Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο Θεός είναι η Αγάπη με την οποία συγχωρώ


 
         
Ό,τι ο φόβος καταδικάζει η αγάπη το συγχωρεί.  Αυτή είναι  μαγεία της αγάπης  η συχώρεση διώχνει ότι παράγει ο φόβος. Η Συγχώρηση είναι η σωτηρία της ψυχής, με την συγχώρεση  χάνονται οι ψευδαισθήσεις, με την συγχώρεση  αγγίζουμε την αγάπη  που είναι η  επίγνωση του Θεού.



Μάθε να συγχωρείς …!!! Περπάτησε στην φύση, άκου το νερό που κυλάει, άκου τη  φωνή του,  άκου τα πουλιά που κελαηδούν γύρω σου, δες τα χιλιάδες χρώματα, ξεχώρισε και μύρισε τα υπέροχα  αρώματα που σε περιβάλλουν όλα αυτά είναι για σένα μόνο για σένα… Τώρα πάρε βαθιές αναπνοές και βάλε όλα αυτά μέσα σου,  μαζί με τον αέρα της Γης και τον Αιθέρα του Σύμπαντος, είναι δικά σου, ανήκουν σε σένα..., είναι για σένα,  σκέψου, χωρίς θυμό, χωρίς εκδικητικότητα, χωρίς οργή, σκέψου μόνο  με αγάπη όλους  αυτούς που σε πλήγωσαν.



Σκέψου μέσα στην σιωπή και αγκάλιασε τους με αγάπη…  με πολύ αγάπη… ξεκίνα πρώτα από αυτόν που σου έκανε το μεγαλύτερο κακό και απελευθερώσου από τις κακές σκέψεις που γεμίζουν με δηλητήριο την ψυχή σου,  αφέσου και εμπιστεύσου… Ο Θεός τα πάντα  εν Σοφία εποίησεν..



Ο Θεός είναι η Αγάπη με την οποία  συγχωρώ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα