Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

To WiMe NanoWatch είναι ένα τηλέφωνο που φοριέται στο χέρι σαν ρολόι


                                nanowatch_03
To NanoWatch WiMe είναι ένα μεγέθους ρολόι τηλέφωνο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να δείτε την ώρα, να βάλετε ξυπνητήρια ή να εκτελέσετε μια-δυο άλλες βασικές ενέργειες. Αλλά αυτό που πραγματικά κάνει το NanoWatch ξεχωριστό είναι ότι μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα τηλέφωνο Android μέσω σύνδεσης Bluetooth με το τηλέφωνό σας να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις, να δείτε τις επαφές ή να διαβάσετε τα email σας.

Το NanoWatch διαθέτει μια 1,54 ιντσών 240 x 240 pixel οθόνη αφής, μια 300mAh μπαταρία που παρέχει έως 4 ώρες χρόνο ομιλίας ή 120 ώρες αναμονής και ένα ενσωματωμένο σύστημα βασισμένο στο Linux που τρέχει με την 256MB ROM και τα 2GB αποθήκευσης. Διαθέτει επίσης μια θύρα microUSB, ραδιοφωνικό δέκτη FM, εγγραφή φωνής και υποστηρίζει Bluetooth 2.1. Μπορείτε να δείτε εικόνες, να ακούσετε μουσική ή να παίξετε βίντεο στη συσκευή. Το NanoWatch υποστηρίζει GSM και GRPS δίκτυα.
Μπορείτε επίσης να αποσπάσετε την διαστάσεων 5 x 3,8 x 1 χιλ. μονάδα από το λουράκι και την βάλετε σε ένα μπρελόκ ή να την βάλετε σε ένα διαφορετικού χρώματος λουράκι ή απλά να την χρησιμοποιήσετε σαν ένα ρολόι τσέπης. Δεδομένου ότι υπάρχει μια υποδοχή κάρτας SIM στο NanoWatch, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ένα αυτόνομο τηλέφωνο. Ακόμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ένα είδος τηλεχειριστηρίου για το Android κινητό σας τηλέφωνο.
Συνολικά, φαίνεται σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα μικρή συσκευή. Μπορείτε να βρείτε τοNanoWatch στην Κίνα με τιμή στα $99, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να διαθέσει το προϊόν στις ΗΠΑ.
nanowatch_01nanowatch_02
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα