Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Η δύναμη της αγάπης: 10 χρόνια μετά τη «σωτήρια αγκαλιά»

Πριν 10 χρόνια η Brielle και η Kyrie είχαν την ατυχία να γεννηθούν πρόωρα. Στον πρώτο μήνα ζωής της, η Brielle έχανε τη μάχη με τη ζωή. Ζύγυζε μόλις 0,900 κιλά και οι πιθανότητες να επιζήσει ήταν ελάχιστες. Αντίθετα, η αδερφή της Kyrie έδειχνε υγιέστατη και πιο δυνατή.

Οι νοσοκόμες προσπαθούσαν απεγνωσμένα να βρουν μια λύση και τότε μια νοσοκόμα είχε την ιδέα να τα βάλει στο ίδιο κρεβάτι, ώστε να είναι το ένα κοντά στο άλλο, όπως πριν γεννηθούν.
Τότε, κάτι απίστευτο συνέβη: Η μικρή Brielle χώθηκε στην αγκαλιά της αδερφής της και ξαφνικά έγινε καλά. «Ηρέμησε αμέσως, εκείνη ακριβώς τη στιγμή», είχε δηλώσει η μητέρα τους. Οι γιατροί είδαν τεράστια βελτίωση στην υγεία της από τότε που οι δύο αδερφές αγκαλιάστηκαν και τα βρέφη σε λίγες ημέρες ήταν έτοιμα να φύγουν από το νοσοκομείο.
Σήμερα, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα για τα πρόωρα μωρά, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Τότε όμως, η ιστορία τους έκανε το γύρω του κόσμου και η φωτογραφία τους έγινε πασίγνωστη ως η «σωτήρια αγκαλιά» ενώ ήταν η αρχή για μια επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο τα μωρά αντιμετωπίζονταν τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους.
Στο Youtube βρήκαμε πώς είναι σήμερα τα δίδυμα κορίτσια. Δείτε τα:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα