Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ακμή στην πλάτη; Ξεφορτώσου την με ασπιρίνη και μηλόξυδο

                                           Ακμή στην πλάτη


Η ακμή στην πλάτη, δυστυχώς,  δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Οι αιτίες που την προκαλούν είναι πολλές και άντε τώρα να βρεις άκρη! Μπορεί να φταίει η διατροφή σου, η κακή υγιεινή, το  στρες, περιβαλλοντικοί πράγοντες και ένα σωρό άλλα.

Σήμερα, σας έχω ένα προϊόν κάτα της ακμής με ασπιρίνη και μηλόξυδο (το βρίσκεις σε όλα τα σούπερ μάρκετ καθώς  επίσης, και στα καταστήματα με οργανικά προϊόντα). Αυτό το προϊόν λειτουργεί σαν πήλινγκ και έχει την ιδιότητα  να ξηραίνει τα μικρά και επιφανειακά σπυράκια. Αν η ακμή σου είναι κυστική (δηλ. τα σπυράκια βρίσκονται κάτω από το δέρμα) τότε, θα μειώσει το μέγεθός τους και δεν θα φαίνονται τόσο κόκκινα όσο πριν.
Η ασπιρίνη περιέχει σαλικυλικό οξύ, ενώ το ξύδι περιέχει ΑΗΑ, τα γνωστά alpha-hydroxy acids. Δεν σου συστήνω αυτή την θεραπεία αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο.
Υλικά που θα χρειαστείς:

Ακμή πλάτης
- 1 ασπιρίνη λιωμένη
- ένα καπάκι μηλόξυδο
- ένα καπάκι  νερό
Προσωπικά, χρησιμοποίησα το καπάκι από το ξύδι σαν μονάδα μέτρησης . Αν η περιοχή που εντοπίζεται το πρόβλημα, έχει μεγάλη έκταση, διπλασίασε ή τριπλασίασε την δόση.
Ανακάτεψέ τα όλα μαζί και με μία μπατονέτα ή ενα κομμάτι βαμβάκι, βουτηγμένο στην λοσιόν που μόλις έφτιαξες, άπλωσε το στην πάσχουσα περιοχή. Άφησέ το προϊόν πάνω στην επιδερμίδα σου για 20-30' και στην συνέχεια πλύνε την περιοχή με σκέτο νερό ή σκουπίσε την με μία καθαρή πετσέτα.
Εύκολο έτσι; Και με αποτέλεσμα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα