Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο Δρόμος της Ψυχής προς την Εξέλιξη


                                           

Η ψυχή επιλέγει πάντα τους γονείς του εμβρύου, στο οποίο θα μπει (το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής ενσαρκώνεται την στιγμή της γέννησης) και μπαίνει φέροντας μαζί της και βάζοντας στο αστρικό της σώμα, τις αστρικές εκείνες ενέργειες που επικρατούσαν την στιγμή της γέννησης.
Οι ενέργειες αυτές επηρεάζουν κατά ένα ποσοστό τον χαρακτήρα και την ζωή του ανθρώπου, όπως επίσης επηρεάζουν και οι εμπειρίες της ψυχής από προηγούμενες ενσαρκώσεις. Μάλιστα επειδή η ψυχή γνωρίζει πότε το έμβρυο θα γεννηθεί, άρα γνωρίζει και τις συγκεκριμένες εκείνες αστρικές ενέργειες τις στιγμής του τοκετού και οι οποίες θα την βοηθήσουν να εκπληρώσει ευκολότερα τον σκοπό αυτής της ενσάρκωσης για να πάρει τις εμπειρίες αυτές που χρειάζεται για την πνευματική της άνοδο.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι ένας τεχνητός πρόωρος τοκετός (καισαρική), εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, αλλάζει αυτές τις αστρικές ενέργειες που είχε επιλέξει η ψυχή.
Μετά την γέννηση, οι Γονείς είναι αυτοί που πρέπει να νοιάζονται για την ψυχή αυτή, μέχρις ότου αποκτήσει την ικανότητα του σκέπτεσθαι και του πράττειν αυτόνομα.
Όταν η ψυχή αυτονομηθεί, τότε πρέπει να αρχίσει να ψάχνει να βρει τον λόγο που έκανε την ενσάρκωση για να βρει με λίγα λόγια τον προορισμό της, γιατί όπως είναι γνωστόν, κατά την ενσάρκωση, η μνήμη μιας ψυχής είναι μηδενισμένη. Μόνο σε λίγες ψυχές μπορεί να έχει αφήσει ο πνευματικός κόσμος μέρος της μνήμης, για να την βοηθήσει να φέρει σε πέρας αποστολή που της έχει ανατεθεί σε αυτή την ενσάρκωση.
Αυτή είναι και η μεγαλύτερη δυσκολία για τον άνθρωπο, να βρει δηλαδή τον προορισμό του κατά την ενσάρκωση κι αυτό μπορεί να αργήσει να γίνει, γιατί εξαρτάται κι από το κάρμα του καθενός.
Κακό είναι όταν η ψυχή εξελίσσεται αρνητικά στον άνθρωπο. Αλλά ακόμη κι αν αυτό είναι καρμικό, τότε γίνεται σίγουρα για κάποιο σκοπό, για κάποιον λόγο να είναι μέσα στο κάρμα του.
Ο άνθρωπος επί της Γης κατά την διάρκεια της ζωής του, χρειάζεται χρόνο για να κατανοήσει συνειδητά ποιος είναι ο προορισμός του και μπορεί ένας άνθρωπος γι'αυτό να χρειάζεται λιγότερο ή περισσότερο χρόνο. Αλλά επίσης, δεν θα ήταν σωστό αυτό να του δημιουργούσε καταπίεση και άγχος, γιατί σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι στη Θεία θέληση να συμβεί και μόνο όταν η εξέλιξη μένει στάσιμη ή ακολουθεί μια αρνητική κατεύθυνση, είναι δυνατόν να υπάρξει μια άνωθεν παρέμβαση. Το πνεύμα είναι αυτό που καθοδηγεί την ψυχή και γι'αυτό η ψυχή πολλές φορές αντιδρά, άλλες φορές με επιτυχία κι άλλες φορές όχι.
Τέλος, θα έλεγα ότι ο δρόμος προς την κορυφή είναι μοναχικός.
Πρέπει να βάλουμε τέλος στον υλισμό, στον εγωισμό και στο μίσος. 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα