Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Και οι άντρες επινοούν δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ



Οι άντρες έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τις γυναίκες να επινοήσουν δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.

Όπως έδειξε, οι έξι στους δέκα έχουν απορρίψει τις ερωτικές προτάσεις των συντρόφων τους λέγοντας ότι είναι κουρασμένοι, ενώ ένας στους δύο απέφυγε το σεξ λέγοντας πως δεν έχει διάθεση.

Πολλοί όμως επινοούν τα απίθανα – από το ότι έχουν να βγάλουν βόλτα τον σκύλο ή να ταΐσουν την γάτα, μέχρι το ότι είναι πολλοί απασχολημένοι παίζοντας παιχνίδια στο κομπιούτερ, το ότι παράφαγαν ή το ότι βλέπουν την αγαπημένη τους... σαπουνόπερα στην τηλεόραση.



Επιπλέον, σχεδόν ο ένας στους τέσσερις δήλωσαν πως δεν κάνουν πλέον καθόλου σεξ, με το αντίστοιχο ποσοστό στις ηλικίες άνω των 55 ετών να φθάνει στο 42%.

Ωστόσο, η δημοσκόπηση σχεδόν 2.000 εθελοντών αποκαλύπτει πως πολλοί άνδρες αποφεύγουν το σεξ όχι επειδή βαριούνται ή έχουν χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον για τη σύντροφό τους, αλλά για να κρύψουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Στην πραγματικότητα, το 7% των ανδρών είπαν ότι δεν έχουν καθόλου στύση πια, ενώ ο ένας στους τέσσερις δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν κάποιου είδους στυτική δυσλειτουργία.

Εντούτοις, μόλις το 16% των γυναικών είπαν πως έχουν αντιληφθεί ότι ο σύντροφός τους πάσχει από διαταραχή στύσης, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε ο όμιλος φαρμακείων Lloyds Pharmacy.

Η δημοσκόπηση, που δόθηκε στη δημοσιότητα επ? ευκαιρία τηλεοπτικής εκστρατείας προώθησης μιας υπηρεσίας για τη στυτική δυσλειτουργία, έδειξε ακόμη ότι οι άνδρες αισθάνονται μεγάλη πίεση να αποδίδουν άριστα στο κρεβάτι.

Σχεδόν ο ένας στους πέντε (το 17%) είπαν πως συνιστά πρόβλημα το να μην αποκτήσουν στύση αμέσως μόλις αρχίσουν τα προκαταρκτικά του σεξ, ενώ για τον έναν στους δύο ένδειξη στυτικής δυσλειτουργίας αποτελεί οποιαδήποτε καθυστέρηση στη στύση πέραν του ενός λεπτού από την έναρξη των προκαταρκτικών.

Μολονότι, δε, το 47% των ερωτηθέντων είπαν ότι θα αναζητούσαν ιατρική βοήθεια εάν παρίστατο ανάγκη και το 24% ότι θα συζητούσαν το θέμα με την σύντροφό τους, οι άνδρες φαίνεται ότι εξακολουθούν να αισθάνονται άβολα με το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας.

Για το 21% από αυτούς, μάλιστα, είναι ένα θέμα το οποίο δεν θα συζητούσαν ποτέ και με κανέναν.

«Αν και πολλοί πιστεύουν ότι η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πρόβλημα των ανδρών ηλικίας άνω των 55 ετών, η αλήθεια είναι πως δεν έχει ηλικία: μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Lloyds Pharmacy δρ Τομ Μπρετ.

«Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως πρέπει να σημάνει το τέλος του σεξ. Παρότι εξακολουθεί να αποτελεί θέμα-ταμπού για τους άνδρες, είναι ένα εξαιρετικά συχνό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπισθεί».

Και συνέχισε: «Όχι μόνον υπάρχει πληθώρα αποτελεσματικών θεραπειών γι? αυτήν, αλλά μπορεί να αποτελεί ένδειξη ενός σοβαρότερου, αδιάγνωστου υποκείμενου προβλήματος υγείας, όπωςο διαβήτης ή η καρδιοπάθεια, συνεπώς μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια η ιατρική συμβουλή γι? αυτήν».


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα