Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΌΧΙ Οι Σκέψεις Σας Δεν Είναι Δικές Σας



Απόσπασμα συνέντευξης με τον Στήβεν Τζέϊκομπσον που εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο όλοι μας χειραγωγούμαστε, ιδιαίτερα μέσω της τηλεόρασης καθώς και το γεγονός ότι οι σκέψεις σας μπορεί να μην είναι δικές σας, αλλά σας τις “φύτεψαν” προγραμματίζοντας τον εγκέφαλό σας από τη στιγμή της γέννησης σας ή και πιο πριν. Αν οι πληροφορίες αυτές είναι νέες για εσάς, θα μάθετε πολλά από αυτό το εκπληκτικό βίντεο που διαρκεί 8 λεπτά …


Πάρα πολλοί από εμάς ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ έχουμε αντιληφθεί, πόσα παράδοξα υπάρχουν, πόσες ασυμφωνίες σχετικά με την κοινωνική μας πραγματικότητα, γιατί απλά το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ δεν μπορεί να κρυφτεί, είναι εκεί και περιμένει να το Παρατηρήσεις για να σου αποκαλύψει την Α-ΛΗΘΗ (αλήθεια) του. Μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος Βλέπει με τον Εγκέφαλο και όχι με τα μάτια του.
Είναι σαν να υπάρχει ένα σύνολο αντι-ανθρωπίνων αξιών σχετικά με τα θέματα προσπαθούμε και ελπίζουμε να τα κάνουμε προς όφελός μας. Από την άλλη μεριά είναι οξύμωρο ότι ενώ υπάρχουν ανθρωπιστικές αξίες η εκμετάλλευση πάντα κυριαρχεί χωρίς να υπάρχει σύνεση. Όμως όλες αυτές οι πράξεις δεν γίνονται από ανθρώπινο χέρι ούτε κι έχουν κανένα ανθρώπινο κίνητρο και δεν είναι καν ανθρωποκεντρικές. Σκέψου την τροφή που προωθείτε για να καταναλώνει ο άνθρωπος, μονάχα απ αυτό αντιλαμβάνεσαι πως κάτι είναι παράδοξο, παράλογο, αφύσικο …
Δώσαμε ήδη εδώ στο  terrapapers μια πτυχή της ιστορίας που ποτέ δεν διδάσκεται. Μιλήσαμε ήδη για τοποιοί τρέφονται από την ψυχή μας, που αφήνουμε πίσω για να έρθει σε αυτό το σφαγείο, αυτού του πλανήτη, έναν πλανήτη που ακόμα βρίσκεται στους Σκοτεινούς Αιώνες όσον αφορά την επιστήμη και τις ανακαλύψεις.
Αναφερθήκαμε ήδη στους ανορθόδοξους τρόπους που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν τη ζωή τους και να λειτουργήσουν μέσα σε αυτό το κοινωνικό σύστημα που μοιάζει αστεία επικίνδυνο και σίγουρα καθόλου ανθρώπινο.
Αναφερθήκαμε ήδη στο τι πραγματικά συμβαίνει με τουςανθρώπους που είναι ένα κλωνοποιημένο δημιούργημααυτού του κόσμου, ενός κόσμου που επίσης φιλοξενείυπόγειους ανεπτυγμένους πολιτισμούς που δεν μοιάζουν καθόλου με τους ανθρώπους.
Τέλος αναφερθήκαμε στο ζήτημα της έξωθεν παρέμβασηςπου προβάλλεται μέσα από το πρίσμα μίας τελευταίας «Μάχης» τουλάχιστον για το τμήμα του δικού μας γαλαξία.
Ποιος είναι λοιπόν ο εχθρός μας; Και η απάντηση είναι εμείς οι ίδιοι, οι πλεονέκτες, οι αδαείς. Εμείς που πράττουμε ανάλογα με τα μικροσυμφέροντα και ανταγωνιστικά. Εμείς που έχουμε μολύνει τη Γη, έχουμε καταστρέψει τον πλανήτη, εμείς που ξεκινήσαμε τους πολέμους και εμείς που πρέπει να τιμωρηθούμε. Το φταίξιμο πέφτει όλο στο Εμείς και στους απλούς ανθρώπους που δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά ένα βίαιο ζώο. Αυτό το βίαιο ζώο ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης φιλοσοφίας χειραγωγείται και καταστρέφει τον πλανήτη.
Αν λοιπόν ο απλός άνθρωπος δέχεται όλες αυτές τις κατηγορίες για τη βία και την άγνοιά του τότε τι να πει κανείς για τους δήθεν εκλεπτυσμένους και μορφωμένους γαλαζοαίματους οι οποίοι μολύνουν ανελέητα και ευτελίζουν την τροφή, τον αέρα και το νερό με σκοπό, να μην μπορούν πια να είναι αυτά τα ζωτικά κύρια χαρακτηριστικά του πλανήτη;
Οι παράλογες μέθοδοι εκμετάλλευσης που εφαρμόζουν οδηγούν τον πλανήτη σε καταστροφή. Ποιος άνθρωπος αν είχε υπό τον έλεγχό του την υποδομή, την έρευνα και την τεχνολογία δεν θα είχε φροντίσει για το μέλλον του και την εξέλιξη του, υπό αυτές τις συνθήκες;
Άρα θα έπρεπε μέχρι τώρα είτε να είχαν γεμίσει αποικίες στο εσωτερικό της γης ή να είχαν δημιουργήσει καινούργιες εκτός Γης. Αν ένας απλός άνθρωπος παρατηρήσει τι γίνεται γύρω του και χρησιμοποιήσει την απλή λογική και αντίληψή του και κοιτάξει όλα αυτά τα Ιδρύματα και τους θεσμούς που ισχυρίζονται ότι υπάρχουν για εμάς, τότε η «αγέλη των Μαϊμούδων» θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί γιατί τα πράγματα είναι εντελώς παράλογα και καθόλου ανθρωποκεντρικά.
Ποιο είναι το δυσκολότερο πράγμα; Αυτό που μοιάζει το απλούστερο: Το να δεις με τα μάτια σου όσα βρίσκονται μπροστά στα μάτια σου! Αν θες να τραβήξεις την προσοχή του κόσμου σε κάτι, απαγόρευσέ το και πότισέ το στην ενοχική απόλαυση μιας μυστικής ελευθεριότητας. Αν πάλι θες να κρύψεις κάτι απ τον κόσμο, ρίχτο μπροστά στα μάτια του και δεν θα καταλάβει από που του ‘ρθε.
Ίσως, οι απαγορεύσεις και τα ταμπού που δημιουργήθηκαν ανά τους αιώνες απ τα εκάστοτε ιερατεία, να μην σκόπευαν στα αλήθεια να προστατέψουν τον άνθρωπο από κάποιους πολύ πραγματικούς κινδύνους, αλλά αντίθετα να τον σπρώξουν στην πλάνη μιας πλασματικής ελευθερίας, εντυπωμένης κυρίως στις αισθήσεις του.
Στην ψυχολογία της μάζας, οι απαγορεύσεις οδήγησαν σε παραβάσεις, οι παραβάσεις σε καταχρήσεις και αυτές στα ενοχικά συμπλέγματα μιας ολόκληρης μασκαρεμένης κοινωνίας.  Θέλει τρομερή προσοχή και πειθαρχία, όταν τραβάς το κάλυμμα της γνώσης … ειδικά αν αφεθείς στον ίλιγγο του κενού που διεγείρει τις αισθήσεις !
————————————————
Όταν οι σκιές χορεύουν και γλιστρούν
και τα τελώνια απλώνουν σε παράτα,
τότε η λογική είναι καλάμι τσακισμένο
στου Διαβόλου τη Μασκαράτα.
Το ανθρώπινο μάτι μην πιστεύεις
είτε στο φως, είτε στο σκοτάδι,
το θέατρο της όρασης και των αισθήσεων
είναι του Διαβόλου η Μασκαράτα
Δαίμονες πίνουν από ανθρώπινα κρανία
και οι ψυχές πουλιούνται μες στη στράτα.
Πιες κρασί, πιες τσιγάρο και μαζί μας έλα
στου Διαβόλου την Μασκαράτα!
Αλληγορικό ποίημα σε αλχημικό φυλλάδιο της ελισαβετιανής εποχής …
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα