Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η "ΚΡΙΣΗ" ΜΕ ΜΙΑ "ΑΛΛΗ" ΜΑΤΙΑ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ)


 



Εχουμε "σαλεψει" τελειως μου φαινεται...

Μια γωνια της γης,τοσο ευνοημενη απο τη φυση,την εχουμε κυριολεκτικα καθημαξει,την εχουμε "ευνουχισει" και τωρα της "ζητουμε" να παραξει!

ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ;! (που θα λεγε κι ο Κολοκοτρωνης).

Πού ειναι το λαδι,το σταρι,το βαμβακι,το κρασι,τα ζουμερα μας φρουτα και τα ολοδροσα λαχανικα μας; Πού ειναι η κτηνοτροφια μας; Που ειναι τα πιο "ζωντανα" ψαρια της θαλασσας μας;



Πού ειναι οι παρθενες ακρογιαλιες μας που τις καταπατησαν με το νόμο οι δημαρχισκοι και οι αλητες με τα beach bar;

Πού ειναι τα θαυμασια Mνημεια Πολιτισμου,που θα'πρεπε να ειναι ενα "Μουσειο" απο μονο του το καθενα;

Που ειναι η φροντιδα και ο σεβασμος στον επισκεπτη ξενο,που τον θεωρεις κουτοφραγκο ή ψωμολυσα και του πουλας τη χωριατικη με ταγγισμενο λαδι για 7€;

Που ειναι η αναδειξη των πανεμορφων περιοχων της ενδοχωρας που τις συρρικνωσατε,ξιπασμενοι νεοπλουτοι απατεωνες,σε μια Αραχωβα κι ενα Περτουλι,για να μοστραρετε τα Cayen και τις σοβατισμενες σας γκομενες;!

Που ειναι τα νησια-στολιδια μας,που τα κανατε περιληψη σε μια Μυκονο με μοδιστρους και γραφικους πελεκανους και μια Σαντορινη, που σκαψατε την Καλντερα της για να την κανετε "θερινα ανακτορα"; (Αναθεμα με κι αν πηγαινετε 10 μερες το χρονο).

Ποση "φτωχεια" κρυβουν τα αναριθμητα σκαφη σας που επνιξαν πια τις μαρινες;....

Αλλα...βεβαια...Ειμαι παλαιομοδιτης....

Τωρα οι πανεξυπνοι (και τετραπαχοι πλεον) αγροτες θα ασχοληθουν λεει με τη βιομαζα,με τα ροδια,με τις σπιρουλινες,και σε λιγο θα μας πειτε οτι θα "βαλετε" μπανανα,μανγκο,ανανα και φυτειες με κακαοδεντρα και καφε!!!

Και οι αλλοι πανεξυπνοι και πρωτοποροι επιχειρηματιες θα γεμισουν τον τοπο με φωτοβολταικα και ανεμογεννητριες,λες και μας ελλειψε η τροφοδοσια της βαριας βιομηχανιας μας...

Και οι...πιο "προχωρημενοι",που γνωριζουν οσα αγνοουμε εμεις οι αφελεις,ονειρευονται εκατομμυρια βαρελια πετρελαιου και νεο Ελ Ντοραντο τεραστιου ορυκτου πλουτου,που,ω του θαυματος,τωρα ανακαλυφθηκε,και εστησαν λεει σχεδιο οι μασονοι και οι Εβραιοι,για να μας τον κλεψουν!

Μα κι ετσι να'ταν..

Θα πας στο νταμαρι να δουλεψεις ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ; Σε ρωταω! ΘΑ ΠΑΣ;

Οταν σου μαζευαν τα ροδακινα οι Αλβανοι για ενα πιατο φαι,ηταν μια χαρα ετσι; Οταν σου γυαλιζανν το σπιτι οι Φιλιππινεζες το ιδιο! Ουτε το σφουγγαροπανο δεν θελεις να πιασεις στα χερακια σου ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ,και καμωνεσαι οτι ταχα θα πιασεις ντουφεκι;

Οι πολιτικοι φανταζουν φοβισμενα ανθρωπακια ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ,γιατι ΤΕΤΟΙΟΥΣ και ΕΤΣΙ τους ηθελες,μεχρι να βολευτουν τα μαλθακα σου τεκνα σε μια καρεκλισα.Λες και ο χαρτοπολεμος θα φερει στο σπιτι ψωμι!

ΑΕΡΙΤΖΗΣ,ΚΛΕΦΤΑΡΑΚΟΣ,ΜΠΑΓΑΣΑΚΟΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΗΣ,ΚΑΠΑΤΣΟΣ,ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ,μονος σου πριονισες το κλαδι που καθοσουνα! ΕΣΥ και κανενας αλλος! Ο,τι μπορουσε ο καθενας το εκανε και με το παραπανω,για να καταστρεψει το σπιτι του και να σκοτωσει τον τοπο του.

Σκεφτηκες ποτε,ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ,οτι αν αντι να εκανες ολα αυτα τα "μικρα και ασημαντα" κακα,ολες αυτες τις "ψιλοπαρανομιες",ειχες κανει στη θεση τους απο ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΟ,ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΛΟ;

OXI BEBAIA!

Και η υποκρισια σου,στην τελικη,ειναι εμετικη ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ!
Διοτι,εαν για εναν λογο "μισεις" τωρα τους "πολιτικους",ειναι απλα γιατι αυτοι (που ΕΣΥ τους διαλεξες) καταφεραν να βγαλουν περισσοτερα απο σενα!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΡΑ,ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ!......

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα