Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ

ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ ΠΆΡΕ ΑΓΚΑΛΊΤΣΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΧΡΌΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΈΡΕΙ ΤΌΣΑ ΚΑΛΆ
 Βαριέμαι τώρα να κάτσω και να σας αναλύσω την Αριθμολογία του Πυθαγόρα και το τι συμβολίζει το κάθε νούμερο όπως και τους συνδυασμούς τους με τα άλλα νούμερα . Βιβλία υπάρχουν , Πυθαγορείων φιλοσόφων , όπως επίσης και Άγια πρωτότυπα του ίδιου του Πυθαγόρα  . Διαβάστε τα . Ομως πρέπει να πω κάτι για την αριθμολογική πρόβλεψη του 2013 γιατί μας αφορά όλους . Το 10 είναι ο αριθμός του διδασκάλου Γι αυτό το 2010 ήταν η χρονιά που οι πραγματικοί πνευματικοί άνθρωποι , προσπάθησαν να μας προστατεύσουν προειδοποιώντας μας . Όμως πρέπει να έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά για να τους ακούσουμε . Εκείνη ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για να προστατευθούμε , και την χασαμε . Γιατί όταν σε κάποιον χορτάτο του μιλήσεις για τρόπους αντιμετώπισης της πείνας , δεν σε ακούει .Πρέπει να πεινάσει για να το κάνει . όμως τότε είναι αργά . Το 2011 ήταν η χρονιά που το κακό ρίζωσε στις ζωές του κόσμου και αυτό γιατί το 1 είναι το σπέρμα του αρσενικού στοιχείου . Το 2012 είναι η χρόνια που το κακό μεγάλωνε μεσα στην μήτρα και προετοίμαζε καλά την γέννηση του . και όλα αυτά γιατι το τελικό 2 συμβολίζει την απόλυτη θηλυκή δύναμη του σύμπαντος . Τον τοκετό του σπέρματος του 1 . Είναι αυτό που λέμε "οτι σπέρνεις θα θερίσεις " . Τώρα , το 2013 , είναι η ώρα της γέννησης αυτού του κακού , αφού το 3 συμβολίζει το προϊόν της ένωσης του αρσενικού με το θηλυκό σημαντικό στοιχείο . Συμβολίζει τον Άνθρωπο , και το χάος από το οποίο προήλθε . Γι αυτό και το 3 δεν είναι τίποτε άλλο σχηματικά από ένα 0 κομμένο κάθετα στην μέση και βαλμένο ανοιχτό , το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο . Βαριέμαι όμως να αναλύσω άλλο . Μόνο όμως αυτό πρέπει να πούμε . Το 2(μήτρα)0(χάος)1(ενέργεια)3(άνθρωπος) , είναι η χρονιά που θα δεχτούμε τις συνέπειες των πράξεων και των σκέψεων μας παγκοσμίως . Και επειδή οι πράξεις και οι σκέψεις μας , εμπεριέχουν πολύ περισσότερη βια και απληστία και λαγνεία , από ότι αγάπη , συμπόνια και γαλήνη , γι αυτό αυτή η χρόνια προβλέπεται να εμπεριέχει πολύ πείνα , πόνο και θάνατο . Μακάρι να μπορούσα να διαβάσω διαφορετικά τα νούμερα .Το μόνο καλό που μπορώ να πω γι αυτή την χρόνια , είναι πως όσοι την αντέξουν και εξελίξουν τα μαθήματα της μέσα τους , αυτή η χρονιά θα τους δώσει το πολυπόθητο 6 δηλαδή 2+0+1+3 . Και το 6 συμβολίζει την ανθρώπινη ολοκλήρωση ( ο κύκλος στην βάση του αριθμού ) και την ουσιαστική εξέλιξη που πατά στην βάση της αυτογνωσίας ( το 1 στα αριστερά του κύκλου ) . ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΆΦΩ ΆΛΛΟ . Όποιος κατάλαβε κατάλαβε . Οι άλλοι ας έρθουν να με βρουν στο ΔΑΦΝΊ να τους εξηγήσω τα υπόλοιπα .  
Παρτε ένα μικρό δείγμα της Πυθαγόρειας σκέψης , και του τρόπου με τον οποίο ανέλυε την εξελικτική δημιουργία της φύσης , μέσα από τις έννοιες , τις ταλαντώσεις , τα νούμερα τα γράμματα και τα σχήματα που γεννιούνται όταν συνδιαζεις τα δύο πρώτα . 



ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ ΠΆΡΕ ΑΓΚΑΛΊΤΣΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΧΡΌΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΈΡΕΙ ΤΌΣΑ ΚΑΛΆ



ΠΗΓΗ 


Ένα .Το αρσενικό .Η τελεία .Η αρχή. Πολλές από αυτές έχω στην ζωή μου. Είναι στην φύση μου οι πολλαπλές και συνεχόμενες αρχές. Καλλιεργώ την αρσενική μου φύση πάντα με πολύ συνέπεια και προσοχή.
.

Δύο .Το Θηλυκό. Αρτιότερο των αρτίων αριθμών , την θηλυκή φύση την λατρεύω και την σέβομαι γιατί μέσα μου γνωρίζω πως οφείλω κάθε ευτυχία μου σε αυτήν .
.

Τρία. Αρχή μέση και τέλος σε ισορροπία . Αυτό που πάντα ανατρέπω σε όλη μου την ζωή . Τις ισορροπίες . Ίσως γιατί μέσα μου πιστεύω ότι η εξέλιξη περνάει μέσα από τις μεταβάσεις από την ισορροπία ,στην ανατροπή προς θεμελίωση μιας μεγαλύτερης ισορροπίας . Βοήθειά μας.
.

Τέσσερα . Ισάκις ίσος αριθμός. Η δικαιοσύνη της ύλης και του συναισθήματος. Όντας Ζυγός στον ωροσκόπο ,έχω πολύ έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης ,καταφορα εις βάρος του προσωπικού μου συμφέροντος . Δεν μπορώ την αδικία κυρίως όταν ο ένας είναι πιο αδύναμος από τον άλλον . Εκεί γίνομαι πραγματικά τρελός
.

Πέντε . Ένωση του πρώτου άρτιου και του πρώτου περιττού (2+3) . Ένωση . Γάμος. Ένα τόσο σημαντικό πράγμα στην ζωή του κάθε ανθρώπου ,το έχουμε φορτώσει με τόσες πολλές προσωπικές φιλοδοξίες , που έχει χάσει την ιερότητά του και έχει καταλήξει σταυρός , σε πολλές πλάτες. Γι αυτό είμαι πολύ επιφυλακτικός. Η επιλογή συντρόφου για εμένα ,θα είναι για μια ζωή ,αν και όταν γίνει . Αλλιώς δεν έχει νόημα.
.

Έξι. Αντιπροσωπεύει την κατώτερη ανθρώπινη φύση . Προσπαθώ να αγαπώ και να φροντίζω την Διονυσιακή μου φύση . Τα ένστικτα πρέπει να τα σεβόμαστε και να τα εκτονώνουμε .Αλλιώς γίνονται μεγάλη αρρώστια για την Ύπαρξη.
.


Εφτά. Σοφία. Η ανάγκη του νου ,να χτίσει πάνω στο Τίποτα. Να θέσει ένα σημείο ορισμού στην Ύπαρξή του. Η ανάγκη μου για ποιοτική γνώση είναι, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ,η πρώτη μου προτεραιότητα. Ότι και αν κάνω στην ζωή μου έχω ως βασικότερο μέλημα να συλλέγω γνώση.
.

Οκτώ. Δύο ενωμένοι κύκλοι. Κατ’εικόνα και ομοίωση . Απλώνοντας το χέρι για να αγγίξουμε το Θείο . Εκεί που γεννιέται η εξαπάτηση , η διαβολή . Όταν πιάνεις το χέρι του θεού ,να είσαι σίγουρος πώς είναι το δικό του γιατί υπάρχει ένα πολύ πιο γρήγορο χέρι που μπαίνει ενδιάμεσα πιάνει το δικό σου και το οδηγεί αλλού .Αυτό του διαβόλου. Μόνος τρόπος να σωθείς ,η αυτογνωσία. Το μεγαλύτερο όνειρό μου.

.




Εννέα . Πνευματική δικαιοσύνη. Θέωση. Το σύμβολο της όψης του θεού πάνω στον άνθρωπο. Ποτέ μου δεν ζήτησα την θέωση ,ούτε από τον θεό αλλά κυρίως ποτέ από τους ανθρώπους. Ο δρόμος που διάλεγα να πορεύομαι ήταν πάντα τα στενάκια και ποτέ οι πολύβουοι φωτεινοί δρόμοι. Ίσως γιατί με φόβιζε πάντα η όψη τους όταν σβήνουν τα φώτα .

.
Δέκα .Τετρακτίς της δεκάδος 1+2+3+4=10. Το τέλειο . Η απόλυτη όψη του θεού. Σε ανθρώπινο επίπεδο … ο διδάσκαλος. Αυτός που με το πνεύμα του ενώνει τα ξεχωριστά άτομα σε μια τέλεια μοναδική Ύπαρξη που μόνο της στόχο έχει την εξέλιξη. Όπου μπορώ να βρω τέτοιους διδασκάλους , κάθομαι με τις ώρες και τους ακούω ,τους διαβάζω ,τους παρατηρώ . Βλέπω πως οι βουλήσεις του Θείου ρέουν μέσα τους.
.
.


Ως Δέκα συν Ενα ,ως γνήσιος τρελός , δεν επιλέγω το Έντεκα αλλά το Μηδέν. Το Δίπολο Πέρας σύμφωνα με τον Πυθαγόρα . Αυτό που υπάρχει αλλά ταυτόχρονα και δεν υπάρχει( πχ 0 ποτήρια υπάρχουν ?? ). Αυτό που είναι τα Πάντα και το Τίποτα μαζί . Χάος. Χαοτική σκέψη . Ο τρόπος του νου μου , να λειτουργεί..


ΠΗΓΗ 



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα