πάρα πολύ τα τελευταία 50-60 χρόνια, και αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε τώρα τόσους πολλούς ανθρώπους - ωθούμενοι όχι από το «εγώ» αλλά από την αγάπη - να συμμετέχουν ενεργά στην επίτευξη ειρήνης και αρμονίας στον πλανήτη και να προσπαθούν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση της ανθρωπότητας ώστε να ξεφύγει από την παραφροσύνη των παλαιών μεθόδων.

Παρόλ’ αυτά, «η ενέργεια των παλαιών μεθόδων» εξακολουθεί να διατηρεί τον έλεγχό της σ' αυτούς που έχουν επενδύσει στις αυταρχικές συμπεριφορές, ως τρόπο για να αισθάνονται ασφαλείς, και οι συνέπειες είναι εμφανείς σε περιοχές όπου οι αρχές εξακολουθούν να διατηρούν την τάξη με την επιβολή της βίας.

Μέρος της δουλειάς σας ως Εργάτες του Φωτός είναι να φέρετε την κατάσταση σε ισορροπία εκτείνοντας προς τα έξω την αγάπη σας ώστε ν’ αγκαλιάσει όλη την ανθρωπότητα.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα