Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Τα γενικά χαρακτηριστικά των Θριάμβων (Aleister Crowley)



Γνώρισε το Τίποτα! Τα πάντα επιτρέπονται στην αθωότητα. Η αγνή ανοησία αποτελεί το κλειδί της μύησης. Η σιωπή διαλύεται σε έκσταση  Μην είσαι ούτε άντρας  ούτε γυναίκα αλλά και τα δύο μαζί. Να είσαι σιωπηλός, σαν το βρέφος μέσα στο μπλε αυγό, ώστε να μεγαλώσεις και να μπορέσεις να κρατήσεις τη λόγχη και το δισκοπότηρο! Περιπλανήσου μόνος και τραγούδα! Στο παλάτι , η κόρη του βασιλιά σε περιμένει!

Το νόημα της αληθινής Θέλησης είναι ο Αληθινός Εαυτός. Γνώρισε τον Εαυτό Σου μέσα απο το Δρόμο Σου. Υπολόγισε καλά το Σχέδιο του Δρόμου Σου. Να δημιουργείς Ελεύθερα, να απορροφάς χαρούμενα, να αναλύεις προσεχτικά, να συνθέτεις με πληρότητα. Να εργάζεσαι σαν Παντοδύναμος, , Παντογνώστης και Πανταχού Παρών μέσα στην και για την Αιωνιότητα.

Αγνότητα σημαίνει να ζεις μόνο για τον Ύψιστο και ο Ύψιστος είναι τα Πάντα. Να είσαι οτι η Άρτεμις για τον Πάνα. Διάβασε το βιβλίο του Νόμου και διαπέρασε το Πέπλο της Παρθένας.

Αυτή είναι η Αρμονία του Κόσμου. Η Αγάπη ενώνει την Θέληση για δημιουργία με την Κατανόηση αυτής της Δημιουργίας. Κατανόηση τη δική σου Θέληση. Αγάπησε και επέτρεψε να Αγαπηθείς. Να χαίρεσαι κάθε μορφής αγάπης και να παίρνεις την έκσταση και την τροφή σου απο εκεί. 

Ρίξε νερό πάνω σου ωστε να γίνεις Πηγή για το Σύμπαν. Βρές τον Εαυτό σου σε κάθε άστρο. Πέτυχε κάθε δυνατότητα. 

Ο Χρησμός των Θεών είναι η Παιδική φωνή της Αγάπης μέσα στην Ψυχή Σου. Άκουσε την . Μην ακούς τις σειρήνες των ασθήσεων η την πλανερή φωνή της Λογικής . Στάσου με απλότητα και Άκουσε την Σιωπή. 

Ισσορόπησε την κάθε σκέψη με την αντίθετη της. Ο Γάμος των αντιθέτων επιφέρει την εκμηδένιση της. 

Περιπλανήσου μόνος, κρατώντας το Φως και το Ραβδί σου κι ας είναι το Φως τόσο λαμπρό, ώστε να μην μπορούν να σε δούν. Να μη σε ταράζει τίποτα εξωτερικό η εσωτερικό, να είσαι Σιωπηλός με κάθε τρόπο.

Ακολούθα την τύχη σου αδιαφορώντας για το που σε οδηγεί. Ο Άξονας είναι ανίκητος: πέτυχε το κι εσυ αυτό

Μην αφήσεις να σε βρέξουν τα νερά στα οποία ταξιδεύεις. Και σαν φτάσεις στην ακτή , να φυτέψεις το Αμπέλι και να χαρείς δίχως ντροπή.

Το Σύμπαν είναι αλλαγή. κάθε αλλαγή είναι αποτέλεσμα μιας πράξης αγάπης . Κάθε πράξη αγάπης περιέχει αγνή Χαρά. Να πεθαίνεις καθημερινά. Ο Θάνατος είναι η κορυφή μιας σπείρας του Ερπετού της ζωής. Να θεωρείς ολες τις αντιθέσεις σαν απαραίτητα συμπληρώματα και να χαίρεσαι.

Γκρέμισε το φρούριο της προσωπικότητας σου , ώστε να αναδυθεί η Αλήθεια σου απο τα ερείπια.

Χρησιμοποίησε ολη σου την ενέργεια για να ελέγξεις τη σκέψη. Κάψε τις σκέψεις σου σαν τον Φοίνικα.

Άσε την ψευδαίσθηση του Κόσμου να σε προσπεράσει δίχως να την προσέξεις, καθώς προχωράς απο τα Μεσάνυχτα προς το πρωί.

Δώσε το Φως σου ανεπιφύλακτα σε ολους, μην σε απασχολούν τα σύννεφα και οι σκιές. Η ομιλία και η Σιγή, η Ενέργεια και η Ακινησία, ας είναι οι δύο μορφές του Έργου σου.

Ας είναι Κάθε πράξη, πράξη αγάπης και Λατρείας. Ας είναι κάθε Πράξη η εντολή Ενός Θεού. Ας είναι κάθε Πράξη Πηγή αντικοβόλας Δόξας. 

Θεώρησε τον Χρόνο και ολα τα γεγονότα υπηρέτες της θέλησης σου, που εχουν σαν Έργο να σου παρουσιάσουν το Σύμπαν, σύμφωνα με την μορφή του Σχεδίου Σου. Ευλογία και τιμή στον προφήτη του όμορφου Άστρου. 


Πηγή
Αποσπάσματα απο το "βιβλίο του Θώθ" του Aleister Crowley - Τα γενικά χαρακτηριστικά των Θριάμβων κατά την Χρήση τους - Εκδόσεις Ιάμβλιχος


ΠΗΓΗ 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα